Netflix runder 200 millioner abonnenter

2021 starter godt for Netflix, som netop har oplyst, at de altså har rundet 200 millioner abonnenter.

Netflix-streaming
Netflix havde stor succes i 2020 med at få nye abonnenter. Særligt i første halvdel lykkedes det i stor stil. (Foto: John-Mark)

Konkurrencen på streamingmarkedet er stor - faktisk større end nogensinde før. Det til trods har Netflix netop oplyst, at de har rundet 200 millioner abonnenter. Tallet oplyses til at være 203,6 millioner abonnenter på verdensplan. Det skriver The Verge.

Særligt første halvår af 2020 var godt for Netflix, hvor nedlukningen i mange lande var god for Netflix. 

I fjerde kvartal 2020 kom der 8,5 millioner nye abonnenter til Netflix og samlet set hele 37 millioner nye abonnenter i 2020.

Nye serier som The Queens Gambit og Emily in Paris fik i fjerde kvartal hurtigt store fanbaser med det samme. Noget af det interessante er hvor længe, at Netflix kan fastholde abonnenterne. Her er trofaste seere af diverse serier godt for streamingtjenesten.

Paramount åbner streamingtjeneste i Danmark

Eksempelvis så mere end 62 millioner husstande The Queens Gambit i løbet af de første fire uger fra lanceringen. Dermed blev det den næstmest sete serie på Netflix efter Tiger King.

En anden del af strategien for at tiltrække og fastholde abonnenterne er, at Netflix allerede på nuværende tidspunkt har meldt ud for abonnenterne, hvad de kan forvente i 2021. Følg linket herunder.

Netflix lover mindst en ny film hver uge i 2021 - se listen her

Mere til historien

Ifølge en undersøgelse foretaget af Deloitte, var der i oktober 2020 hele 25 procent af generelle abonnenter på streamingtjenester, som opsagde en tjeneste til fordel for en anden. Mens 62 procent af alle, som blev abonnent for at se noget specifikt opsagde abonnementet igen da de var færdige med den pågældende serie. Det skriver The Verge. Dette er også grunden til, at flere streamingtjenster kommer med nye episoder på ugentlig basis i stedet for at frigive alle på én gang.

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram