Brug din smartphone til at låse cyklen

En ny type cykellås er måske på vej, hvor det er muligt at låse cyklen via en applikation. Læs mere om projektet her.

Skylock

Skylock

Velo Labs arbejder netop nu på noget, som mange cyklister vil hilsen velkomment – særligt de der tit har problemer med at finde nøglerne. Det er nemlig en ny type cykellås, som har fået navnet Skylock, der gør det muligt at låse cyklen op og i via en applikation. Det skriver BT.dk.

Projektet samler penge ind i crowdfunding, hvilket afhænger af om Skylock cykellåsen, den nøglefrie cykellås, bliver sat i produktion. Det kræver cirka, at de samler cirka 300.000 kroner sammen i crowdfunding.

Selve cykellåsen er en bøjlelås, hvor låsemekanismen via bluetooth eller WiFi er koblet til en applikation på smartphonen, der så kan bruges til at låse låsen med og låse den op igen. Dette kan eventuelt være via tryk eller når du er få meter fra cyklen.

Foruden låsen kan låses op via applikation, så har den også en indbygget accelerometer, som holder styr på om din cykel bliver flyttet. Og flyttes den, så sender Skylock en besked til din telefon om det. Dermed kan du måske forhindre cyklen i at blive stjålet.

Velo Labs håber låsen kommer på markedet fra udgangen af 2014 og vil formentlig få en vejledende pris omkring 1.400 kroner.

Mere til historien

Skylock har desuden indbygget solceller, så det indbyggede batteri hele tiden lades op og låsen dermed ikke skulle løbe tør for energi. Da mobiltelefonen dog kan risikerer dette, så kan du i nødstilfælde låse Skylock op med en kodelås.

Nyt headset bruger ny metode til at fjerne støj fra samtalerne

Det her er måske den næste generation af støjreduktion i headsets, men virker det?

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
AirTag 2 måske først klar i 2025

Der har været mange rygter om næste generation af Apples AirTag. Nu forlyder det, at AirTag 2 måske først er klar i 2025.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram