Beoplay P6 – ny bærbar “brødrister” fra B&O

0

B&O’s nyeste højtaler er bærbar og udstyret med 360° lyd. Men prisen er “klassisk B&O” – forholdsvis dyr.

Beoplay P6 er tilgængelig i farverne “Sort” og ”Naturlig”. (Foto: B&O)

Kast et hurtigt blik på Beoplay P6 og der er en chanche for, at du forveksler den med en brødrister. Ganske vist en meget pæn brødrister, men stadigvæk et specialiseret stykke køkkenudstyr.

Du skal ikke lade dig narre. B&O lover, at deres nyeste højtaler leverer sprød lyd. Det oplyser B&O i en pressemeddelse.

Beoplay E8 test – fedt design men skuffende lyd

Beoplay P6 er designet Cecilie Manz. Hun har tidligere designet højtalere for B&O. Derfor er Beoplay P6 som andre Manz’ højtalere udstyret med et karakteristisk hulmønster. Et mønster, man blandt andre også finder på Beoplay A1 og Beoplay P2, som Cecillie Manz også har designet.

Beoplay P6 skal levere sprøde toner med en samlet spidseffekt på 215 watt. Og selvom højtaleren er bærbar, så lover B&O, at den kan spille løs i lang tid. B&O fortæller, at højtaleren kan spille i op til 16 timer.

Når højtaleren så skal lades op, foregår det med USB type C; ligesom man kender det fra andre nye B&O-produkter.

Beoplay P6 – ny stilren “brødrister” fra B&O

Beoplay P6 har et kabinet i aluminium og en læderstrop. Der er to farver at vælge imellem. Nemlig sort og naturlig. Den sidstnævnte består af metalfarvet aluminium samt en læderstrop i læderfarve.

Beoplay P6 er parat til sommervejret den 23. april, hvor salget af den nye højtaler officielt starter. Prisen lyder på 2.999 kroner. Dermed er Beoplay P6 betragtelig dyrere end Beoplay P2, der koster 1.299 kroner. Beoplay P2 er i øvrigt B&O’s billigste bærbare højtaler.

Mere til historien

Designeren af Beoplay P6 står bag en lang række af B&O’s bæbare højtalere. Listen tæller Beoplay P2, P6, A1, A2, Beolit 12 og Beolit15. Det fremgår af Ceillie Manz’ hjemmeside.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer