Officielle tal: Disney+ har langt flere abonnenter end ventet

Analytikerne forventede over 20 millioner abonnerede på den nye streamingtjeneste Disney+, men virkeligheden er langt bedre.

Disney+
(Foto: Disney)

Det er ikke kun danskerne, der er vilde med streaming. Kigger vi på verdensplan ser det ud til, at streaming er noget de fleste har taget til sig. Den nye streamingtjeneste fra Disney, Disney+, har rundet hele 28,6 millioner abonnenter denne uge. Det skriver Reuters.

Oplysningerne kommer fra Disney selv, der netop har offentliggjort deres seneste kvartalsregnskab og det slår forventningerne.

Mange analytikere havde været ude med en forventning om, at mere end 20 millioner nu abonnerede på Disney+. Og det er der også, men langt flere end de forventede.

GUIDE: Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

Disney+ er tilgængelig i fem lande på nuværende tidspunkt og havde ved udgangen af december 26,5 millioner abonnenter i første kvartal.

–”Vi havde et stærkt første kvartal, understreget af lanceringen af Disney+, som har overgået selv vores største forventninger,” udtaler Robert Iger, topchef ved Disney, i regnskabet.

Disney+ kommer til Danmark i løbet af sommeren. Den præcise dato er endnu ikke offentliggjort, men det kunne være omkring 1. juli, da eksisterende Disney rettigheder udløber pr. 1. juli.

Danskerne får Disney+ til sommer

Mens vi i Danmark altså skal væbne os med tålmodighed, så får de første europæiske lande tjenesten allerede den 24. marts. Dette er lande som Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Schweiz og Østrig.

Den danske pris på Disney+ er heller ikke offentliggjort endnu. Men den amerikanske pris er 6,99 dollars om måneden, hvorfor en dansk pris på omkring 49 kroner kunne være realistisk.

Prisen på streamingtjenester vil stige

Mere til historien

Energistyrelsens Telestatistik for første halvår af 2019 viser, at danskerne elsker at streame alt fra musik, serier, film m.m. Datatrafikken steg, ifølge telestatistikken, med hele 40,7 procent i første halvår af 2019 sammenlignet med første halvår af 2018. 

TV 2 advarer mod hjælp til at opsige abonnement

Udenlandske tjenester kræver penge for at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Disney+ klar med vildt tilbud

KORT NYT: Disney har annonceret nye abonnementer og prisstigninger, men inden de træder i kraft er Disney+ sat på tilbud.

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram