Ny streamingtjeneste på vej i Danmark – Paramount+

I slutningen af marts vil streamingtjenesten Paramount+ blive lanceret, som en selvstændig tjeneste. Prisen er ukendt.

Paramount+ logo

Mange danskere har på nuværende tidspunkt adgang til indhold fra Paramount via forskellige udbydere, men Paramounts egen streamingtjeneste Paramount+ er nu stærkt på vej til Danmark.

Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenester

Den 25. marts vil Paramount+ blive lanceret som en selvstændigstreamingtjeneste i de nordiske lande. Mens den i USA allerede lanceres den 4. marts 2021. Her erstatter den CBS All Access. Det skriver Digitalt.tv.

Elsker du store premierer, er Paramount+ lige noget for dig. Allerede nu oplyses det, at First Ladies, Halo og American Rust er på tjenesten. Derudover vil der også komme originale serier, inklusive Lioness, og der er også planer om en ny udgave af Behind The Music.

Danske seere kan følge med i populære serier som Ray Donovan, The Affair, Dexter og The Good Fight. Ligesom der også er en masse indhold fra ViacomCBS' andre kanaler: Paramount Network, Comedy Central, MTV og Nickelodeon. Derudover får man også adgang til de nyeste film fra Paramount Pictures og velkendte filmklassikere.

Streaming og socialemedier er alt afgørende i krisen

Det er i skrivende stund uvist, hvor meget Paramount+ vil koste om måneden. Ligesom det heller ikke vides om nogle telelselskaber vil tilbyde tjenesten som en del af af deres “pakker”.

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Mange tjenester kører ofte med intro-tilbud, hvilket eksempelvis Disney+ også gjorde da det kom til landet. Disney+ har dog varslet prisstigning i februar, hvor de tilføjer sektionen “Star”. Du kan læse mere om det her.

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram