Telmore dropper Bookmate og C More

YouSee-kunder måtte tidligere på måneden vinke farvel til Bookmate. Nu er det Telmore-kunder, som skal undvære Bookmate.

BookMate (Kilde: BookMate Facebook)
BookMate forsvinder fra Telmore Play (Kilde: BookMate Facebook)

Telmore-kunder som elsker bogtjenesten Bookmate, blev for få uger siden glade, da YouSee og Bookmate meldte ud, at tjenesten forblev med i abonnementerne hos Telmore, selvom YouSee sagde farvel til Bookmate i YouSee’s fordelsprogram.

YouSee-kunder må undvære bøger

YouSee fjernede Bookmate den 15. september 2021 fra deres fordelsprogram. Dengang var meldingen, at Bookmate forblev hos Telmore. Hvilket blandt andet Bookmate beroligede besøgende på deres Facebookside med. 

Kort glæde for Bookmate-læsere

Men glæden var kort. Nu forlyder det, at også Telmore dropper bogtjenesten Bookmate og streamingtjenesten C More. 

Telmore oplyser i en pressemeddelelse, at de den 26. oktober 2021 tilføjer lyd- og ebogs-tjenesten Chapter og Paramount+ til Telmore Play. Det bliver på bekostning af Bookmate og C More. 

Det sker den 26. oktober 2021 for nye kunder, mens det for eksisterende kunder sker lidt senere. De har glæde af Bookmate frem til 1. november, mens C More først erstattes af Paramount+ den 1. december.

Paramount+ bliver en del af de to største pakker hos Telmore Play.

-”Det går hurtigt på streamingmarkedet, hvor der løbende kommer nye digitale tjenester til. For at kunne tilbyde vores kunder et attraktivt produkt, der giver dem adgang til den bedste digitale underholdning på markedet, tilpasser vi løbende de tjenester, vi tilbyder via Telmore Play. Vi er glade for, at vi i kraft af vores partnerskaber med HBO Max, Chapter og Paramount+ kan tilbyde vores Play-kunder nye stærke streamingtjenester med masser af serier, film og litteratur af høj kvalitet,” siger Henrik Lehman, direktør for Telmore i pressemeddelelsen.

TIP: Må du sælge din brugte e-bog?


Gratis prøveperioder på Bookmate, Chapter, BookBeat og Mofibo

Hvis du vil fortsat vil læse og høre bøger, kan vi anbefale følgende to tjenester:

INFO: Ved at prøve Plusbog, BookBeat, Mofibo eller Chapter modtager MereMobil.dk en mindre betaling.


Mere til historien

Telmore Play-kunder oplever også, at HBO Nordic bliver til HBO Max. Dette er dog samme tjeneste, så har ikke noget med ens Telmore-abonnement at gøre. 

Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Telmore klar med ny mulighed i Telmore Play

Telmore har gjort det muligt kun at vælge tre streamingtjenester i Telmore Play. Det er attraktivt, da prisen er lavere.

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram