Her vil du kunne se Disney+

Disney er i gang med at teste streamingtjenesten Disney+ i Danmark. Samarbejder Disney+ med Telia? Ifølge et filmsite er en dialog i gang.

Disney pluto
Disney taler angiveligt med Telia forud for lanceringen i Danmark. Hvad dialogen ender med vides ikke på nuværende tidspunkt (Foto: Craig Adderley)

Når den længeventede streamingkanal Disney+ kommer til Danmark vil den kunne ses af langt de fleste danskere.

INFO: Disney+ er åbnet i Danmark. Tjek Disney+ ud her Sponseret link

I en mail som Filmz.dk er kommet i besiddelse af fremgår det nemlig, at Disney-koncernen er i gang med at teste kanalen på en række platforme.

Udover klassisk web testes der på Android, Android TV, Chromecast, LG WebOS Smart TV, iOS, Apple TV, PlayStation 4, Samsung Tizen Smart TV, Fire Tablet, Fire TV, Xbox One og Sony Bravia TV, skriver Filmz.dk.

Forleden kunne vi fortælle, at lanceringen af den danske lancering af streamingtjenesten Disney+ er udskudt. Det betyder at danskerne først får adgang til Disney+ i september 2020.

Udskydelsen blev offentliggjort ved fremlæggelsen af Disney-koncernens regnskaber.

Det var ventet, at Disney+ kom til Danmark omkring 1. juli – altså nogenlunde samtidig med at rettighederne til al indholdet var fuldt ud tilbage hos The Walt Disney Company.

Ifølge Filmz.dk tyder det ifølge mailen også på, at Disney+ og Telia har etableret en dialog. Og det kan betyde, at Telias kunder i hele Norden vil få adgang til Disney+.

Disney+ blev lanceret i slutningen af 2019 i USA, Canada og Holland. Siden er tjenesten blevet tilgængelig i en række andre lande, mens Danmark kobles på parallelt med Sverige, Norge, Finland, Belgien, Luxembourg og Portugal.

Tjenesten indeholder Disneys egne produktioner, men også produktioner fra de selskaber, som hører ind under Disney-koncernen – for eksempel “Star Wars”-filmene og superheltefilm fra Marvel Studios.

Flere nye biograffilm vil udkomme på streaming

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Disney+ har på mindre end seks måneder fået 54,5 millioner abonnenter. Disney forventede mellem 60 og 90 millioner abonnenter efter cirka fem år.

Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram