Netflix bekræfter anden sæson af Squid Game

Har du styr på din Red Light, Green Light? Ellers kan du godt øve dig. Netflix bekræfter nu, at der kommer en sæson-2 af Squid Game.

Netflix på smartphone
Netflix har bekræftet, at Squid Game kommer i en sæson-2. Det forlyder endnu ikke, hvornår denne vil få premiere. (Foto: amrothman)

Squid Game er en sydkoreansk serie, som debuterede på Netflix i september 2021. På trods af den korte tid, at den har været fremme, er den en af de mest streamede serier nogensinde på Netflix.

Netflix ændrer opgørelse for toplister

Derfor er det måske heller ikke en overraskelse, at Netflix nu bekræfter, at der kommer en anden sæson.

Det er Netflix co-CEO and Chief Content Officer Ted Sarandos, som har bekræftet sæson-2 kommer. 

-”Absolutely. The Squid Game universe has just begun,” skulle Sarandos, ifølge CNET, have udtalt til Variety. 

Ted Sarandos fortalte ikke noget om, hvornår anden sæson af den populære serie kan forventes. 

Men får Squid Game samme ”skæbne” som Stranger Things, så kan vi forvente det udvikles til spil og meget mere – på Netflix-platformen.

Squid Game har allerede deres en merchandise-serie og samleobjekter – og så kan selv børnene få lidt Red Light, Green Light stemning i Squid Game på Roblox. Serien er yderst drabelig og derfor ikke for børn, så lad hellere dem nøjes med Roblox-versionen.

Netflix har åbnet for spil i Danmark

Glæder du dig til anden sæson af Squid Game?

Mere til historien

Man hører lige nu rigtig meget om de stigende el-priser. Men hvor dyrt er det egentlig at streame? Det kan du blive klogere på her.

Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Paramount+ har tæt på 40 millioner brugere

KORT NYT: I årets første kvartal tilføjede streamingtjenesten Paramount+ 6,8 millioner abonnenter, hvilket bringer dem op på tæt på 40 millioner brugere.

(mere…)
Spotify runder 180 millioner betalende brugere

Selvom 1,5 millioner russiske brugere er suspenderet fra Spotify, så er tjenesten vækstet alligevel. Der er nu over 180 millioner betalende brugere af Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram