Netflix: 2021 bød på millioner af nye kunder… men

Det går rigtig godt for Netflix, som i 2021 bød mange millioner nye kunder velkommen. Der er bare et "men".

Netflix fjernbetjening
Kunderne vælter stadig ind hos Netflix (Foto: Jorge Gryntysz)

Verdens største streamingtjeneste Netflix har haft et godt 2021, men det måler sig ikke med 2020. Selvom de fik millioner af nye kunder sidste år, så var det kun halvt så mange som i 2020.

Netflix har åbnet for spil i Danmark

Der er et væld af streamingtjenester, som konkurrerer mod hinanden, men Netflix er altså fortsat den foretrukne for mange.

I 2021 fik Netflix 18,2 millioner nye kunder, hvilket betyder de i alt rundede 221,8 millioner abonnenter på verdensplan. Det afslører tjenestens seneste kvartalsregnskab for 4. kvartal 2021, skriver Reuters

Og det i sig selv er cirka 1,5 millioner nye abonnenter i gennemsnit.

Så meget koster streaming på elregningen

Sammenlignet med 2020, hvor det virkelig var vildt, bød tjenesten 36 millioner nye kunder velkommen. På det tidspunkt var coronapandemien ny og første gang, at der kom nedlukninger, udgangsforbud m.m. i lande rundt i verden. Dette kan selvfølgelig have været medvirkende til, at 2020 var så enormt i forhold til.

Netflix har netop meldt ud, at der også kommer en anden sæson af den populære serie Squid Game, som for alvor har hittet i slutningen af 2021 og på rekordtid blevet en af de mest sete serier nogensinde på Netflix.

Mere til historien

Der er rigtigt mange, som deler konti til diverse streamingtjenester. Dette forsøgte Netflix på et tidspunkt at stoppe, men om de opgav er vi faktisk i tvivl om. Sikkert er det, at det sker på mange tjenester.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Disney+ har store forventninger til reklameudgave

Størstedelen af brugerne af Disney+ vil tilvælge reklameudgaven, forlyder det.

(mere…)
Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram