Beoplay P6 – ny bærbar “brødrister” fra B&O

B&O’s nyeste højtaler er bærbar og udstyret med 360° lyd. Men prisen er "klassisk B&O" - forholdsvis dyr.

Beoplay P6 er tilgængelig i farverne “Sort” og ”Naturlig”. (Foto: B&O)

Kast et hurtigt blik på Beoplay P6 og der er en chanche for, at du forveksler den med en brødrister. Ganske vist en meget pæn brødrister, men stadigvæk et specialiseret stykke køkkenudstyr.

Du skal ikke lade dig narre. B&O lover, at deres nyeste højtaler leverer sprød lyd. Det oplyser B&O i en pressemeddelse.

Beoplay E8 test – fedt design men skuffende lyd

Beoplay P6 er designet Cecilie Manz. Hun har tidligere designet højtalere for B&O. Derfor er Beoplay P6 som andre Manz’ højtalere udstyret med et karakteristisk hulmønster. Et mønster, man blandt andre også finder på Beoplay A1 og Beoplay P2, som Cecillie Manz også har designet.

Beoplay P6 skal levere sprøde toner med en samlet spidseffekt på 215 watt. Og selvom højtaleren er bærbar, så lover B&O, at den kan spille løs i lang tid. B&O fortæller, at højtaleren kan spille i op til 16 timer.

Når højtaleren så skal lades op, foregår det med USB type C; ligesom man kender det fra andre nye B&O-produkter.

Beoplay P6 – ny stilren “brødrister” fra B&O

Beoplay P6 har et kabinet i aluminium og en læderstrop. Der er to farver at vælge imellem. Nemlig sort og naturlig. Den sidstnævnte består af metalfarvet aluminium samt en læderstrop i læderfarve.

Beoplay P6 er parat til sommervejret den 23. april, hvor salget af den nye højtaler officielt starter. Prisen lyder på 2.999 kroner. Dermed er Beoplay P6 betragtelig dyrere end Beoplay P2, der koster 1.299 kroner. Beoplay P2 er i øvrigt B&O’s billigste bærbare højtaler.

Mere til historien

Designeren af Beoplay P6 står bag en lang række af B&O’s bæbare højtalere. Listen tæller Beoplay P2, P6, A1, A2, Beolit 12 og Beolit15. Det fremgår af Ceillie Manz’ hjemmeside.

B&O samler 50 års design og lyd i ét vildt produkt

B&O-aficionados og ditto samlere skal grave dybt i lommerne, hvis de vil have fingre i den Hi-Fi-producentens nye gennemtænkte genbrugsprodukt.

(mere…)
Ny B&O-højttaler er en hyldest til ikonerne

Beosound A5 er en ny eksklusiv højttaler fra B&O, som har sat genanvendelse ind i ligningen. Højtaleren minder om Beolit, men er stadig sin egen.

(mere…)
B&O tager ny runde med headset

B&O bevarer mystikken og holder kortene tæt ind til kroppen i ny version af kritikerrost headset.

(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
OnePlus går ind på nyt marked

Kinesiske OnePlus er i ny produktserie gået sammen med franske Keychron om at lancere et high end-tastatur.

(mere…)
Prisvindende B&O-headset kan nu bestilles i vild farve

B&O har åbnet for bestilling af det første skud af det kritikerroste og prisvindende in-ear-headset Beoplay EX i en begrænset specialudgave.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram