Officielle tal: Disney+ har langt flere abonnenter end ventet

9

Analytikerne forventede over 20 millioner abonnerede på den nye streamingtjeneste Disney+, men virkeligheden er langt bedre.

Disney+
(Foto: Disney)

Det er ikke kun danskerne, der er vilde med streaming. Kigger vi på verdensplan ser det ud til, at streaming er noget de fleste har taget til sig. Den nye streamingtjeneste fra Disney, Disney+, har rundet hele 28,6 millioner abonnenter denne uge. Det skriver Reuters.

Oplysningerne kommer fra Disney selv, der netop har offentliggjort deres seneste kvartalsregnskab og det slår forventningerne.

Mange analytikere havde været ude med en forventning om, at mere end 20 millioner nu abonnerede på Disney+. Og det er der også, men langt flere end de forventede.

GUIDE: Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

Disney+ er tilgængelig i fem lande på nuværende tidspunkt og havde ved udgangen af december 26,5 millioner abonnenter i første kvartal.

–”Vi havde et stærkt første kvartal, understreget af lanceringen af Disney+, som har overgået selv vores største forventninger,” udtaler Robert Iger, topchef ved Disney, i regnskabet.

Disney+ kommer til Danmark i løbet af sommeren. Den præcise dato er endnu ikke offentliggjort, men det kunne være omkring 1. juli, da eksisterende Disney rettigheder udløber pr. 1. juli.

Danskerne får Disney+ til sommer

Mens vi i Danmark altså skal væbne os med tålmodighed, så får de første europæiske lande tjenesten allerede den 24. marts. Dette er lande som Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Schweiz og Østrig.

Den danske pris på Disney+ er heller ikke offentliggjort endnu. Men den amerikanske pris er 6,99 dollars om måneden, hvorfor en dansk pris på omkring 49 kroner kunne være realistisk.

Prisen på streamingtjenester vil stige

Mere til historien

Energistyrelsens Telestatistik for første halvår af 2019 viser, at danskerne elsker at streame alt fra musik, serier, film m.m. Datatrafikken steg, ifølge telestatistikken, med hele 40,7 procent i første halvår af 2019 sammenlignet med første halvår af 2018. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer