Netflix vil gøre op med konto-deling

Netflix har over 200 millioner betalende brugere, men rigtigt mange af disse deler login-oplysningerne med andre. Netflix vil nu gøre op med konto-deling.

Netflix
Mange brugere deler deres login-oplysninger med personer udenfor husstanden. Dette vil Netflix nu gøre op med. (Foto: Souvik Banerjee)

Netflix har fremvist det seneste kvartalsregnskab, som viser en nedgang på 200.000 abonnenter i årets første kvartal. Dette trods forventningen var en fremgang på 2,5 millioner abonnenter. Netflix forventer også, at indeværende kvartal vil vise en nedgang.

Grunden til nedgangen af abonnenter er ifølge Netflix de mange brugere, som deler login-oplysningerne med hinanden. Dette er noget Netflix har haft fokus på siden foråret 2021.

Netflix har for kort tid siden sat prisen op for eksisterende abonnenter på flere markeder, mens de i marts også hævede prisen for nye abonnenter. Og det forlyder de har mistet 600.000 abonnenter i USA og Canada grundet prisstigninger.

Der er heller ikke nogen tvivl om, at kunderne oplever prisstigninger på alt netop nu. Derfor overvejes et abonnement til Netflix måske også mere end tidligere.

Netflix: Kontodeling er årsagen

Netflix mener selv, at dets 222 millioner betalende husstande deler med yderligere 100 millioner husstande, som ikke bliver indtægtsgenereret.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

Deling er måske snart slut. Netflix har i hvert fald meldt ud, at de vil forsøge at forhindre kontodeling.

I marts startede de med at teste ekstrabetaling fra dem, som deler abonnement med nogle uden for husstanden. På Netflixs nuværende testmarkeder i Chile, Costa Rica og Peru kan kunder betale et ekstra gebyr for at dele deres konti med to personer uden for deres husstand.

Da testen blev lanceret, sagde Netflix, at det arbejdede på at “forstå nytten af ​​disse to funktioner”, før de lavede ændringer i andre lande.

LÆS OGSÅ: Netflix vil have betaling når du deler dit abonnement

Netflix arbejder også på en løsning, hvor der vil være reklamer og dermed vil tjenesten være billigere.

Mere til historien

Netflix har suspenderes russiske abonnenter, hvilket har betydet 700.000 færre abonnenter. Det er altså dermed langt fra hele forklaringen på kundetabet.

Læs også:
Netflix klar med mindst 70 film i 2022

Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram