Netflix vil gøre op med konto-deling

Netflix har over 200 millioner betalende brugere, men rigtigt mange af disse deler login-oplysningerne med andre. Netflix vil nu gøre op med konto-deling.

Netflix
Mange brugere deler deres login-oplysninger med personer udenfor husstanden. Dette vil Netflix nu gøre op med. (Foto: Souvik Banerjee)

Netflix har fremvist det seneste kvartalsregnskab, som viser en nedgang på 200.000 abonnenter i årets første kvartal. Dette trods forventningen var en fremgang på 2,5 millioner abonnenter. Netflix forventer også, at indeværende kvartal vil vise en nedgang.

Grunden til nedgangen af abonnenter er ifølge Netflix de mange brugere, som deler login-oplysningerne med hinanden. Dette er noget Netflix har haft fokus på siden foråret 2021.

Netflix har for kort tid siden sat prisen op for eksisterende abonnenter på flere markeder, mens de i marts også hævede prisen for nye abonnenter. Og det forlyder de har mistet 600.000 abonnenter i USA og Canada grundet prisstigninger.

Der er heller ikke nogen tvivl om, at kunderne oplever prisstigninger på alt netop nu. Derfor overvejes et abonnement til Netflix måske også mere end tidligere.

Netflix: Kontodeling er årsagen

Netflix mener selv, at dets 222 millioner betalende husstande deler med yderligere 100 millioner husstande, som ikke bliver indtægtsgenereret.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

Deling er måske snart slut. Netflix har i hvert fald meldt ud, at de vil forsøge at forhindre kontodeling.

I marts startede de med at teste ekstrabetaling fra dem, som deler abonnement med nogle uden for husstanden. På Netflixs nuværende testmarkeder i Chile, Costa Rica og Peru kan kunder betale et ekstra gebyr for at dele deres konti med to personer uden for deres husstand.

Da testen blev lanceret, sagde Netflix, at det arbejdede på at "forstå nytten af ​​disse to funktioner", før de lavede ændringer i andre lande.

LÆS OGSÅ: Netflix vil have betaling når du deler dit abonnement

Netflix arbejder også på en løsning, hvor der vil være reklamer og dermed vil tjenesten være billigere.

Mere til historien

Netflix har suspenderes russiske abonnenter, hvilket har betydet 700.000 færre abonnenter. Det er altså dermed langt fra hele forklaringen på kundetabet.

Læs også:
Netflix klar med mindst 70 film i 2022

TV 2 Play har rundet 1 million abonnenter

TV 2 har nået en meget vigtig milepæl med TV 2 Play. Én million har nu adgang til TV 2 Play.

(mere…)
Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram