Disney+ på vej med ny funktion – ”Group Watch”

0

Kildekoden til Disney+ afslører, at funktionen ”Group Watch” angiveligt er på vej til streamingtjenesten.

Disney+ logo
På Disney+ bliver det måske muligt, at se film og serier sammen selvom man sidder hver for sig Foto: Disney)

Der var engang… Sådan er der mange eventyr, som starter, og det gør historien om det at se film reelt set også. For engang var film noget man så sammen. Man lejede en moviebox og så skulle der ses film og hygges alle sammen – hele weekenden.

Disney løfter sløret for endnu en streamingtjeneste

Nu er der mange, som streamer film og serier alene. Det er ligeså meget ”tidsfordriv”, som det er underholdning og hygge.

Disney+ arbejder på, at det igen skal blive lidt en ”social begivenhed” at streame film eller serier – også selvom man ikke har mulighed for at være sammen fysisk. Så kan man i stedet være ”sammen hver for sig” – noget coronakrisen har lært os.

Ifølge Disney+ Informer så arbejdes der på en ny funktion til streamingtjenesten kaldet ”Group Watch”. Koden skulle være tilføjet fredag den 28. august 2020. Den gør det muligt for en bruger på Disney+, at sende en invitation ud til op til syv andre om at se en film eller serie på samme tid.

Undervejs får deltagerne i ”Group Watch” mulighed for at kommunikere via en chat- eller reaktions-funktion i Disney+.

I Danmark er Disney+ klar til at gå i luften tirsdag den 15. september 2020.

Hvis du er hurtig, så kan du nå at tegne abonnement til intro-pris. Her får du Disney+ i 1 år for 490 kroner. Tilbuddet er gældende frem til mandag den 14. september 2020. Herefter er prisen 589 kroner pr. år. Her kan du bestille Disney+ %%%%

Disney+ kan bestilles nu til særlig intropris

Kildekoden som Disneyplusinformer har fundet, hvor den nye funktion Group Watch "afsløres" (Kilde: DisneyPlusInformer)
Kildekoden som Disneyplusinformer har fundet, hvor den nye funktion Group Watch “afsløres” (Kilde: DisneyPlusInformer)

Mere til historien

Forventningerne var høje til Disney+ og ifølge tal fra februar 2020, så har tjenesten også været en succes. Her var det forventet fra mange analytikere, at der ville være mindst 20 millioner abonnenter. Ifølge Reuters havde Disney+ klaret dette til UG, da de rundede 28,6 millioner abonnenter på daværende tidspunkt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer