B&O Play lancerer opdaterede trådløse hovedtelefoner

B&O Play H8 og H9 bliver opdateret med bedre lyd, design og nyt ladestik. Lanceringen fandt sted i Las Vegas.

B&O Play H9i. Foto: B&O Play

Danske firmaer er vilde med at lancere nye produkter i Las Vegas. Nu har B&O Play løftet slørret for sine seneste hovedtelefoner. Det fremgår af en pressemeddelelse på det danske firmas hjemmeside.

De nye hovedtelefoner hedder henholdsvis H8i og H9i. Der er tale om opdaterede udgaver af sidste års H8 og H9. To trådløse hovedtelefoner med aktiv lyddæmpning. De nye modeller er stadig trådløse og udstyret med aktiv lyddæmpning. Men ifølge B&O Play skulle sidstnævnt virke bedre end på forgængeren.

Danske Jabra lancerer konkurrent til AirPods

Derudover tilbyder de nye modeller også bedre bas ifølge B&O Play. Og så har designet fået en mindre overhaling. Eksempelvis er begge hovedtelefoner udstyret med USB type C til opladning. Men samtidigt lover B&O Play, at der bliver længere imellem opladningerne. H9i kan spille trådløst med aktiv lyddæmpning aktiveret i 18 timer. Lillebror H8i kan klare 30 timer med samme feature slået til.

B&O Play H9i er en såkaldt “over-ear”-hovedtelefon. Det betyder, at den sidder rundt om ørerne. Til sammenligning sidder H8i på øret. Det er dog ikke den eneste forskel imellem de to modeller. H8i har et indbygget batteri, mens H9i’s batteri nemt kan skiftes af brugeren. Det betyder dog, at batteriet er mindre i H9i.

Jabra klar med nye headsets i Elite-serien

Hovedtelefonerne er udstyret med en ny en sensor, der gør det muligt for dem, at afgøre hvornår de sidder på et hoved. Det betyder, at musikken stopper af sig selv, hvis man tager hovedtelefonerne af.

Begge modeller kommer er tilgængelig fra den 25. januar. Enten direkte fra B&O eller fra udvalgte butikker. Priserne ligger i den høje ende. B&O Play H8i står i 2.999 kroner. Storebror H9i kommer til at koste 3.799 kroner. Begge hovedtelefoner er tilgængelig i sort eller en brunlig farve, som B&O Play kalder “Naturlig”.

Mere til historien

B&O Play har også et billigere sæt trådløse hovedtelefoner. Det hedder H4, men det har ikke aktiv lyddæmpning.

Se 2023 nyhederne fra HP

OVERBLIK: HP har ikke bare fremvist deres nyeste teknologiske fremskridt. De talte også om miljø og genanvendelige materialer - herunder kaffegrums og brugt madolie.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Her er nyhederne fra Samsung ved CES 2023

OVERBLIK: Samsung har præsenteret en række nyheder ved CES 2023. Her får du en opsummering.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Her er 2020-nyhederne på Google Assistant

Googles assistent vil integreres sig i flere enheder og få helt nye kommandoer. Google vil også have Assistant ind i TV-skærme. Her er 2020' første nyheder.

(mere…)
OnePlus har afsløret Concept One

Koncepttelefonen OnePlus Concept One er afsløret ved CES 2020. Telefonen viser hvordan visionerne er for fremtidens smartphones hos OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram