Disney+ kan bestilles nu til særlig intropris

2

Streamingtjenesten Disney+ er klar til danskerne i september, men kan allerede nu forudbestilles til en særlig intropris.

Disney+
Hvis du er hurtig, er der penge at spare på Disney+ (Foto: Disney)

Disney har åbnet for, at danskerne nu kan tilmelde sig et abonnement på streamingtjenesten Disney+, hvis man tegner et årsabonnement.

Disney+ lanceres i Danmark tirsdag den 15. september 2020.

Her vil du kunne se Disney+

Men det er nu muligt at tegne et abonnement på tjenesten på kun 490 kroner for et helt år. Tilbuddet er tilgængeligt fra nu og frem til mandag den 14. september 2020. Tegnes dette abonnement, så svarer det til, at Disney+ koster 41 kroner pr. måned.

Ved lanceringen er prisen på Disney+ sat til 59 kroner pr. måned eller 589 kroner for ét år. Dermed er der altså penge at spare, hvis man er hurtig.

Tjek den aktuelle pris på Disney+ her %%%%

Abonnenter vil kunne streame Disney+ på de fleste mobil- og TV-enheder (spilkonsoller, medieafspillere og smarttv).

Disney har meget indhold, som henvender sig til børnene. Derfor giver de også forældrene muligheden for at oprette børneprofiler, der er nemmere at navigere rundt i.

Disney+ har en masse spændende indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og originalproduktioner, der er produceret eksklusivt til Disney+. Fra lanceringen vil der være mere end 25 eksklusive Disney+ Originals tilgængelige. Deriblandt ”The Mandalorian” og ”High School Musical: The Musical: The Series”. Ligesom du også kan se “Frost”, “Toy Story” og meget andet af det populære indhold fra Disney.

Disney løfter sløret for endnu en streamingtjeneste

Trailer: High School Musical: The Musical: The Series

Der er mere end 1000 film, serier og Disney Originals indhold at vælge mellem. Og du kan downloadet indholdet og se det, når det passer.

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Disney+ er Disneys bud på en streamingtjeneste, der samler film og TV-serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic m.m. på én og samme platform. Dermed er der altså adgang til Disneys bagkatalog af film og TV.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer