Disney+ er klar med Groupwatch i Danmark

En ny funktion er klar til Disney+, som nu introducerer Groupwatch i Danmark. Dermed kan du se film og serier med dine venner – selv når man ikke er sammen.

Disney+
Disney+ er klar med funktionen Groupwatch i Danmark (Foto: Disney)

Disney introducerede i slutningen af september den nye funktion Groupwatch. Nu er funktionen fra dags dato også klar på Disney+ i Danmark. Groupwatch gør det muligt for venner og familie, at se de film og serier, som er tilgængelige på Disney+, sammen – selvom man er hver for sig.

Groupwatch lader op til syv personer se indhold sammen. Indholdet synkroniseres og giver en fælles afspilningsoplevelse på tværs af de forskellige platforme.

Du kan se Disney+ på disse enheder

Funktionen er måske i særdeleshed en fed feature, nu hvor man ser mange lande igen har nedlukninger på vej eller retriktioner, som gør det umuligt at være sammen på grund af coronapandemien.

-”Historiefortælling bliver vakt til live, når du har mulighed for at dele og nyde den med andre, og i dette øjeblik, hvor mange stadig er adskilt fra deres venner og familie, tilbyder GroupWatch en måde at samles virtuelt ved at se dine yndlings Disney+-fortællinger sammen med dine yndlingsmennesker hjemme fra din egen stue,” siger Jerrell Jimerson, SVP, Product, Disney+.

Er du abonnent på Disney+, kan du starte Groupwatch via ”GroupWatch”-ikonet, som du finder på detaljer-siden ved serier og film. Du får her mulighed for at invitere op til seks andre brugere. Du skal sende invitationerne fra mobilen eller internettet. Efterfølgende kan du se med fra alle andre enheder.

Se trailer – Disney+ er klar med ”Soul”

GroupWatchs synkroniserede afspilning giver alle deltagere mulighed for nemt at sætte afspilningen på pause, starte afspilningen, spole tilbage eller spole fremad – for hele gruppen.

Hvis du ikke allerede er abonnent på Disney+, så kan du tilmelde dig Disney+ her Sponseret link

Et abonnement til Disney+ koster 59 kroner om måneden eller 589 kroner, hvis du vælger et årsabonnement.

Mere til historien

Coronapandemien har også betydet, at flere biograffilm kom ud på streaming længe før tid, da de ikke kunne komme i biografer pga. nedlukninger.

Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud til deres reklamebaserede abonnement, som kun koster 19 kroner om måneden i de første tre måneder.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram