Disney+ rammer Europa i foråret

0

Streamingtjenesten Disney+ har sat stikket i på det amerikanske marked. Det oplyses nu, at tjenesten rammer Europa foråret 2020. Måske snart Danmark.

Forventningerne til streamingtjenesten Disney+ er høje. Tjenesten åbner på det amerikanske marked i dag (tirsdag den 12. november 2019).

Amerikanske brugere kan få adgang via iPhone, Android smartphones, Fire TV, PlayStation 4 og meget andet. Det skriver Android Central.

Disney melder sig klar på streaming-markedet

Tjenesten bliver kun tilgængelig i fem lande i år, men vil i løbet af 2020 blive udrullet til flere lande. For danske brugere er der måske håb om, at tjenesten bliver tilgængelig her i landet fra marts.

De første lande, som får tjenesten, er USA og Canada fra 12. november, mens Australien og New Zealand får adgang per 19. november 2019. Holland har haft gratis testperiode siden september.

Det oplyses nu også i et tweet, at Disney+ kommer til flere lande i løbet af foråret 2020.

Disney+ skriver på Twitter, at tjenesten vil blive lanceret i England, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien, samt i flere endnu ikke annoncerede lande tirsdag den 31. marts 2020. Det er uvist om Danmark også får tjenesten der.

Indholdet på Disney+ varierer fra land til land, da der kan være forskellige rettighedsaftaler.

Så mange ser Netflix via en andens konti

Disney+ har en pris på 6,99 dollars om måneden. Hvad den danske pris bliver er endnu uvist.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt omkring en dansk lancering af Disney+.

Mere til historien

Er Disney+ en streamingtjeneste, som du finder interessant? Og hvor mange streamingtjenester synes du, at det er muligt at have? Skriv gerne din holdning i kommentarfeltet herunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer