Lyden er vild i Sonys noise-cancelling headset

EP119: Hør hvor gode mikrofonerne og samtalekvaliteten er på Sony WH-1000XM5. Jeg fortæller også om musik- og lydkvaliteten.

Podcast Sony WH-1000XM5

min anmeldelse af Sony WH-1000XM5 kan du læse, at lydkvaliteten ved musikafspilning er temmelig fantastisk. Dertil kommer, at WH-1000XM5 nok er verdens bedste noise-cancelling headphone – når du hører musik.

Samtalekvaliteten overraskede mig helt ekstraordinært. Du hører den, som du taler med fuldstændigt tydeligt, men din stemme går også klart igennem hos modparten i samtalen.

I denne podcastepisode kan du høre, hvordan mikrofonerne lyder i rolige omgivelser og i omgivelser, hvor trafikstøj virkelig udfordrer disse headphones.

Jeg har sammenlignet med AirPods Pro (2nd) fra Apple, så du kan høre forskellen i samtalekvaliteten. AirPods Pro var lige ved hånden, da jeg lavede testen, men resultatet adskiller sig ikke specielt meget fra, hvad du ellers møder i de fleste musikheadset til privat brug.

Sony gør det virkelig godt

Vil du høre musik og podcasts uden forstyrrelser, så er WH-1000XM5 det rigtige valg. Noise-cancelling funktionen er ret fantastisk.

Det vilde er, at også samtalelyden imponerer – hvor den aktive støjreduktion bare fungerer!

Du kan købe Sony WH-1000XM5 til mellem 3.000 og 3.200 kroner. Det er en god pris!

Topkarakter: 6 ud af 6 stjerner.

VIDEO: Hør og se den vilde headset-test

Mere til historien

I salgspakken til WH-1000XM5 finder du et 3,5 mm. jackstik-kabel, så du kan lytte til musik uden at anvende Bluetooth.

Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Beocom Portal skal forbedre lyden ved telefonsamtaler på onlinemøder

Beocom Portal lover bedre samtalelyd på onlinemøder foran computeren og via telefonen.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram