Dansk lancering af Disney+ udsættes

1

Planerne for den danske lancering af streamingtjenesten Disney+ er udskudt. Disney+ bliver først tilgængelig i de nordiske lande senere på året.

Der er formentlig mange, som havde glædet sig til at se film- og TV-serier på Disney+ denne sommer. Det var nemlig planen, at Disney ville åbne for deres streamingtjeneste i Danmark og de øvrige nordiske lande.

INFO: Disney+ er åbnet i Danmark. Tjek Disney+ ud her %%%%

Det er uvist hvorfor, men Disney har valgt at flytte lanceringen i to måneder frem – nemlig til september. Dette blev offentliggjort i forbindelse med fremlæggelsen af de seneste regnskaber.

Foruden Danmark og de resterende nordiske lande, så rammes Belgien, Luxemburg og Portugal også af forsinkelsen. Det skriver Cnet.

Disney+ har på mindre end seks måneder høstet 54,5 millioner abonnenter. Disney havde ellers forudsagt, at de ville nå mellem 60 og 90 millioner abonnenter efter cirka fem år. Men nu er noget af målet altså indenfor rækkevidde blot et halvt år efter lanceringen.

Officielle tal: Disney+ har langt flere abonnenter end ventet

Frost 2 har fået tidligere premiere end planlagt. Den kom allerede på tjenesten i midten af marts, hvilket også kan tiltrække mange kunder.

Streaming og sociale medier er alt afgørende i krisen

USA, Canada og Holland blev med stor succes åbnet. Efterfølgende er tjenesten kommet til England, Tyskland og flere andre europæiske lande. Danmark var derefter et af de lande, som stod næst i rækken.

Covid-19 situationen har også gjort, at Disney har sat produktionen Disney Plus Originals på pause, ifølge Cnet. Det betyder derfor også, at Marvel-serien The Falcon and the Winter Soldier, som skulle have haft premiere til august flyttet. Du kan se en teaser for serien herunder.

Det er også uvist om Star Wars serien The Mandalorian får premiere på anden sæson til oktober eller dette også udskydes.

Trailer for The Falcon and the Winter Soldier der er produceret til Disney+

Mere til historien

Latinamerika ventes at få Disney+ sidst på året. Om dette udskydes vides ikke på nuværende tidspunkt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer