Disney+ kan bestilles nu til særlig intropris

Streamingtjenesten Disney+ er klar til danskerne i september, men kan allerede nu forudbestilles til en særlig intropris.

Disney+
Hvis du er hurtig, er der penge at spare på Disney+ (Foto: Disney)

Disney har åbnet for, at danskerne nu kan tilmelde sig et abonnement på streamingtjenesten Disney+, hvis man tegner et årsabonnement.

Disney+ lanceres i Danmark tirsdag den 15. september 2020.

Her vil du kunne se Disney+

Men det er nu muligt at tegne et abonnement på tjenesten på kun 490 kroner for et helt år. Tilbuddet er tilgængeligt fra nu og frem til mandag den 14. september 2020. Tegnes dette abonnement, så svarer det til, at Disney+ koster 41 kroner pr. måned.

Ved lanceringen er prisen på Disney+ sat til 59 kroner pr. måned eller 589 kroner for ét år. Dermed er der altså penge at spare, hvis man er hurtig.

Tjek den aktuelle pris på Disney+ her Sponseret link

Abonnenter vil kunne streame Disney+ på de fleste mobil- og TV-enheder (spilkonsoller, medieafspillere og smarttv).

Disney har meget indhold, som henvender sig til børnene. Derfor giver de også forældrene muligheden for at oprette børneprofiler, der er nemmere at navigere rundt i.

Disney+ har en masse spændende indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og originalproduktioner, der er produceret eksklusivt til Disney+. Fra lanceringen vil der være mere end 25 eksklusive Disney+ Originals tilgængelige. Deriblandt ”The Mandalorian” og ”High School Musical: The Musical: The Series”. Ligesom du også kan se “Frost”, “Toy Story” og meget andet af det populære indhold fra Disney.

Disney løfter sløret for endnu en streamingtjeneste

Trailer: High School Musical: The Musical: The Series

Der er mere end 1000 film, serier og Disney Originals indhold at vælge mellem. Og du kan downloadet indholdet og se det, når det passer.

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Disney+ er Disneys bud på en streamingtjeneste, der samler film og TV-serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic m.m. på én og samme platform. Dermed er der altså adgang til Disneys bagkatalog af film og TV.

Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
Disney Sjov er tilbage

Nu kan du og børnene igen se Disney Sjov om fredagen.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram