Danskerne får Disney+ til sommer

1

Den nye streamingtjeneste Disney+ har stor succes i USA og klar til Europa i marts. Danskerne må dog væbne sig med tålmodighed indtil sommer.

Disney+
Disney+ åbner i Danmark i sommeren 2020 (Foto: Disney)

I november satte Disney stikket i til den nye streamingtjeneste Disney+ for amerikanerne og det har vist sig at være en stor succes.

Disney har strategisk trukket alle rettigheder til deres film tilbage, hvilket er med til at styrke deres egen streamingtjeneste. Og nu er Disney+ snart klar til Europa.

De første lande i Europa får tjenesten allerede 24. marts 2020. Dette er lande som Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Schweiz og Østrig.

– De øvrige vestlige markeder inklusive Belgien, de nordiske lande og Portugal vil åbne i sommeren 2020,” skriver Disney.

Prisen for tjenesten er oplyst til at blive 6,99 euro om måneden. Vælger man at betale for ét år ad gangen, så får man det til 69,90 euro. Det skriver Disney i en pressemeddelelse. Hvad den danske pris for Disney+ bliver er ikke præcist meldt ud.

Prisen for Disney+ ventes, at blive tættere på Apple TV+ end Netflix og Viaplay.

Disney+ tilbyder kunderne deres egne film og TV-serier. Det betyder blandt andet Marvel-superheltene, Star Wars-universet og Pixar produktioner. Der er i skrivende stund omkring 500 film og 7.500 tv-episoder. Det er også den eneste streamingtjeneste, hvor film som ”Toy Story 4”, ”Løvernes Konge” og andre store klassiskere kan ses.

I 2024 forventer Disney-koncernen, at have omkring 60-90 millioner abonnenter. Disney vil desuden bruge over en milliard dollars på eget produceret indhold i 2020.

Prisen på streaming-abonnementer vil stige

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Revisions- og konsultenthuset Deloitte oplyste i en rapport fra december, at danskerne havde adgang til 41 forskellige streamingtjenester – lige fra betalings til gratis. Den samlede omsætning på det danske streamingmarked anslås at være på omkring fire mia. kr.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer