Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

Samsung Bespoke vask, tør og ovn 2022
En computerfremstllet visning af de nye Samsung-smartprodukter (Foto: Samsung)

Samsung har netop afsløret en række nye smarthome-baserede produkter til køkkenet i serien ”Bespoke Home”, der allerede består af en ledningsfri støvsuger - dog uden en app.

Blandt nyhederne er ovne med AI-teknologi, der kan genkende ingredienser og justere indstillingerne ud fra disse. Under tilberedningen kan systemet reducere risikoen for, at maden bliver overtilberedt eller det modsatte.

Ovnen har også en Dual Cook Stream funktion som på samme tid kan tilberede ovnretter og dampede retter.

Den nye Bespoke smart-ovn integrerer sig i Samsungs smarthome-platform SmartThings.

Vaskemaskinen justerer selv vandforbruget

I efteråret kommer en ny vaskemaskine, der har såkaldt Ultra Capacity-funktion og Optiwash justerer selv vandmængden og forbruget af vaskemiddel, der tilpasses efter hvor snavset vasketøjet er.

Naturligvis har den tilhørende tørretumbler en AI-baseret funktion kaldet Optimal Dry, som med en forbedret sensor, kan tørre tøjet bedre. Desuden kan den styre temperaturen undervejs, lyder det fra Samsung.

LÆS OGSÅ: Disse billige smartpærer fungerer ret godt

Priserne er ukendte

I pressemeddelelsen oplyser Samsung ikke, hvad den nye ovn, vaskemaskine og tørretumbler koster.

Men Samsung fortæller, at ovnen kommer til Danmark sidst på året.

Vaskemaskinen og tørretumbleren kommer på markedet i løbet af tredje kvartal i år.

Jeg har tidligere lavet en større test af en smart-vaskemaskine og smart-tørretumbler fra LG. Du kan læse anmeldelsen af LG-smartmaskinerne her.

LÆS OGSÅ: Segways robotplæneklipper kører uden kanttråd

Mere til historien

Samsung har mange smart-ord i deres pressemeddelelse om de nye produkter. Som f.eks. ”AI Wash”, ”SpaceMax”, ”Ecobubble”, ”OptiWash”, ”AI Pro Cooking”. Gad vide om sælgerne I butikkerne, er helt skarpe på, hvordan ordene skal oversættes til ”jysk”.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Vinkøleskab fra Asko snakker med Vivino-app

Drømmer du om et vinkøleskab, som taler sammen med Vivino-appen? Så tjek dette eksklusive vinskab fra Asko.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram