Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

Frozen (Foto: Disney)
Disney+ bliver en del af Telmore Play (Foto: Disney)

Disney+ blev tilgængelig på det danske marked i september 2020 og siden har en masse danskere tegnet abonnement på streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ: Telmore har nu åbnet for Disney+ - se priserne

TJEK PRISEN: Du kan her se det aktuelle udvalg af streamingtjenester i Telmore Play %%%%, hvor Disney+ nu er med i Telmore Play.

Endnu flere kan få adgang til tjenesten da Nuuday og The Walt Disney Company Nordic har indgået et samarbejde, der betyder, at det i løbet af marts bliver muligt for YouSee TV-kunder og Telmores mobilkunder, at vælge Disney+ til som en del af abonnementet. 

Disney+ i "Bland Selv"

Ved YouSee bliver Disney+ en del af mulighederne ved ”Bland Selv”. Foruden Disney+ er der også mulighed for at vælge Netflix, TV 2 Play, Viaplay og HBO Max. 

Hos Telmore bliver Disney+ tilgængelig via mobilabonnementet, at kunderne kan få adgang til Disney+.

I løbet af marts kommer Disney+ ind som en del af Telmore Play. Så de, der har Telmore Play, af Telmores 750.000 mobilkunder, kan altså glæde sig til, at de snart kan vælge Disney+.

-“Tilføjelsen af Disney+ til Telmore Play-porteføljen giver os mulighed for at levere et endnu stærkere Play-produkt til vores kunder. Samtidig er vi stolte over at være den første mobile bundling i Danmark, der inkluderer Disney+,” siger Henrik Lehman, CEO hos Telmore. 

LÆS OGSÅ: TV 2 Play klar med bedre streamingkvalitet

Der er ikke oplyst, hvor mange point Disney+ vil koste for ”Bland Selv”-kunder hos YouSee. Ligesom det hos Telmore er uvidst om en anden tjeneste udgår for at gøre plads til Disney+.

Overfor MereMobil.dk vil presseafdelingen i Nuuday ikke udbybe nærmere, hvilken dato Disney+ bliver tilgængelig hos Telmore og YouSee.

- "For nu har vi desværre ikke flere informationer, end hvad der fremgår af den tilsendte pressemeddelelse," lyder den kortfattede besked.

Ind i mellem skiftes der ud i tjenesterne hos teleselskaberne. I regi af Nuuday blev Bookmate og C More tidligere taget ud.

Mere til historien

Disney+ meldte i januar ud, at de i 2022 er klar til at gøre indtog på mere end 40 nye markeder. Nu ser det altså ud til, at de vil kæmpe for flere markedsandele på de markedsandele, hvor de allerede er.

Dette skal du vide om YouSee Play

YouSee Play koster fra 299 til 599 kroner om måneden. Se her hvad du får for pengene.

(mere…)
Netflix-ambition: Nyt abonnement skal give 40 millioner nye brugere

Når Netflix som ventet lancerer et reklamefinansieret abonnement er Danmark i første omgang ikke med i puljen.

(mere…)
YouSee sætter igen prisen op på TV

Igen! Igen! Igen! Priserne stiger hos YouSee på TV og bredbånd.

(mere…)
Netflix kommer med reklamer til november

RYGTE: Reklameversionen af Netflix kommer i starten af november.

(mere…)
Netflix er ældre end du tror – 25 år med Netflix

TILBAGEBLIK: Netflix har rundet 25 år på markedet. Du kan læse mere om, hvordan det hele startede. Husker du Netflix via DVD?

(mere…)
Nu kommer ’Telmore Play’ til dit TV

YouSee Play er et nyt alternativ til flow-tv-løsningen. Traditionelle tv-kanaler og streamingtjenester kombineres.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram