Netflix vil gøre op med konto-deling

Netflix har over 200 millioner betalende brugere, men rigtigt mange af disse deler login-oplysningerne med andre. Netflix vil nu gøre op med konto-deling.

Netflix
Mange brugere deler deres login-oplysninger med personer udenfor husstanden. Dette vil Netflix nu gøre op med. (Foto: Souvik Banerjee)

Netflix har fremvist det seneste kvartalsregnskab, som viser en nedgang på 200.000 abonnenter i årets første kvartal. Dette trods forventningen var en fremgang på 2,5 millioner abonnenter. Netflix forventer også, at indeværende kvartal vil vise en nedgang.

Grunden til nedgangen af abonnenter er ifølge Netflix de mange brugere, som deler login-oplysningerne med hinanden. Dette er noget Netflix har haft fokus på siden foråret 2021.

Netflix har for kort tid siden sat prisen op for eksisterende abonnenter på flere markeder, mens de i marts også hævede prisen for nye abonnenter. Og det forlyder de har mistet 600.000 abonnenter i USA og Canada grundet prisstigninger.

Der er heller ikke nogen tvivl om, at kunderne oplever prisstigninger på alt netop nu. Derfor overvejes et abonnement til Netflix måske også mere end tidligere.

Netflix: Kontodeling er årsagen

Netflix mener selv, at dets 222 millioner betalende husstande deler med yderligere 100 millioner husstande, som ikke bliver indtægtsgenereret.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

Deling er måske snart slut. Netflix har i hvert fald meldt ud, at de vil forsøge at forhindre kontodeling.

I marts startede de med at teste ekstrabetaling fra dem, som deler abonnement med nogle uden for husstanden. På Netflixs nuværende testmarkeder i Chile, Costa Rica og Peru kan kunder betale et ekstra gebyr for at dele deres konti med to personer uden for deres husstand.

Da testen blev lanceret, sagde Netflix, at det arbejdede på at "forstå nytten af ​​disse to funktioner", før de lavede ændringer i andre lande.

LÆS OGSÅ: Netflix vil have betaling når du deler dit abonnement

Netflix arbejder også på en løsning, hvor der vil være reklamer og dermed vil tjenesten være billigere.

Mere til historien

Netflix har suspenderes russiske abonnenter, hvilket har betydet 700.000 færre abonnenter. Det er altså dermed langt fra hele forklaringen på kundetabet.

Læs også:
Netflix klar med mindst 70 film i 2022

Dette skal du vide om YouSee Play

YouSee Play koster fra 299 til 599 kroner om måneden. Se her hvad du får for pengene.

(mere…)
Netflix-ambition: Nyt abonnement skal give 40 millioner nye brugere

Når Netflix som ventet lancerer et reklamefinansieret abonnement er Danmark i første omgang ikke med i puljen.

(mere…)
Netflix kommer med reklamer til november

RYGTE: Reklameversionen af Netflix kommer i starten af november.

(mere…)
Netflix er ældre end du tror – 25 år med Netflix

TILBAGEBLIK: Netflix har rundet 25 år på markedet. Du kan læse mere om, hvordan det hele startede. Husker du Netflix via DVD?

(mere…)
Nu kommer ’Telmore Play’ til dit TV

YouSee Play er et nyt alternativ til flow-tv-løsningen. Traditionelle tv-kanaler og streamingtjenester kombineres.

(mere…)
TV 2 Play hæver nu prisen for eksisterende kunder

TV 2 Play siger endnu engang i pris. Denne gang rammes eksisterende kunder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram