Netflix sætter prisen op

Mange abonnenter af Netflix vil opleve en prisstigning. Netflix hæver prisen på de fleste abonnementer. Pristigningen sker med øjeblikkelig virkning.

Netflix TV remote
Netflix koster nu 114 kroner om måneden for standardabonnementet. Netflix Preimum koster 149 kroner om måneden (Foto: Andrés Rodríguez)

Man hører efterhånden snart kun om prisstigninger, da alt fra benzinpriser til prisen på fødevarer aktuelt er stigende, men det er ikke kun fødevare-, el- og varmepriserne, som er på vej op.

Nu skal du også finde flere penge, hvis du har Netflix, da de hæver prisen på flere af deres abonnementer.

Faktisk er det kun Netflix Basic, som ikke stiger. Her vil prisen fortsat være 79 kroner om måneden. Med Netflix Basic er det kun muligt at se Netflix på én skærm ad gangen og opløsningen er hverken HD eller 4K.

Netflix klar med mindst 70 film i 2022

Kun stigninger på de dyreste abonnementer

Du rammes kun, hvis du har et af de Netflix-abonnementer, som giver adgang til at se indholdet på flere skærme ad gangen.

Netflix Standard vil nu koste 114 kroner om måneden, hvilket er en stigning på 15 kroner, da det hidtil har kostet 99 kroner om måneden. Med Netflix Standard kan du se indhold på to skærme ad gangen, samt nyde indholdet i HD-opløsning.

Største prisstigning er på Netflix Premium, som i forvejen er det dyreste abonnement. Det vil nu koste 149 kroner, hvilket er en stigning fra 129 kroner – altså 20 kroner om måneden.

Netflix Premium er abonnementet for dig, som enten nyder at se indholdet i den bedste opløsning – her er HD eller 4K+ tilgængeligt alt efter hvad indholdet vises i. Ligesom indholdet også kan ses på fire skærme ad gangen.

Ekspert forudser stor udskiftning af streamingtjenester

NETFLIX PRISER FRA 4. MARTS 2022

  • Netflix Basic: 79 kr./md. (prisen er uændret)
  • Netflix Standard: 114 kr./md. (15 kr. dyrere /md.)
  • Netflix Premium: 149 kr./md. (20 kr. dyrere/md.)

Derfor bliver det dyrere

Ifølge Netflix kommer prisstigningerne fordi, der skal bruges flere penge til at skabe indhold.

- "Vi opdaterer vores priser, så vi kan blive ved med at tilbyde en bred vifte af muligheder inden for kvalitetsunderholdning og fortsat investere i serier som 'Kastanjemanden' og film som 'Against the Ice'," fortæller Netflix til Ritzau.  

Prisstigningen gælder fra i dag den 4. marts 2022.

Netflix priser marts 2022
Priserne på Netflix abonnementer fra 4. marts 2022 (Foto: MereMobil.dk)

Netflix-konkurrent har aggressiv pris

I efteråret kom streamingtjenesten HBO til Danmark med HBO Max. For hurtigt at få kunder i biksen åbnede HBO Max med et tilbud om halv pris af normalprisen til nye kunder.

Dette tilbud er ikke længere gældende, men HBO Max kan købes til 79 kroner. Det er den samme pris som Disney+. Begge tjenester kan købes lidt billigere, hvis der tegnes et årsabonnement. Den mulighed har Netflix ikke.

Hold også øje med pakker hos mobilselskaberne, hvor streamiingtjenester indgår - og derfor kan findes til andre priser. Det nyeste eksempel er, at Disney+ bliver en del af mobilpakken hos Telmore.

Vi er vilde med streamingtjenester

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Netflix er den største streamingtjeneste på verdensplan og har været længst tid i Danmark af alle streamingtjenester. Den blev lanceret den 16. oktober 2012 Senere i år har den 10 års jubilæum på det danske marked. 

Læs også:
Netflix bekræfter anden sæson af Squid Game

Netflix kommer i reklame-version i år

En reklame-version af Netflix vil se dagens lys i år, sådan lyder den officielle udmelding fra Netflixs ledelse.

(mere…)
TV 2 Play har sat prisen op på Sports- og Favoritpakken

Følger du Danmarks kampe i Nations League, så er fodbolddrengene en af grundene til prisstigninger på TV 2 Play.

(mere…)
Viaplay: Slut med dansk produktion af film og serier

Viaplay stopper udvikling og produktion af nye serier og film i Danmark.

(mere…)
Netflix stopper produktion af danske film og serier

Netflix har valgt og trække sig fra dansk produktion af film og serier - en ny dansk rettighedsaftale er grunden.

(mere…)
Deling af Netflix-login er et stort IT-problem

En ny rapport viser, at det kan være et stort problem for IT-sikkerheden, at dele koder til diverse steamingtjenester.

(mere…)
Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram