Her vil du kunne se Disney+

Disney er i gang med at teste streamingtjenesten Disney+ i Danmark. Samarbejder Disney+ med Telia? Ifølge et filmsite er en dialog i gang.

Disney pluto
Disney taler angiveligt med Telia forud for lanceringen i Danmark. Hvad dialogen ender med vides ikke på nuværende tidspunkt (Foto: Craig Adderley)

Når den længeventede streamingkanal Disney+ kommer til Danmark vil den kunne ses af langt de fleste danskere.

INFO: Disney+ er åbnet i Danmark. Tjek Disney+ ud her %%%%

I en mail som Filmz.dk er kommet i besiddelse af fremgår det nemlig, at Disney-koncernen er i gang med at teste kanalen på en række platforme.

Udover klassisk web testes der på Android, Android TV, Chromecast, LG WebOS Smart TV, iOS, Apple TV, PlayStation 4, Samsung Tizen Smart TV, Fire Tablet, Fire TV, Xbox One og Sony Bravia TV, skriver Filmz.dk.

Forleden kunne vi fortælle, at lanceringen af den danske lancering af streamingtjenesten Disney+ er udskudt. Det betyder at danskerne først får adgang til Disney+ i september 2020.

Udskydelsen blev offentliggjort ved fremlæggelsen af Disney-koncernens regnskaber.

Det var ventet, at Disney+ kom til Danmark omkring 1. juli - altså nogenlunde samtidig med at rettighederne til al indholdet var fuldt ud tilbage hos The Walt Disney Company.

Ifølge Filmz.dk tyder det ifølge mailen også på, at Disney+ og Telia har etableret en dialog. Og det kan betyde, at Telias kunder i hele Norden vil få adgang til Disney+.

Disney+ blev lanceret i slutningen af 2019 i USA, Canada og Holland. Siden er tjenesten blevet tilgængelig i en række andre lande, mens Danmark kobles på parallelt med Sverige, Norge, Finland, Belgien, Luxembourg og Portugal.

Tjenesten indeholder Disneys egne produktioner, men også produktioner fra de selskaber, som hører ind under Disney-koncernen - for eksempel “Star Wars”-filmene og superheltefilm fra Marvel Studios.

Flere nye biograffilm vil udkomme på streaming

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Disney+ har på mindre end seks måneder fået 54,5 millioner abonnenter. Disney forventede mellem 60 og 90 millioner abonnenter efter cirka fem år.

Disney suger abonnenter til sig - prisstigning på vej

Disneys streamingtjeneste Disney+ præsterer i andet kvartal i år voldsomt fine tal.

(mere…)
Stor ændring på vej til HBO Max

Nye biograffilm fra Warner Bros. kommer ikke længere automatisk på HBO Max.

(mere…)
Dansk sammenlægning af HBO Max sker først i 2024

Inden 2025 er planerne for Warner Bros. Discovery, at HBO Max globalt runder 130 millioner abonnenter.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Ny dansk streamingtjeneste løbes roligt i gang

Nordisk Film+ opsluger to af de danske streamingtjenester. Tjenesten er hårdt prissat.

(mere…)
Netflix bløder enorme mængder abonnenter

Netflix taber for andet kvartal i træk abonnenter, og har i 2022 nu tabt tæt på 1,2 millioner betalende kunder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram