Disney+ på vej med ny funktion – ”Group Watch”

Kildekoden til Disney+ afslører, at funktionen ”Group Watch” angiveligt er på vej til streamingtjenesten.

Disney+ logo
På Disney+ bliver det måske muligt, at se film og serier sammen selvom man sidder hver for sig Foto: Disney)

Der var engang… Sådan er der mange eventyr, som starter, og det gør historien om det at se film reelt set også. For engang var film noget man så sammen. Man lejede en moviebox og så skulle der ses film og hygges alle sammen – hele weekenden.

Disney løfter sløret for endnu en streamingtjeneste

Nu er der mange, som streamer film og serier alene. Det er ligeså meget ”tidsfordriv”, som det er underholdning og hygge.

Disney+ arbejder på, at det igen skal blive lidt en ”social begivenhed” at streame film eller serier – også selvom man ikke har mulighed for at være sammen fysisk. Så kan man i stedet være ”sammen hver for sig” – noget coronakrisen har lært os.

Ifølge Disney+ Informer så arbejdes der på en ny funktion til streamingtjenesten kaldet ”Group Watch”. Koden skulle være tilføjet fredag den 28. august 2020. Den gør det muligt for en bruger på Disney+, at sende en invitation ud til op til syv andre om at se en film eller serie på samme tid.

Undervejs får deltagerne i ”Group Watch” mulighed for at kommunikere via en chat- eller reaktions-funktion i Disney+.

I Danmark er Disney+ klar til at gå i luften tirsdag den 15. september 2020.

Hvis du er hurtig, så kan du nå at tegne abonnement til intro-pris. Her får du Disney+ i 1 år for 490 kroner. Tilbuddet er gældende frem til mandag den 14. september 2020. Herefter er prisen 589 kroner pr. år. Her kan du bestille Disney+ %%%%

Disney+ kan bestilles nu til særlig intropris

Kildekoden som Disneyplusinformer har fundet, hvor den nye funktion Group Watch "afsløres" (Kilde: DisneyPlusInformer)
Kildekoden som Disneyplusinformer har fundet, hvor den nye funktion Group Watch "afsløres" (Kilde: DisneyPlusInformer)

Mere til historien

Forventningerne var høje til Disney+ og ifølge tal fra februar 2020, så har tjenesten også været en succes. Her var det forventet fra mange analytikere, at der ville være mindst 20 millioner abonnenter. Ifølge Reuters havde Disney+ klaret dette til UG, da de rundede 28,6 millioner abonnenter på daværende tidspunkt.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Netflix kommer i reklame-version i år

En reklame-version af Netflix vil se dagens lys i år, sådan lyder den officielle udmelding fra Netflixs ledelse.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram