Disney+ er klar med ”Group Watch”

Disney er netop i gang med udrulningen af den nye funktion ”Group Watch”, som gør det muligt at syv personer ser det samme samtidigt.

Group Watch funktionen er nu klar på Disney+ - i første omgang i USA, men senere på året ventes flere europæiske lande at få den også
Group Watch funktionen er nu klar på Disney+ – i første omgang i USA, men senere på året ventes flere europæiske lande at få den også

Op til syv personer i samme ”Group Watch”. Det er nu en realitet på Disney+.

Disney+ på vej med ny funktion – ”Group Watch”

Tidligere på måneden skrev vi om funktionen og nu er den altså en klar. Det er dog i første omgang kun for abonnenter i USA. Det skriver The Verge.

Group Watch funktionen gør det muligt for et bestemt antal Disney+ abonnenter at holde en privat ”fremvisning”, hvor man er flere der ser det samme. Særligt i forhold til coronasituationen giver det rigtig god mening – så kan man være ”sammen hver for sig”. Generelt er der også mange, som måske gerne vil se noget med venner og familie, men afstand eller andet gør det ikke muligt.

På Disney+ kan op til syv abonnementer se samme film eller serie på samme tid, hvilket er seks yderligere end dig selv. Brugerne kan kommunikere via en reaktionsfunktion i Disney+. Dermed kan man kommunikere ved eksempelvis at sende en emoji, som griner, græder eller andet, der lige passer til det man ser. Reaktionen vises på skærmen.

INFO: Du kan tegne abonnement på Disney+. Det koster 589 kroner for ét år. Læs mere og bestil Disney+ her Sponseret link

Om funktionen kommer til Danmark, er uvist. Det amerikanske marked er lidt foran i forhold til Disney+, hvor den altså blev tilgængelig i november 2019. I Danmark fik vi først adgang til Disney+ tirsdag den 15. september 2020. Du kan benytte funktionen ”Group Watch” på tværs af de forskellige platforme.

Disney+ – her kan du se Disneys indhold

Det forventes, at vi måske allerede får Group Watch senere på året. Det skriver Engadget.com.

Mere til historien

Disney er langt fra den eneste streamingtjeneste, som tilbyder ”Group Watch”. Det gør Amazon Prime Video også.

GTA-trilogien kommer til Netflix i december

I december kan Netflix-kunderne gratis spille klassiske GTA-titler.

(mere…)
Dette er det mest streamede på Spotify i 2023

Spotify er klar med årets lister over de mest streamede sange, albums og podcasts i 2023. Se listerne her.

(mere…)
Streamingtjenesterne hæver priserne – så dyrt bliver det

Priserne på streaming og internet stiger i øjeblikket. Få her et overblik over, hvor dyrt det bliver.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Nu er det slut

Næste år kan du ikke se C More, der startede som FilmNet og blev til Canal+.

(mere…)
Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram