Disney+ har godt fat i det nordiske marked

Der er endnu ingen officielle tal fra Disney om, hvor mange abonnenter de har på det nordiske marked, men et svensk analysefirma giver et bud.

Disney Mickey Mouse
Mickey Mousse er en af de kendte Disney-figurer, men kigger vi på alt indholdet på Disney+, så fylder Mickey Mousse og lignede figurer begrænset (Foto: Rudy and Peter Skitterians)

Disneys streamingtjeneste Disney+ åbnede på det nordiske marked tirsdag den 15. september. Det er dermed endnu mindre end en måned siden, men tjenesten har allerede godt fat i det nordiske marked.

Disney+ er klar med ”Group Watch”

Disney har endnu ikke offentliggjort officielle tal om, hvor mange abonnenter som tjenesten har på det nordiske marked.

Men den svenske analysevirksomhed Mediavision er klar med deres vurdering. Mediavision vurderer, at hele 10 procent af de nordiske husstande har Disney+. Mere ”præcist” mener de, at 450.000 svenske husstande har købt adgang til Disney+. Sammenligner vi med Netflix, så gik der et år før de opnåede det samme antal abonnenter. Dertil skal det også siges, at streaming på daværende tidspunkt var nyt, samt prisen højere.

Disney+ tiltrækker mange ved at have et kendt brand og en attraktiv abonnementspris.

Det svenske analysefirma mener heller ikke, at Disney+ lanceringen er gået markant udover de øvrige streamingtjenester.

Disney+ koster 59 kroner om måneden eller 589 kroner, hvis du tegner et årsabonnement.

MereMobil.dk har talt med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen om Disney+. Det kan du høre meget mere om i vores Podcast.

Du kan se Disney+ på en række enheder, hvis du har et abonnement til tjenesten. Og har du ikke det, så kan du tilmelde dig Disney+ her %%%% 

Disney+ – her kan du se Disneys indhold

Mere til historien

Disney er på vej med endnu en streamingtjeneste. Det løftede de sløret for i forbindelse med deres kvartalsregnskabs fremlæggelse i august. Her kom topchef Bob Chapek ind på, at de i 2021 kommer med en streamingtjeneste, der kommer under Disney-brandet Star.

Læs også:
Disney+ understøttes nu på Googles ”smart-skærme”
Officielle tal: Disney+ har langt flere abonnenter end ventet

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Disney+ har store forventninger til reklameudgave

Størstedelen af brugerne af Disney+ vil tilvælge reklameudgaven, forlyder det.

(mere…)
Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram