Netflix: 2021 bød på millioner af nye kunder… men

Det går rigtig godt for Netflix, som i 2021 bød mange millioner nye kunder velkommen. Der er bare et "men".

Netflix fjernbetjening
Kunderne vælter stadig ind hos Netflix (Foto: Jorge Gryntysz)

Verdens største streamingtjeneste Netflix har haft et godt 2021, men det måler sig ikke med 2020. Selvom de fik millioner af nye kunder sidste år, så var det kun halvt så mange som i 2020.

Netflix har åbnet for spil i Danmark

Der er et væld af streamingtjenester, som konkurrerer mod hinanden, men Netflix er altså fortsat den foretrukne for mange.

I 2021 fik Netflix 18,2 millioner nye kunder, hvilket betyder de i alt rundede 221,8 millioner abonnenter på verdensplan. Det afslører tjenestens seneste kvartalsregnskab for 4. kvartal 2021, skriver Reuters

Og det i sig selv er cirka 1,5 millioner nye abonnenter i gennemsnit.

Så meget koster streaming på elregningen

Sammenlignet med 2020, hvor det virkelig var vildt, bød tjenesten 36 millioner nye kunder velkommen. På det tidspunkt var coronapandemien ny og første gang, at der kom nedlukninger, udgangsforbud m.m. i lande rundt i verden. Dette kan selvfølgelig have været medvirkende til, at 2020 var så enormt i forhold til.

Netflix har netop meldt ud, at der også kommer en anden sæson af den populære serie Squid Game, som for alvor har hittet i slutningen af 2021 og på rekordtid blevet en af de mest sete serier nogensinde på Netflix.

Mere til historien

Der er rigtigt mange, som deler konti til diverse streamingtjenester. Dette forsøgte Netflix på et tidspunkt at stoppe, men om de opgav er vi faktisk i tvivl om. Sikkert er det, at det sker på mange tjenester.

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram