Prøv Disney+ inden prisen stiger

2

Prisen på Disney+ stiger i februar. Procentvis er stigningen stor, men er du hurtig, kan du købe Disney+ inden prisstigningen.

Disney Mickey Mouse
Disney+ er meget mere end “bare” Mickey Mousse – men fra 23. februar blive tjenesten dyrere (Foto: Rudy and Peter Skitterians)

Disney har tidligere meldt ud, at Disney+ bliver dyrere i februar 2021. I Danmark betyder det, at Disney+ stiger med 20 kroner om måneden.

På nuværende tidspunkt koster Disney+ 59 kroner om måneden eller 589 kroner for et årsabonnement. Men fra den 23. februar 2021 stiger tjenesten altså til 79 kroner eller 790 kroner for ét år.

Disney+ får premiere på flere biograffilm i 2021

Prisstigningen kommer samtidig med, at der åbnes for sektionen Star. Denne bliver tilgængelig fra den 23. februar 2021. Så selvom det altså bliver 20 kroner dyrere om måneden, så fordobles mængden af indhold også.

Men er du hurtig, kan du afprøve Disney+ en måned til 59 kroner og er du vild med det du ser, har du altså chancen for at tegne et årsabonnement til 589 kroner inden prisstigningen træder i kraft.

Hvis du vil have Disney+ til den gamle pris, kan du bruge linket herunder og tegne et årsabonnement eller månedsabonnement. Årsabonnementet koster netop nu 589 kroner. Tegner du et årsabonnement så giver det en månedspris på 49 kroner.

Her kan du købe Disney+ til gammel pris %%%%

Når du at tegne et års abonnement til Disney+ inden prisstigningen, får du altså adgang til både Disney+ og Star efter den 23. februar. Vælger du at gøre brug af ovenstående link, så får vi også glæde af det i vores slukne pengekasse på MereMobil.dk 😀

Der tilføjes hele tiden nyt indhold til Disney+. Noget af det nye i januar 2021 er:

  • Once Upon a Time – sæson 1-7
  • Soy Luna – sæson 2
  • Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. sæson 7
  • Spioner på missioner
  • Marvel Studios: Legends

Alt dette er kommet i skrivende stund, mens der senere i januar kommer: The Art of Racing in the Rain, Runaways sæson 3, Dr. Dolittle 3 og Drumline. Ligesom der også i 2021 ventes, at være flere biograffilm, som vil få premiere på Disney+.

LISTE: Her er de nye film på Netflix i 2021

Mere til historien

Lejer du film på de forskellige digitale tjenester på nettet, så vær opmærksom på, at der kan være stor forskel på priserne. Vi har for set nærmere på, hvor stor prisforskellen kan være i vores guide – se den her.

Læs også:
TEST: YouTv er ret genialt men for dyrt

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer