Jabra klar med nye headsets i Elite-serien

0

Jabra har lanceret tre nye headsets under CES-messen i Las Vegas. Læs om Jabra Elite 45e, Elite 65t og Elite Active 65t her.

Jabra Elite 65t, Jabra Elite 45e og Jabra Elite Active 65t (Foto: Jabra)
Jabra Elite 65t, Jabra Elite 45e og Jabra Elite Active 65t (Foto: Jabra)

Den danske hovedtelefonproducent Jabra har under CES-messen introduceret en ny serie af hovedtelefoner og headsets. De nye produkter tilhører Elite-serien.

Forud for udviklingen af Elite-serien har Jabra undersøgt en række ting, som viser at det hovedtelefoner primært bruges til i løbet af dagen er opkald. Hele 58 procent af hovedtelefonbrugerne bruger hver dag deres hovedtelefoner til opkald, lyder det fra Jabra.

53 procent af brugerne benytter dem til at høre musik i. Og 35 procent bruger dem til stemmestyring. Derfor er der i udviklingen af de nye produkter lagt væk på disse behov. Det oplyser Jabra i en pressemeddelelse.

 – Danske Jabra lancerer konkurrent til Apple AirPods

Alle produkter i Elite-serien understøtter stemmestyring og opkald. Jabra gør brug af Amazon Alexa til stemmestyring. Du kan altså bede Alexa om, at afspille musik, høre nyheder, tjekke vejret og meget mere.

Elite-serien får under CES-messen i Las Vegas tilføjet tre nye headsets. Disse er Elite 45e, Elite 65t og Elite Active 65t. De nye produkter i Elite-serien følger op på Jabra Elite Sport, der er et af de mest succesfulde headset fra Jabra.

 – Sådan er Jabra Elite Sport og JBL Inspire 500

Du kan med Elite 65t får adgang til Siri og Google Now.

Hvis ikke ovenstående var nok, så får du med de nye Jabra headset også to års garanti mod indtrængning af støv og vand. Køber du Elite Active 65t, så dækker de to år også for indtrængning af sved.

De små bogstaver i produktnavnet indikerer om der er tale om ”earbud” (e) eller ”true wireless” (t).

Jabra Elite 65t kommer på markedet hos udvalgte forhandlere medio januar og har en vejledende pris på 1.299,99 kroner. Mens du skal være mere tålmodig, hvis du er til Jabra Elite Active 65t eller Jabra Elite 65e, da de først lander i butikkerne i starten af april. Prisen vil være henholdsvis 1.499,99 kroner for Jabra Elite Active 65t og 799,99 kroner for Jabra Elite 45e.

Mere til historien

Du kan med Jabra Sound applikationen få en musikoplevelse, der passer til dine personlige favoritter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer