Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

Frozen (Foto: Disney)
Disney+ bliver en del af Telmore Play (Foto: Disney)

Disney+ blev tilgængelig på det danske marked i september 2020 og siden har en masse danskere tegnet abonnement på streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ: Telmore har nu åbnet for Disney+ – se priserne

TJEK PRISEN: Du kan her se det aktuelle udvalg af streamingtjenester i Telmore Play Sponseret link, hvor Disney+ nu er med i Telmore Play.

Endnu flere kan få adgang til tjenesten da Nuuday og The Walt Disney Company Nordic har indgået et samarbejde, der betyder, at det i løbet af marts bliver muligt for YouSee TV-kunder og Telmores mobilkunder, at vælge Disney+ til som en del af abonnementet. 

Disney+ i “Bland Selv”

Ved YouSee bliver Disney+ en del af mulighederne ved ”Bland Selv”. Foruden Disney+ er der også mulighed for at vælge Netflix, TV 2 Play, Viaplay og HBO Max. 

Hos Telmore bliver Disney+ tilgængelig via mobilabonnementet, at kunderne kan få adgang til Disney+.

I løbet af marts kommer Disney+ ind som en del af Telmore Play. Så de, der har Telmore Play, af Telmores 750.000 mobilkunder, kan altså glæde sig til, at de snart kan vælge Disney+.

-“Tilføjelsen af Disney+ til Telmore Play-porteføljen giver os mulighed for at levere et endnu stærkere Play-produkt til vores kunder. Samtidig er vi stolte over at være den første mobile bundling i Danmark, der inkluderer Disney+,” siger Henrik Lehman, CEO hos Telmore. 

LÆS OGSÅ: TV 2 Play klar med bedre streamingkvalitet

Der er ikke oplyst, hvor mange point Disney+ vil koste for ”Bland Selv”-kunder hos YouSee. Ligesom det hos Telmore er uvidst om en anden tjeneste udgår for at gøre plads til Disney+.

Overfor MereMobil.dk vil presseafdelingen i Nuuday ikke udbybe nærmere, hvilken dato Disney+ bliver tilgængelig hos Telmore og YouSee.

– “For nu har vi desværre ikke flere informationer, end hvad der fremgår af den tilsendte pressemeddelelse,” lyder den kortfattede besked.

Ind i mellem skiftes der ud i tjenesterne hos teleselskaberne. I regi af Nuuday blev Bookmate og C More tidligere taget ud.

Mere til historien

Disney+ meldte i januar ud, at de i 2022 er klar til at gøre indtog på mere end 40 nye markeder. Nu ser det altså ud til, at de vil kæmpe for flere markedsandele på de markedsandele, hvor de allerede er.

Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram