BeoMusic App fra B&O klar til Apple Watch

Apple annoncerede i går opdateringen WatchOS til Apple Watch og Bang & Olufsen annoncerer nu deres BeoMusic app er klar til Apple Watch.

BeoMusic applikation på Apple Watch (Foto: Bang & Olufsen)

BeoMusic applikation på Apple Watch (Foto: Bang & Olufsen)

Apple annoncerede den nye WatchOS opdatering til Apple Watch i går, samt annoncerede det populære smartwatch på nye markeder – desværre var Danmark endnu ikke blandt de lande, hvor Apple Watch officielt kan købes.

 – Apple Watch går igen uden om Danmark

Men forhåbentlig kommer Apple Watch til salg i nær fremtid på det danske marked.

Endnu en dansk applikation har i hvert fald meldt sig klar til Apple Watch, som også tidligere Danske Bank meldte MobilePay klar til.

Nu er det Bang & Olufsen, som oplyser at deres BeoMusic app er klar til Apple Watch.

BeoMusic applikationen giver dig mulighed for at styre din BeoLink Multiroom opsætning via app’en. Du kan blandt andet ved et tryk på dit Apple Watch, iPhone eller iPad sætte alle enheder på standby når du forlader hjemmet. Dette kan også gøres via Bang & Olufsen fjernbetjeningen.

– ”Apple og Bang & Olufsen deler værdier som intelligent design og smart funktionalitet, og dette er en ideel måde at kombinere dem på til fordel for kunderne, siger Petros Belimpasakis, Global Product manager hos Bang & Olufsen.”

BeoMusic applikationen til Apple Watch er tilgængelig til download i slutningen af september måned.

Mere til historien

Har du købt et Apple Watch i udlandet skal du ikke forvente der er service af produktet herhjemme fra officiel side af. Apple servicerer kun produkter i de lande de sælges, derfor er der pt. ingen service af Apple Watch i Danmark.

WOW! Jeg burde have dette headset

Mit favoritheadset Beoplay EX fås nu i en vildt flot Ferrari-udgave.

(mere…)
Beocom Portal test | enestående for den kræsne

TEST: Beocom Portal MS er et headset, der minder dig om, hvad god lyd er. Ved telefonsamtaler og Teams-møder er lyden perfekt.

(mere…)
B&O samler 50 års design og lyd i ét vildt produkt

B&O-aficionados og ditto samlere skal grave dybt i lommerne, hvis de vil have fingre i den Hi-Fi-producentens nye gennemtænkte genbrugsprodukt.

(mere…)
Ny B&O-højttaler er en hyldest til ikonerne

Beosound A5 er en ny eksklusiv højttaler fra B&O, som har sat genanvendelse ind i ligningen. Højtaleren minder om Beolit, men er stadig sin egen.

(mere…)
B&O tager ny runde med headset

B&O bevarer mystikken og holder kortene tæt ind til kroppen i ny version af kritikerrost headset.

(mere…)
Prisvindende B&O-headset kan nu bestilles i vild farve

B&O har åbnet for bestilling af det første skud af det kritikerroste og prisvindende in-ear-headset Beoplay EX i en begrænset specialudgave.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram