Officielle tal: Disney+ har langt flere abonnenter end ventet

Analytikerne forventede over 20 millioner abonnerede på den nye streamingtjeneste Disney+, men virkeligheden er langt bedre.

Disney+
(Foto: Disney)

Det er ikke kun danskerne, der er vilde med streaming. Kigger vi på verdensplan ser det ud til, at streaming er noget de fleste har taget til sig. Den nye streamingtjeneste fra Disney, Disney+, har rundet hele 28,6 millioner abonnenter denne uge. Det skriver Reuters.

Oplysningerne kommer fra Disney selv, der netop har offentliggjort deres seneste kvartalsregnskab og det slår forventningerne.

Mange analytikere havde været ude med en forventning om, at mere end 20 millioner nu abonnerede på Disney+. Og det er der også, men langt flere end de forventede.

GUIDE: Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

Disney+ er tilgængelig i fem lande på nuværende tidspunkt og havde ved udgangen af december 26,5 millioner abonnenter i første kvartal.

–”Vi havde et stærkt første kvartal, understreget af lanceringen af Disney+, som har overgået selv vores største forventninger,” udtaler Robert Iger, topchef ved Disney, i regnskabet.

Disney+ kommer til Danmark i løbet af sommeren. Den præcise dato er endnu ikke offentliggjort, men det kunne være omkring 1. juli, da eksisterende Disney rettigheder udløber pr. 1. juli.

Danskerne får Disney+ til sommer

Mens vi i Danmark altså skal væbne os med tålmodighed, så får de første europæiske lande tjenesten allerede den 24. marts. Dette er lande som Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Schweiz og Østrig.

Den danske pris på Disney+ er heller ikke offentliggjort endnu. Men den amerikanske pris er 6,99 dollars om måneden, hvorfor en dansk pris på omkring 49 kroner kunne være realistisk.

Prisen på streamingtjenester vil stige

Mere til historien

Energistyrelsens Telestatistik for første halvår af 2019 viser, at danskerne elsker at streame alt fra musik, serier, film m.m. Datatrafikken steg, ifølge telestatistikken, med hele 40,7 procent i første halvår af 2019 sammenlignet med første halvår af 2018. 

YouTube arbejder på ny platform

KORT NYT: En ny platform kan måske snart se dagens lys. Der svirrer i hvert fald rygter om, at YouTube planlægger en nyhed til efteråret.

(mere…)
Disney suger abonnenter til sig - prisstigning på vej

Disneys streamingtjeneste Disney+ præsterer i andet kvartal i år voldsomt fine tal.

(mere…)
Stor ændring på vej til HBO Max

Nye biograffilm fra Warner Bros. kommer ikke længere automatisk på HBO Max.

(mere…)
Dansk sammenlægning af HBO Max sker først i 2024

Inden 2025 er planerne for Warner Bros. Discovery, at HBO Max globalt runder 130 millioner abonnenter.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Ny dansk streamingtjeneste løbes roligt i gang

Nordisk Film+ opsluger to af de danske streamingtjenester. Tjenesten er hårdt prissat.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram