Beocom Portal skal forbedre lyden ved telefonsamtaler på onlinemøder

Beocom Portal lover bedre samtalelyd på onlinemøder foran computeren og via telefonen.

Beocom Portal headset
Beocom Portal har indbyggede mikrofoner, som skulle give en mere klar lyd, når du deltager i onlinemøder eller taler i telefon (Foto: Bang & Olufsen / MereMobil.dk)

Bang & Olufsen har sendt headsettet Beocom Portal på markedet. Det henvender sig erhvervsmarkedet herunder, dem som arbejder ”i marken” eller på hjemmekontoret.

Beocom Portal kan, ifølge Bang & Olufsen, forbedre samtalelyden ved onlinemøder foran computeren. 

Headsettet har flere mikrofoner, som angiveligt kan ”isolere og forstærke stemmen”, mens baggrundsstøjen dæmpes. Om det fungerer ved jeg ikke, da jeg endnu ikke har prøvet Beocom Portal.

Når Beocom Portal bruges, kan lyden af ens egen stemme og aktiv støjreduktion (ANC) justeres.

ANMELDELSE: Så godt lyder in-ear headsettet BeoPlay EX

Beocom Portal minder meget om BeoPlay Portal, hvor sidstnævnte dog er målrettet gaming.

Her kan du læse vores test af Beocom Portal.

Dedikeret forbindelse eller Bluetooth

Forbindelsen mellem headsettet og computeren er sikret af en medfølgende USB-dongle. Dette koncept ser vi også hos den store businessheadset-producent Poly, der den 1. november blev opkøbt af HP.

Du kan benytte Beocom Portal via Bluetooth på telefonen eller computeren, men Bang & Olufsen anbefaler, at donglen anvendes. Der er også mulighed for tilslutning med 3,5 mm. jackstik.

Puderne på Beocom Portal er lavet af memoryskum. Hovedbøjlen er konstrueret med ”åndbare bambusfibre”, fortæller producenten.

Beocom Portal koster 3.999 kroner (inkl. moms).

Det skal lige siges, at Beocom Portal er et “enterprise-headset” og er derfor kun tilgængelig gennem erhvervssalgskanaler.

UDEN MIKROFONARM: Normalt har headsets uden en arm, der bringer mikrofonen tættere på munden, været rigtigt dårlige til samtaler. Senest har Sony vist, at det kan lade gøre, at lave fed samtalelyd uden en mikrofonarm. I nedenstående podcastepisode kan du høre nogle lydeksempler fra WH-1000XM5. Se også hør også min vilde headsettest her.

Mere til historien

Navnet Beocom stammer fra serien af fastnettelefoner, der blev introduceret i 1982. Nu anvendes varemærket i en ny produktlinje, som stadig handler om telefonkommunikation.

Nye AirPods på vej næste år

Skal man tro de seneste rygter, så byder 2024 på to nye AirPods (4. generation).

(mere…)
Apple har opdateret AirPods Pro med USB-C

Det er ikke kun iPhone 15-serien, som har fået USB-C-stik, det har opladeæsken til en opdateret AirPods Pro variant også.

(mere…)
Doro nedbryder skellet mellem headset og høreapparat

Folk med høreproblemer får en ny mulighed med Doros nye, banebrydende headset.

(mere…)
WOW! Jeg burde have dette headset

Mit favoritheadset Beoplay EX fås nu i en vildt flot Ferrari-udgave.

(mere…)
Jabra Elite 10 og Elite 8 Active – sådan er de

FØRSTE INDTRYK: Lyden er god og støjreduktionen i Jabra Elite 10 verdensklasse effektiv. Jeg har prøvet Jabras nye headsets.

(mere…)
Er billige ’AirPods’ pengene værd? Test af EarBuds 2.0

Jeg har prøvet en billigere ’AirPods’-version. Hvor gode er kopierne egentlig? Her er mine oplevelser med EarBuds 2.0.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram