Netflix forsøger at stoppe kontodeling

Deler du adgangen til en Netflix-konto med en eller flere, som du ikke bor sammen med? Så er du ikke alene. Men det vil Netflix nu forsøge at få stoppet.

Denne meddelelse har flere fået og efterfølgende delt på blandt andet Twitter
Denne meddelelse har flere fået og efterfølgende delt på blandt andet Twitter. Det tyder på, at Netflix vil forsøge at stoppe deling af konti.

Har du adgang til en Netflix-konto, hvor du enten ikke betaler abonnement, eller hvor du deler prisen med andre? Så er du bestemt ikke alene.

Der er faktisk mange, som deler en konto med personer udenfor husstanden. Og det er alt lige fra studerende, som måske ”bare” låner forældrenes konto til familier der har forskellige tjenester og så bytter passwords, så de alle har adgang til alle tjenesterne. Men det vil Netflix nu forsøge at gøre op med og få stoppet.

Netflix lover mindst en ny film hver uge i 2021 - se listen

-”Start din egen Netflix-konto gratis i dag. Hvis du ikke bor med ejeren af denne konto, har du brug for din egen konto for at fortsætte med at se." En besked i stil med denne har flere brugere mødt.

Netflix tilbyder så brugeren 30 dages gratis prøvetid, hvilket Netflix ellers er stoppet med at give.

Den nye teknologi skal kunne bekræfte, at seerne har den samme adresse, siger en talsmand for Netflix til BBC.

Det blev i 2019 anslået at omkring 15-20 procent, der streamer film, benytter en anden konto end deres egen. Det skriver Tek.no.

Dog er dette indtil videre en ”advarsel” fra Netflix. Hvad det eventuelt kan betyde fremadrettet er uvist.

Netflix er i skrivende stund verdens største streamingtjeneste med mere end 200 millioner betalende abonnenter. Netflix er den mest populære streamingtjeneste i Danmark.

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Det er ikke kun Netflix, som har problemet med, at flere streamingtjenester deles. Det er faktisk et generelt problem for streamingtjensterne.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Disney+ har store forventninger til reklameudgave

Størstedelen af brugerne af Disney+ vil tilvælge reklameudgaven, forlyder det.

(mere…)
Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram