Disney+ får premiere på flere biograffilm i 2021

Endnu engang har coronapandemien betydet nedlukning. Derfor vil Disney+ i 2021 have premiere på flere film, som ellers var planlagt til biografen.

Disney+
Disney+ er i 2021 klar med biograffilm - enten samtidig med de kommer i biffen eller også kommer nogle der, mens biograferne har lukket pga. coronapandemien (Foto: Disney)

Når det kommer til at lade biograffilm få premiere på streamingtjenester, går Disney langt fra ligeså drastisk til værks, som tilfældet er med Warner Bros, men Disney vil dog lade biograffilm få premiere på Disney+ i 2021.

Det er allerede annonceret, at Milan- og Pixar-filmen Soul kommer direkte på Disney+. Coronakrisen med hele eller delvise nedlukninger af de forskellige lande har simpelthen betydet, at det er nødvendigt med nytænkning.

Du kan netop nu tegne et Disney+ abonnement på 59 kroner om måneden eller 589 kroner for et år. Brug gerne nedenstående link, så får vi også glæde af det her på MereMobil.dk. Her kan du købe Disney+ til gammel pris %%%%

Se trailer – Disney+ er klar med ”Soul”

Disney oplyser nu, at deres nye film Pinocchio, Disenchanted, Sister Act 3 og Peter Pan & Wendy alle kommer på Disney+ som enten eksklusive eller simultan-udgivelser.

Derudover kommer Raya and the Last Dragon med Premier Access, hvilket også var sådan Mulan blev udgivet på Disney+. Raya and the Last Dragon ventes at få premiere den 5. marts 2021. Du skal være opmærksom på, at disse premierefilm kan koste ekstra at få adgang til udover den almindelige abonnementspris.

Prisen stiger på Disney+

Disney har fortsat filmen Black Widow på plakaten til at få premiere i biografen, men det afhænger helt af, hvordan 2021 udvikler sig. Disney lagde heller ikke skjul på, at der kan komme yderligere forskydninger.

2021 byder også på nyheder som Star på Disney+, hvilket resulterer i en prisstigning. På det danske marked bliver prisen efter lanceringen af Star 79 kroner om måneden.

Så er der også masser af underholdning for hele familien imens nedlukningen står på.

Du kan se Disney+ på disse enheder

Mere til historien

Disney har også udtalt, at de har oversteget forventningerne markant og nu har 86,8 millioner abonnenter. Målet er nu opjusteret til 300-350 millioner abonnenter på tværs af alle Disneys streamingtjenester, Disney+, Hulu og ESPN+, i 2024. 

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram