B&O Play offentliggør Beoplay A2 Active

Bluetooth-højttaleren Beoplay A2 Active er offentliggjort fra B&O Play og kommer med forbedret støv- og vandafvisende konstruktion. Se pris og tilgængelighed her.

Beoplay A2 Active (Foto: B&O Play)

Beoplay A2 Active (Foto: B&O Play)

B&O Play er klar med en aktiv dimension af en deres mest populære højttalere. Beoplay A2 Active er netop offentliggjort og kommer med forbedret støv- og vandafvisende konstruktion, USB-C og meget mere.

 – BeoMusic App fra B&O klar til Apple Watch

USB-C stikket gør det muligt, at oplade højttaleren med mobilopladeren.

Beoplay A2 er designet af den danske designer Cecilie Manz i 2014 og har siden haft succes med sit skandinaviske design. Højttaleren vejer 1.100 gram og har en batterilevetid på op til 24 timer uden opladning.

Højttaleren er også kompatibel med Beoplay applikationen, som findes til Android, iPhone og Apple Watch. Applikationen giver blandt andet mulighed for, at koble to højttalere ”sammen” og dermed få en stereo-oplevelse.

 – LG & B&O Play sikrer god lyd i V20

Beoplay A2 Active kommer farverne Natural og Stone Grey og har en vejledende udsalgspris på 2.799 danske kroner. Højttaleren er klar til salg fra torsdag den 3. november i udvalgte butikker og webshops, samt på www.beoplay.com/a2active.

Mere til historien

Du kan købe den originale læderstop, der kendes fra Beoplay A2. Denne har en vejledende udsalgspris på 199 kroner.

BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
B&O dropper succesen B&O Play

KORT NYT: B&O Play udgør halvdelen af forretningen for Bang & Olufsen, der nu skrotter det succesfulde varemærke. (mere…)

B&O Play vil snart understøtte AirPlay 2

KORT NYT: Bang & Olufsen er klar med AirPlay 2 i flere produkter efter sommeren. (mere…)

Beoplay P6 – ny bærbar “brødrister” fra B&O

B&O’s nyeste højtaler er bærbar og udstyret med 360° lyd. Men prisen er "klassisk B&O" - forholdsvis dyr.

(mere…)
Beoplay E8 test – fedt design men skuffende lyd

TEST: B&O’s in-ear headset Beoplay E8 skuffer på lyden, men produktdesignet er lækkert. Særligt opbevaringsæsken er genial.

(mere…)
B&O Play lancerer opdaterede trådløse hovedtelefoner

B&O Play H8 og H9 bliver opdateret med bedre lyd, design og nyt ladestik. Lanceringen fandt sted i Las Vegas.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram