Her vil du kunne se Disney+

0

Disney er i gang med at teste streamingtjenesten Disney+ i Danmark. Samarbejder Disney+ med Telia? Ifølge et filmsite er en dialog i gang.

Disney pluto
Disney taler angiveligt med Telia forud for lanceringen i Danmark. Hvad dialogen ender med vides ikke på nuværende tidspunkt (Foto: Craig Adderley)

Når den længeventede streamingkanal Disney+ kommer til Danmark vil den kunne ses af langt de fleste danskere.

INFO: Disney+ er åbnet i Danmark. Tjek Disney+ ud her %%%%

I en mail som Filmz.dk er kommet i besiddelse af fremgår det nemlig, at Disney-koncernen er i gang med at teste kanalen på en række platforme.

Udover klassisk web testes der på Android, Android TV, Chromecast, LG WebOS Smart TV, iOS, Apple TV, PlayStation 4, Samsung Tizen Smart TV, Fire Tablet, Fire TV, Xbox One og Sony Bravia TV, skriver Filmz.dk.

Forleden kunne vi fortælle, at lanceringen af den danske lancering af streamingtjenesten Disney+ er udskudt. Det betyder at danskerne først får adgang til Disney+ i september 2020.

Udskydelsen blev offentliggjort ved fremlæggelsen af Disney-koncernens regnskaber.

Det var ventet, at Disney+ kom til Danmark omkring 1. juli – altså nogenlunde samtidig med at rettighederne til al indholdet var fuldt ud tilbage hos The Walt Disney Company.

Ifølge Filmz.dk tyder det ifølge mailen også på, at Disney+ og Telia har etableret en dialog. Og det kan betyde, at Telias kunder i hele Norden vil få adgang til Disney+.

Disney+ blev lanceret i slutningen af 2019 i USA, Canada og Holland. Siden er tjenesten blevet tilgængelig i en række andre lande, mens Danmark kobles på parallelt med Sverige, Norge, Finland, Belgien, Luxembourg og Portugal.

Tjenesten indeholder Disneys egne produktioner, men også produktioner fra de selskaber, som hører ind under Disney-koncernen – for eksempel “Star Wars”-filmene og superheltefilm fra Marvel Studios.

Flere nye biograffilm vil udkomme på streaming

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Disney+ har på mindre end seks måneder fået 54,5 millioner abonnenter. Disney forventede mellem 60 og 90 millioner abonnenter efter cirka fem år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer