Netflix: 2021 bød på millioner af nye kunder… men

Det går rigtig godt for Netflix, som i 2021 bød mange millioner nye kunder velkommen. Der er bare et “men”.

Netflix fjernbetjening
Kunderne vælter stadig ind hos Netflix (Foto: Jorge Gryntysz)

Verdens største streamingtjeneste Netflix har haft et godt 2021, men det måler sig ikke med 2020. Selvom de fik millioner af nye kunder sidste år, så var det kun halvt så mange som i 2020.

Netflix har åbnet for spil i Danmark

Der er et væld af streamingtjenester, som konkurrerer mod hinanden, men Netflix er altså fortsat den foretrukne for mange.

I 2021 fik Netflix 18,2 millioner nye kunder, hvilket betyder de i alt rundede 221,8 millioner abonnenter på verdensplan. Det afslører tjenestens seneste kvartalsregnskab for 4. kvartal 2021, skriver Reuters

Og det i sig selv er cirka 1,5 millioner nye abonnenter i gennemsnit.

Så meget koster streaming på elregningen

Sammenlignet med 2020, hvor det virkelig var vildt, bød tjenesten 36 millioner nye kunder velkommen. På det tidspunkt var coronapandemien ny og første gang, at der kom nedlukninger, udgangsforbud m.m. i lande rundt i verden. Dette kan selvfølgelig have været medvirkende til, at 2020 var så enormt i forhold til.

Netflix har netop meldt ud, at der også kommer en anden sæson af den populære serie Squid Game, som for alvor har hittet i slutningen af 2021 og på rekordtid blevet en af de mest sete serier nogensinde på Netflix.

Mere til historien

Der er rigtigt mange, som deler konti til diverse streamingtjenester. Dette forsøgte Netflix på et tidspunkt at stoppe, men om de opgav er vi faktisk i tvivl om. Sikkert er det, at det sker på mange tjenester.

Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Netflix varsler atter prisstigninger

2024 kan byde på prisstigninger hos Netflix.

(mere…)
Netflix fjerner det billigste abonnement

Det billigste annoncefrie abonnement er i en række lande nu blevet dyrere, da basisabonnementet ikke længere er en mulighed.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram