Prisen stiger på Disney+

Disney+ bliver dyrere i 2021, men indholdet fordobles også på tjenesten. Se de nye priser på Disney+ her.

Frozen (Foto: Disney)
Den 23. februar 2021 stiger prisen på Disney+ til 79 kroner om måneden (Foto: Disney) (Foto: Disney)

Disney har netop meldt ud, at de har 137 millioner betalende abonnenter på deres streamingtjenester. Disney+ alene har 86,8 millioner abonnenter, hvilket er opbygget siden november 2019, hvor tjenesten blev lanceret.

I fremtiden har Disney et mål om, at der skal komme mere end 100 nye titler om året.

Fra februar 2021 kan du også glæde dig til meget mere indhold på Disney+, da de åbner op for ”sektionen” Star. Der helt præcist bliver tilgængelig den 23. februar 2021.

Indholdet på Disney+ fordobles dermed, men det betyder også at tjenesten bliver dyrere at tegne abonnement på.

Stiger 20 kroner om måneden

I dag koster det 59 kroner om måneden, at have et abonnement til Disney+. Dette stiger til 79 kroner om måneden og 790 kroner for ét år.

Er du allerede abonnent, eller bliver det inden 23. februar, vil du dog få den nuværende pris på 59 kroner om måneden frem til den 23. august 2021.

Hvis du vil have det til den gamle pris, kan du bruge linket herunder og tegne et årsabonnement eller månedsabonnement. Årsabonnementet koster netop nu 589 kroner. Tegner du et årsabonnement så giver det en månedspris på 49 kroner.

Der er masser af juleindhold at glæde sig til på Disney+. Eksempelvis har Mulan netop haft premiere, mens du den 25. december kan glæde dig til premieren på Pixar-filmen Soul, som kommer direkte på Disney+ og ikke i biografen.

Se trailer – Disney+ er klar med ”Soul”

Derudover er der også adgang til de elskede klip fra ”Fra alle os til alle jer” i fuld længde så vel som nye Originals som ”LEGO Star Wars Holiday Special,” ”High School Musical: The Musical: The Holiday Special,” og ”Et fe-eventyr”, nye familiefilm som ”Black Beauty”, ”Safety” og ”Sjæl”, elskede julefavoritter som ”Frost”, ”Alene Hjemme” og ”Tror du på julemanden?” samt juleafsnit fra ”The Simpsons” og Disney Channel.

Du kan se Disney+ på disse enheder

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Du kan på Disney+ bruge funktionen ”Group Watch”, hvor du sammen med dine venner kan se det samme - hver for sig.

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram