Se trailer – Disney+ er klar med ”Soul”

0

Juletiden bliver hyggelig, hvis du har Disney+. Den helt nye originale animationsfilm fra Pixar er klar på Disney+. Se traileren for Soul her.

Den officielle plakat til Pixar-filmen Soul (Foto: Pixar)
Den officielle plakat til Pixar-filmen Soul. Filmen kommer på Disney+ i juledagene (Foto: Pixar)

Julen i år bliver måske lidt anderledes end vi er vant til. Der skrues formentlig ned for julefrokoster og andre arrangementer på grund af corona. Så er det om at hygge sig med de ting, som vi fortsat kan.

En af de ting er at se film og nyde juledagene. Og en af de film du kan glæde dig til, er den helt nye originale animationsfilm fra Pixar Animation Studios. Den får nemlig eksklusiv premiere på Disney+ første juledag. Det oplyser Disney i en pressemeddelelse.

-”Vi er begejstrede over at kunne dele Pixars spektakulære og bevægende ‘Soul’ med publikum direkte på Disney+ i december,” sagde Bob Chapek, Chief Executive Officer, The Walt Disney Company.

– ”En ny original Pixar-film er altid en særlig anledning, og denne virkelig hjertevarme humoristiske fortælling om menneskelig forbindelse og om at finde ens plads i verden vil være en lækkerbisken, som familier kan nyde sammen i juletiden.”

Disney+ har godt fat i det nordiske marked

Det er filmskaberen Pete Docter, som står bag Soul. Han har tidligere vundet Oscar-statuetter for ”Inderst Inde” og ”Op”.

-”Verden kan være et udmattende og frustrerende sted – men den er også fuld af uventede glæder, selv i tilsyneladende mundane ting,” sagde Docter, intruktør af ”Soul” og Chief Creative Officer for Pixar Animation Studios. ”’Soul’ undersøger, hvad der virkelig er vigtigt i vores liv; et spørgsmål vi alle stiller i disse dage. Jeg håber, at den vil bidrage med noget humor og sjov til folk i en tid, hvor alle har brug for det.”

Det var egentlig meningen, at filmen skulle have biografpremiere den 20. november 2020. Men i stedet kommer den altså nu eksklusivt på Disney+ en måned efter – nemlig fredag den 25. december 2020.

Du kan se Disney+ på en række enheder, hvis du har et abonnement til tjenesten. Og har du ikke det, så kan du tilmelde dig Disney+ her %%%%.

Disney+ – her kan du se Disneys indhold

Ikke alle er lige begejstrede for Disney+ og indholdet på tjenesten. Det indslag kan du høre i vores podcast herunder.

Se “Soul”-traileren her

Mere til historien

Disney+ har allerede nu mere end 60 millioner abonnenter og flere følger helt sikkert trop i den næste tid.

Læs også:
Disney løfter sløret for endnu en streamingtjeneste

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer