Dine gamle gardiner kan blive smarte

Eksisterende “gamle” gardiner kan nu blive smarte og indgå i dit smarthome. Se hvordan her.

Eve MotionBlinds
Eksempel på automatiske gardiner (Foto: Eve)

Tilbage ved CES-messen i januar præsenterede den tyske virksomhed Eve deres bud på, hvordan du får dine gamle eksisterende persienner til at blive en del af dit smarthome.

Løsningen Eve MotionBlinds Upgrade Kit er nu klar i handlen.

Kritikken har tit lydt, at smart-gardiner og -persienner var dyre – selvom IKEAs løsning er på et niveau, hvor de fleste trods alt kan være med. Det kræver, at man kan lide de løsninger, som findes i deres sortiment.

Med Eve MotionBlinds Upgrade Kit kan du få dine eksisterende gardiner til at fungere med dine øvrige smarthomeløsninger. Det er dog ikke en billig løsning. 

Eve MotionBlinds Upgrade Kittet koster nemlig 1.620 kroner for hvert sæt. 

Det understøtter Apple Home, Siri og Thread, Google Home, Amazon Alexa og Samsung SmartThings, mens det senere også opdateres til Matter.

Eve har også nogle “smart-rullegardiner” i sortimentet. Eve MotionBlinds Upgrade Kittet kan ligesom de øvrige i Eve’s sortiment sættes til at planlægge, hvornår de skal åbne og lukke. Der kan føjes diverse automatiseringer til. 

MotionBlinds Upgrade Kittet får strøm via et genopladeligt batteri. Du kan læse mere om dem på Eve’s officielle hjemmeside.

Mere til historien

Inden du køber smartgardiner, så overvej, om det giver mening. Det kan nemlig godt være bøvlet at vente på motoren – fremfor blot at trække i en snor.

Her er den bedste GPS-styrede robotplæneklipper

TEST: Virker de GPS-styrede robotplæneklippere? Jeg har gennemtestet Segway, Stiga og Ecoflow.

(mere…)
Ikea på vej med nye smarthome-sensorer

I 2024 er Ikea klar med nye ”sikkerhedsgadgets” til deres smarthome-sortiment. Bliv klogere på hvad Ikea er på vej med her.

(mere…)
Få fuld kontrol over din mad – og brug mindre strøm

Odense-firma lancerer verdens første kogeplade med præcis temperaturstyring.

(mere…)
Stiga A1500 test | sådan er den trådfrie robotplæneklipper

TEST: Ingen kanttråd - men effektiv GPS-kortlægning! Din græsplæne bliver mega flot med Stiga A1500 robotplæneklipperen. Men..!

(mere…)
Philips Hue satser på sikkerhed og overvågning

Kameraer, dør- og vindueskontakter er en del af den nye sikkerhedsplatform i Philips Hue. Desværre kræves der et abonnement

(mere…)
aLOOMI er den hyggelige havehøjttaler

HAVETECH: Hyggemusik ved havebordet og stemningen af candlelight. Det er lampehøjttaleren aLOOMI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram