Netflix mister abonnenter for første gang i over 10 år

For første gang siden 2011 har Netflix oplevet en tilbagegang i abonnenter. Netflix forventer at miste flere abonnenter.

Netflix-streaming
Netflix har trukket sig ud af Rusland, hvilket har betydet 700.000 færre abonnenter, men det er ikke hele forklaringen på den manglende nedgang. (Foto: John-Mark)

Netflix er en succeshistorie uden lige, som de seneste 10 år kun har oplevet fremgang – indtil nu. Netflix har nemlig for første gang i ti år nedgang. Det viser regnskabet for årets første kvartal. Sidste gang Netflix registrerede en tilbagegang, var i oktober 2011.

En tredjedel af alle Netflix-konti bruges af flere

Forventningen til første kvartal 2022 var egentlig 2,5 millioner nye abonnenter, men i stedet er det gået tilbage med 200.000 abonnenter. I forhold til, at forventningen var en større fremgang, så må det siges at være slemt.

En af forklaringerne er ”selvfølgelig”, at Netflix har valgt at stoppe forretningen i Rusland grundet angrebbet mod Ukraine. Dette har kostet 700.000 abonnenter, men det er langt fra hele forklaringen. Det skriver DR.

Tilbagegangen har også betydet, at Netflix-aktien er faldet med 25 procent. Netflix er heller ikke optimistiske for nuværende kvartal, hvor de forventer en nedgang på to millioner brugere.

LÆS OGSÅ: Netflix sætter prisen op

Netflix mener selv, at det delingen af konti hos brugerne, som er skyld i de faldende tal. De forskellige Netflix-titler er fortsat populære og har gode seertal.

Der er netop kommet endnu en streamingtjeneste. Denne er rette mod fodboldfans. Du kan læse om FIFA+ her.

Mere til historien

Netflix har fortsat 221,6 millioner abonnenter på tjenesten, men kan møde lidt modvind nu, hvor konkurrencen er hård og kunderne måske overvejer tjenesterne mere nøje, da der er prisstigninger på alt.

Snyder du med Disney+ skal du læse her

Deler du dit password til Disney+…? Du skal nok overveje en anden strategi.

(mere…)
TV 2 advarer mod hjælp til at opsige abonnement

Udenlandske tjenester kræver penge for at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Disney+ klar med vildt tilbud

KORT NYT: Disney har annonceret nye abonnementer og prisstigninger, men inden de træder i kraft er Disney+ sat på tilbud.

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram