BeoMusic App fra B&O klar til Apple Watch

0

Apple annoncerede i går opdateringen WatchOS til Apple Watch og Bang & Olufsen annoncerer nu deres BeoMusic app er klar til Apple Watch.

BeoMusic applikation på Apple Watch (Foto: Bang & Olufsen)
BeoMusic applikation på Apple Watch (Foto: Bang & Olufsen)

Apple annoncerede den nye WatchOS opdatering til Apple Watch i går, samt annoncerede det populære smartwatch på nye markeder – desværre var Danmark endnu ikke blandt de lande, hvor Apple Watch officielt kan købes.

 – Apple Watch går igen uden om Danmark

Men forhåbentlig kommer Apple Watch til salg i nær fremtid på det danske marked.

Endnu en dansk applikation har i hvert fald meldt sig klar til Apple Watch, som også tidligere Danske Bank meldte MobilePay klar til.

Nu er det Bang & Olufsen, som oplyser at deres BeoMusic app er klar til Apple Watch.

BeoMusic applikationen giver dig mulighed for at styre din BeoLink Multiroom opsætning via app’en. Du kan blandt andet ved et tryk på dit Apple Watch, iPhone eller iPad sætte alle enheder på standby når du forlader hjemmet. Dette kan også gøres via Bang & Olufsen fjernbetjeningen.

– ”Apple og Bang & Olufsen deler værdier som intelligent design og smart funktionalitet, og dette er en ideel måde at kombinere dem på til fordel for kunderne, siger Petros Belimpasakis, Global Product manager hos Bang & Olufsen.”

BeoMusic applikationen til Apple Watch er tilgængelig til download i slutningen af september måned.

Mere til historien

Har du købt et Apple Watch i udlandet skal du ikke forvente der er service af produktet herhjemme fra officiel side af. Apple servicerer kun produkter i de lande de sælges, derfor er der pt. ingen service af Apple Watch i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer