Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

Brugt iPhone hos Telia
Der er mellem 1.000 og 2.400 kroner at spare på en brugt iPhone. Det viser et tjek af de aktuelle priser hos Telia (Grafik: MereMobil.dk)

Annoncørbetalt indhold

En ny iPhone er en helt særlig oplevelse at pakke ud. Den nye æske, hvor plomberingen skal brydes, er næsten magisk. Inden i æsken ligger en funklende fabriksny iPhone.

Apple er eksperter i at gøre købsoplevelsen til noget særligt, men du betaler også for det.

Tidens trend er, at brugte telefoner vinder frem. Mobiltelefoner i dag er så gode, at det ikke giver mening at skifte dem ud hvert år. Trods alt er ændringerne fra din nuværende iPhone til den nye begrænsede.

Telia er helt fremme på den ulmende megatrend omkring genanvendelse af elektronik, hvor brugte mobiler nok bliver det største område, men hvor også anden teknologi som højttalere, computere og TV-skærme sagtens kan få et længere liv, end tilfældet er i dag.

Ser vi bort fra den åbenlyse miljømæssige gevinst i, at en telefon kan bruges i flere år, så er der også noget mere håndgribeligt. En brugt iPhone er nemlig en billig iPhone!

Så meget kan du spare på en brugt iPhone

Et pristjek af Telias aktuelle udvalg af brugte iPhones viser, at der er mange penge at spare, ved at købe f.eks. en brugt iPhone 11 Pro, hvor du kan spare omkring 3.300 kroner.

Tag blot disse eksempler med aktuelle brugtpriser hos Telia.

Sammenlignes med priserne i markedet, fundet på Pricerunner, ser den kontante besparelse således ud:

  • iPhone SE 2020, 64 GB, 1.300 kroner
  • iPhone 8, 64 GB, 1.900 kroner
  • iPhone 11, 64 GB, 1.000 kroner
  • iPhone 12 Pro, 128 GB, 2.401 kroner

Priserne er indhentet via Telias netbutik og Pricerunner den 8. juni 2022. Det skal nævnes, at kontantpriserne forudsætter et abonnement hos Telia.

Store besparelser på alle modeller

På alle de brugte iPhones er der mange penge at spare. Det gælder også sidste års topmodel iPhone 12 Pro, hvor du kan finde omkring 2.400 kroner i kontakt besparelse.

Selv en telefon som den billigste telefon i Apple sortiment, iPhone SE, kan der spares en pæn sum penge på.

Du er sikret mod fejl

Med undtagelse af, at du ikke modtager en ny spændende salgsæske, når du køber en brugt telefon hos Telia, så er telefonen ”næsten ny”.

Alle brugte telefoner er nulstillet og kvalitetstestet. Desuden fremstår de i udtrykket som stort set nye telefoner. Naturligvis er der ingen grove ridser, brud på skærmen eller tilsvarende. Alt fungerer.

Oven i hatten får du 24 måneders reklamationsret – præcis som på en fabriksny telefon.

Du kan tilmed vælge enten at købe telefonen kontant eller købe den på afbetaling sammen med et abonnement.

PODCAST: Sådan får gamle telefoner nyt liv

Hvor god er en brugt telefon?

Som nævnt fejler de brugte iPhones ikke noget. Dertil kommer, at en f.eks. en iPhone 11 stadig er en fremragende telefon.

Der er godt nok kommet to nyere modeller siden da, iPhone 12 og iPhone 13, men du får stadig en hurtig telefon, fint kamera og ydelse nok – og så har iPhone 11 i øvrigt Face ID, præcis som de helt nye.

Læs også anmeldelsen af iPhone 11

Fakta om ‘Næsten Ny’

En mobil fra Næsten Ny er det, Telia kalder Grade B. Det betyder, at mobilen har en god stand og evt. enkelte ridser, som man ikke lægger mærke til ved brug. Den har gennemgået en grundig kvalitetstest for at sikre flere ting.

  • Knapper, touch-skærm, kameraer, højttaler, mikrofon, batteri, opladning og wi-fi-forbindelse er i orden.
  • Alt tidligere indhold er slettet, og mobilen er ikke låst til et teleselskab
  • Kunden kan tilkøbe Telias almindelige mobilforsikring. Dette er ikke en selvfølge for brugte mobiler, da kun mobiler af bedste kvalitet kan forsikres.

Kan de brugt telefoner opdateres?

Ja! Alle brugte iPhones fra Telia kan køre den nyeste iOS-version, hvilket lige nu er iOS 15.

I efteråret 2022 kommer den næste store opdatering, der hedder iOS 16. Både iPhone 8, iPhone 11-serien og naturligvis nyere modeller, kan opdateres til iOS 16.

LISTE: Disse iPhones kan opdateres til iOS 16

Her slutter livet for en gammel iPhone

Når en iPhone ikke længere kan bruges, bliver den sendt til genanvendelse. I nedenstående video kan du se, hvordan en ny genbrugsproces foregår.

Mere til historien

Når du køber en telefon hos Telia, kan du aflevere din gamle mobil og få en kontant rabat. Konceptet hedder Telia Recycle.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
iOS 18 bliver måske største iOS-opdatering nogensinde

Det ventes, at Apples næste store iOS-opdatering vil komme med en del AI-funktioner. Måske er iOS 18 den store iPhone-opdatering nogensinde.

(mere…)
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram