B&O Play lancerer opdaterede trådløse hovedtelefoner

2

B&O Play H8 og H9 bliver opdateret med bedre lyd, design og nyt ladestik. Lanceringen fandt sted i Las Vegas.

B&O Play H9i. Foto: B&O Play

Danske firmaer er vilde med at lancere nye produkter i Las Vegas. Nu har B&O Play løftet slørret for sine seneste hovedtelefoner. Det fremgår af en pressemeddelelse på det danske firmas hjemmeside.

De nye hovedtelefoner hedder henholdsvis H8i og H9i. Der er tale om opdaterede udgaver af sidste års H8 og H9. To trådløse hovedtelefoner med aktiv lyddæmpning. De nye modeller er stadig trådløse og udstyret med aktiv lyddæmpning. Men ifølge B&O Play skulle sidstnævnt virke bedre end på forgængeren.

Danske Jabra lancerer konkurrent til AirPods

Derudover tilbyder de nye modeller også bedre bas ifølge B&O Play. Og så har designet fået en mindre overhaling. Eksempelvis er begge hovedtelefoner udstyret med USB type C til opladning. Men samtidigt lover B&O Play, at der bliver længere imellem opladningerne. H9i kan spille trådløst med aktiv lyddæmpning aktiveret i 18 timer. Lillebror H8i kan klare 30 timer med samme feature slået til.

B&O Play H9i er en såkaldt “over-ear”-hovedtelefon. Det betyder, at den sidder rundt om ørerne. Til sammenligning sidder H8i på øret. Det er dog ikke den eneste forskel imellem de to modeller. H8i har et indbygget batteri, mens H9i’s batteri nemt kan skiftes af brugeren. Det betyder dog, at batteriet er mindre i H9i.

Jabra klar med nye headsets i Elite-serien

Hovedtelefonerne er udstyret med en ny en sensor, der gør det muligt for dem, at afgøre hvornår de sidder på et hoved. Det betyder, at musikken stopper af sig selv, hvis man tager hovedtelefonerne af.

Begge modeller kommer er tilgængelig fra den 25. januar. Enten direkte fra B&O eller fra udvalgte butikker. Priserne ligger i den høje ende. B&O Play H8i står i 2.999 kroner. Storebror H9i kommer til at koste 3.799 kroner. Begge hovedtelefoner er tilgængelig i sort eller en brunlig farve, som B&O Play kalder “Naturlig”.

Mere til historien

B&O Play har også et billigere sæt trådløse hovedtelefoner. Det hedder H4, men det har ikke aktiv lyddæmpning.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer