B&O dropper succesen B&O Play

KORT NYT: B&O Play udgør halvdelen af forretningen for Bang & Olufsen, der nu skrotter det succesfulde varemærke.

De seneste års største succes for Bang & Olufsen i Struer, varemærket B&O Play, droppes til fordel for en ny strategi. Det kom frem i forbindelse med offentliggørelsen af årsregnskabet.

Beslutningen er særligt opsigtsvækkende fordi B&O Play i dag står for halvdelen af forretningen i Bang & Olufsen.

B&O Play har fået godt fat i særligt den yngre del af køberskaren. Dette er blandt andet sket med en mere prisvenlig strategi.

Fremover skal B&O Play smeltes sammen med Bang & Olufsens almindelige varemærke, som også omfatter produkter til flere hundredetusinde kroner.

Ifølge Bang & Olufsen vil priserne fremadrettet være uændrede.

ANMELDELSE: Beoplay E8 har fedt design men skuffer fælt

Fremover vil den danske virksomhed have tre kategorier af produkter. Disse hedder On the Go (transportable højttalere og hovedtelefoner), Fexible Living (herunder Beosound 1, Beosound 2 og højttaleren A9) samt Staged (eksklusive og dyre tv- og højttalere).

Udfasningen af B&O Play er allerede i gang, skriver Børsen.

LÆS OGSÅ: Beoplay P6 er en bærbar højttaler brødrister

Mere til historien

Bang & Olufsen har ikke længere den samme tiltrækningskraft og eksklusivitet over sig som tidligere. Konkurrenterne har forbedret deres produkter markant, hvilket har presset den danske virksomhed, der i nogle sammenhænge stadig har et ”morfar”-image.

B&O samler 50 års design og lyd i ét vildt produkt

B&O-aficionados og ditto samlere skal grave dybt i lommerne, hvis de vil have fingre i den Hi-Fi-producentens nye gennemtænkte genbrugsprodukt.

(mere…)
Ny B&O-højttaler er en hyldest til ikonerne

Beosound A5 er en ny eksklusiv højttaler fra B&O, som har sat genanvendelse ind i ligningen. Højtaleren minder om Beolit, men er stadig sin egen.

(mere…)
B&O tager ny runde med headset

B&O bevarer mystikken og holder kortene tæt ind til kroppen i ny version af kritikerrost headset.

(mere…)
Prisvindende B&O-headset kan nu bestilles i vild farve

B&O har åbnet for bestilling af det første skud af det kritikerroste og prisvindende in-ear-headset Beoplay EX i en begrænset specialudgave.

(mere…)
Overraskende farvevalg – samlerobjekt?

Et anmelderrost headset kommer nu i en overraskende fed farve. Der laves kun 75 eksemplarer.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beoplay Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram