Netflix mister abonnenter for første gang i over 10 år

For første gang siden 2011 har Netflix oplevet en tilbagegang i abonnenter. Netflix forventer at miste flere abonnenter.

Netflix-streaming
Netflix har trukket sig ud af Rusland, hvilket har betydet 700.000 færre abonnenter, men det er ikke hele forklaringen på den manglende nedgang. (Foto: John-Mark)

Netflix er en succeshistorie uden lige, som de seneste 10 år kun har oplevet fremgang – indtil nu. Netflix har nemlig for første gang i ti år nedgang. Det viser regnskabet for årets første kvartal. Sidste gang Netflix registrerede en tilbagegang, var i oktober 2011.

En tredjedel af alle Netflix-konti bruges af flere

Forventningen til første kvartal 2022 var egentlig 2,5 millioner nye abonnenter, men i stedet er det gået tilbage med 200.000 abonnenter. I forhold til, at forventningen var en større fremgang, så må det siges at være slemt.

En af forklaringerne er ”selvfølgelig”, at Netflix har valgt at stoppe forretningen i Rusland grundet angrebbet mod Ukraine. Dette har kostet 700.000 abonnenter, men det er langt fra hele forklaringen. Det skriver DR.

Tilbagegangen har også betydet, at Netflix-aktien er faldet med 25 procent. Netflix er heller ikke optimistiske for nuværende kvartal, hvor de forventer en nedgang på to millioner brugere.

LÆS OGSÅ: Netflix sætter prisen op

Netflix mener selv, at det delingen af konti hos brugerne, som er skyld i de faldende tal. De forskellige Netflix-titler er fortsat populære og har gode seertal.

Der er netop kommet endnu en streamingtjeneste. Denne er rette mod fodboldfans. Du kan læse om FIFA+ her.

Mere til historien

Netflix har fortsat 221,6 millioner abonnenter på tjenesten, men kan møde lidt modvind nu, hvor konkurrencen er hård og kunderne måske overvejer tjenesterne mere nøje, da der er prisstigninger på alt.

Dette skal du vide om YouSee Play

YouSee Play koster fra 299 til 599 kroner om måneden. Se her hvad du får for pengene.

(mere…)
Netflix-ambition: Nyt abonnement skal give 40 millioner nye brugere

Når Netflix som ventet lancerer et reklamefinansieret abonnement er Danmark i første omgang ikke med i puljen.

(mere…)
Netflix kommer med reklamer til november

RYGTE: Reklameversionen af Netflix kommer i starten af november.

(mere…)
Netflix er ældre end du tror – 25 år med Netflix

TILBAGEBLIK: Netflix har rundet 25 år på markedet. Du kan læse mere om, hvordan det hele startede. Husker du Netflix via DVD?

(mere…)
Nu kommer ’Telmore Play’ til dit TV

YouSee Play er et nyt alternativ til flow-tv-løsningen. Traditionelle tv-kanaler og streamingtjenester kombineres.

(mere…)
TV 2 Play hæver nu prisen for eksisterende kunder

TV 2 Play siger endnu engang i pris. Denne gang rammes eksisterende kunder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram