Prøv Disney+ inden prisen stiger

Prisen på Disney+ stiger i februar. Procentvis er stigningen stor, men er du hurtig, kan du købe Disney+ inden prisstigningen.

Disney Mickey Mouse
Disney+ er meget mere end "bare" Mickey Mousse - men fra 23. februar blive tjenesten dyrere (Foto: Rudy and Peter Skitterians)

Disney har tidligere meldt ud, at Disney+ bliver dyrere i februar 2021. I Danmark betyder det, at Disney+ stiger med 20 kroner om måneden.

På nuværende tidspunkt koster Disney+ 59 kroner om måneden eller 589 kroner for et årsabonnement. Men fra den 23. februar 2021 stiger tjenesten altså til 79 kroner eller 790 kroner for ét år.

Disney+ får premiere på flere biograffilm i 2021

Prisstigningen kommer samtidig med, at der åbnes for sektionen Star. Denne bliver tilgængelig fra den 23. februar 2021. Så selvom det altså bliver 20 kroner dyrere om måneden, så fordobles mængden af indhold også.

Men er du hurtig, kan du afprøve Disney+ en måned til 59 kroner og er du vild med det du ser, har du altså chancen for at tegne et årsabonnement til 589 kroner inden prisstigningen træder i kraft.

Hvis du vil have Disney+ til den gamle pris, kan du bruge linket herunder og tegne et årsabonnement eller månedsabonnement. Årsabonnementet koster netop nu 589 kroner. Tegner du et årsabonnement så giver det en månedspris på 49 kroner.

Her kan du købe Disney+ til gammel pris %%%%

Når du at tegne et års abonnement til Disney+ inden prisstigningen, får du altså adgang til både Disney+ og Star efter den 23. februar. Vælger du at gøre brug af ovenstående link, så får vi også glæde af det i vores slukne pengekasse på MereMobil.dk 😀

Der tilføjes hele tiden nyt indhold til Disney+. Noget af det nye i januar 2021 er:

  • Once Upon a Time – sæson 1-7
  • Soy Luna – sæson 2
  • Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. sæson 7
  • Spioner på missioner
  • Marvel Studios: Legends

Alt dette er kommet i skrivende stund, mens der senere i januar kommer: The Art of Racing in the Rain, Runaways sæson 3, Dr. Dolittle 3 og Drumline. Ligesom der også i 2021 ventes, at være flere biograffilm, som vil få premiere på Disney+.

LISTE: Her er de nye film på Netflix i 2021

Mere til historien

Lejer du film på de forskellige digitale tjenester på nettet, så vær opmærksom på, at der kan være stor forskel på priserne. Vi har for set nærmere på, hvor stor prisforskellen kan være i vores guide - se den her.

Læs også:
TEST: YouTv er ret genialt men for dyrt

Stor ændring på vej til HBO Max

Nye biograffilm fra Warner Bros. kommer ikke længere automatisk på HBO Max.

(mere…)
Dansk sammenlægning af HBO Max sker først i 2024

Inden 2025 er planerne for Warner Bros. Discovery, at HBO Max globalt runder 130 millioner abonnenter.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Ny dansk streamingtjeneste løbes roligt i gang

Nordisk Film+ opsluger to af de danske streamingtjenester. Tjenesten er hårdt prissat.

(mere…)
Netflix bløder enorme mængder abonnenter

Netflix taber for andet kvartal i træk abonnenter, og har i 2022 nu tabt tæt på 1,2 millioner betalende kunder.

(mere…)
Nu strammer Netflix grebet - slut med at dele

Du kan godt gøre dig klar til tiltag, som skal bremse deling af login til Netflix med venner og familie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram