Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

Frozen (Foto: Disney)
Disney+ bliver en del af Telmore Play (Foto: Disney)

Disney+ blev tilgængelig på det danske marked i september 2020 og siden har en masse danskere tegnet abonnement på streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ: Telmore har nu åbnet for Disney+ - se priserne

TJEK PRISEN: Du kan her se det aktuelle udvalg af streamingtjenester i Telmore Play %%%%, hvor Disney+ nu er med i Telmore Play.

Endnu flere kan få adgang til tjenesten da Nuuday og The Walt Disney Company Nordic har indgået et samarbejde, der betyder, at det i løbet af marts bliver muligt for YouSee TV-kunder og Telmores mobilkunder, at vælge Disney+ til som en del af abonnementet. 

Disney+ i "Bland Selv"

Ved YouSee bliver Disney+ en del af mulighederne ved ”Bland Selv”. Foruden Disney+ er der også mulighed for at vælge Netflix, TV 2 Play, Viaplay og HBO Max. 

Hos Telmore bliver Disney+ tilgængelig via mobilabonnementet, at kunderne kan få adgang til Disney+.

I løbet af marts kommer Disney+ ind som en del af Telmore Play. Så de, der har Telmore Play, af Telmores 750.000 mobilkunder, kan altså glæde sig til, at de snart kan vælge Disney+.

-“Tilføjelsen af Disney+ til Telmore Play-porteføljen giver os mulighed for at levere et endnu stærkere Play-produkt til vores kunder. Samtidig er vi stolte over at være den første mobile bundling i Danmark, der inkluderer Disney+,” siger Henrik Lehman, CEO hos Telmore. 

LÆS OGSÅ: TV 2 Play klar med bedre streamingkvalitet

Der er ikke oplyst, hvor mange point Disney+ vil koste for ”Bland Selv”-kunder hos YouSee. Ligesom det hos Telmore er uvidst om en anden tjeneste udgår for at gøre plads til Disney+.

Overfor MereMobil.dk vil presseafdelingen i Nuuday ikke udbybe nærmere, hvilken dato Disney+ bliver tilgængelig hos Telmore og YouSee.

- "For nu har vi desværre ikke flere informationer, end hvad der fremgår af den tilsendte pressemeddelelse," lyder den kortfattede besked.

Ind i mellem skiftes der ud i tjenesterne hos teleselskaberne. I regi af Nuuday blev Bookmate og C More tidligere taget ud.

Mere til historien

Disney+ meldte i januar ud, at de i 2022 er klar til at gøre indtog på mere end 40 nye markeder. Nu ser det altså ud til, at de vil kæmpe for flere markedsandele på de markedsandele, hvor de allerede er.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Disney+ har store forventninger til reklameudgave

Størstedelen af brugerne af Disney+ vil tilvælge reklameudgaven, forlyder det.

(mere…)
Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram