Beocom Portal skal forbedre lyden ved telefonsamtaler på onlinemøder

Beocom Portal lover bedre samtalelyd på onlinemøder foran computeren og via telefonen.

Beocom Portal headset
Beocom Portal har indbyggede mikrofoner, som skulle give en mere klar lyd, når du deltager i onlinemøder eller taler i telefon (Foto: Bang & Olufsen / MereMobil.dk)

Bang & Olufsen har sendt headsettet Beocom Portal på markedet. Det henvender sig erhvervsmarkedet herunder, dem som arbejder ”i marken” eller på hjemmekontoret.

Beocom Portal kan, ifølge Bang & Olufsen, forbedre samtalelyden ved onlinemøder foran computeren. 

Headsettet har flere mikrofoner, som angiveligt kan ”isolere og forstærke stemmen”, mens baggrundsstøjen dæmpes. Om det fungerer ved jeg ikke, da jeg endnu ikke har prøvet Beocom Portal.

Når Beocom Portal bruges, kan lyden af ens egen stemme og aktiv støjreduktion (ANC) justeres.

ANMELDELSE: Så godt lyder in-ear headsettet BeoPlay EX

Beocom Portal minder meget om BeoPlay Portal, hvor sidstnævnte dog er målrettet gaming.

Dedikeret forbindelse eller Bluetooth

Forbindelsen mellem headsettet og computeren er sikret af en medfølgende USB-dongle. Dette koncept ser vi også hos den store businessheadset-producent Poly, der den 1. november blev opkøbt af HP.

Du kan benytte Beocom Portal via Bluetooth på telefonen eller computeren, men Bang & Olufsen anbefaler, at donglen anvendes. Der er også mulighed for tilslutning med 3,5 mm. jackstik.

Puderne på Beocom Portal er lavet af memoryskum. Hovedbøjlen er konstrueret med ”åndbare bambusfibre”, fortæller producenten.

Beocom Portal koster 3.999 kroner (inkl. moms).

Det skal lige siges, at Beocom Portal er et "enterprise-headset" og er derfor kun tilgængelig gennem erhvervssalgskanaler.

UDEN MIKROFONARM: Normalt har headsets uden en arm, der bringer mikrofonen tættere på munden, været rigtigt dårlige til samtaler. Senest har Sony vist, at det kan lade gøre, at lave fed samtalelyd uden en mikrofonarm. I nedenstående podcastepisode kan du høre nogle lydeksempler fra WH-1000XM5. Se også hør også min vilde headsettest her.

Mere til historien

Navnet Beocom stammer fra serien af fastnettelefoner, der blev introduceret i 1982. Nu anvendes varemærket i en ny produktlinje, som stadig handler om telefonkommunikation.

Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Lyden er vild i Sonys noise-cancelling headset

EP119: Hør hvor gode mikrofonerne og samtalekvaliteten er på Sony WH-1000XM5. Jeg fortæller også om musik- og lydkvaliteten.

(mere…)
Sony WH-1000XM5 test | det bedste headset med aktiv støjreduktion

TEST: Noise-cancelling headphone i verdensklasse. Sony WH-1000XM5 slår WH-1000XM4 på opkaldslyd og musikoplevelse.

(mere…)
AirPods Pro (2nd) test | en sejr for musikken

TEST: Musikken lyder bedre med AirPods Pro (2nd). Jeg har brugt AirPods Pro med stor fornøjelse.

(mere…)
Advarer mod falske AirPods

En ny funktion i din iPhone vil fremover advare om falske AirPods.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram