Telmore dropper Bookmate og C More

1

YouSee-kunder måtte tidligere på måneden vinke farvel til Bookmate. Nu er det Telmore-kunder, som skal undvære Bookmate.

BookMate (Kilde: BookMate Facebook)
BookMate forsvinder fra Telmore Play (Kilde: BookMate Facebook)

Telmore-kunder som elsker bogtjenesten Bookmate, blev for få uger siden glade, da YouSee og Bookmate meldte ud, at tjenesten forblev med i abonnementerne hos Telmore, selvom YouSee sagde farvel til Bookmate i YouSee’s fordelsprogram.

YouSee-kunder må undvære bøger

YouSee fjernede Bookmate den 15. september 2021 fra deres fordelsprogram. Dengang var meldingen, at Bookmate forblev hos Telmore. Hvilket blandt andet Bookmate beroligede besøgende på deres Facebookside med. 

Kort glæde for Bookmate-læsere

Men glæden var kort. Nu forlyder det, at også Telmore dropper bogtjenesten Bookmate og streamingtjenesten C More. 

Telmore oplyser i en pressemeddelelse, at de den 26. oktober 2021 tilføjer lyd- og ebogs-tjenesten Chapter og Paramount+ til Telmore Play. Det bliver på bekostning af Bookmate og C More. 

Det sker den 26. oktober 2021 for nye kunder, mens det for eksisterende kunder sker lidt senere. De har glæde af Bookmate frem til 1. november, mens C More først erstattes af Paramount+ den 1. december.

Paramount+ bliver en del af de to største pakker hos Telmore Play.

-”Det går hurtigt på streamingmarkedet, hvor der løbende kommer nye digitale tjenester til. For at kunne tilbyde vores kunder et attraktivt produkt, der giver dem adgang til den bedste digitale underholdning på markedet, tilpasser vi løbende de tjenester, vi tilbyder via Telmore Play. Vi er glade for, at vi i kraft af vores partnerskaber med HBO Max, Chapter og Paramount+ kan tilbyde vores Play-kunder nye stærke streamingtjenester med masser af serier, film og litteratur af høj kvalitet,” siger Henrik Lehman, direktør for Telmore i pressemeddelelsen.

TIP: Må du sælge din brugte e-bog?


Gratis prøveperioder på Bookmate, Chapter, BookBeat og Mofibo

Hvis du vil fortsat vil læse og høre bøger, kan vi anbefale følgende to tjenester:

INFO: Ved at prøve Plusbog, BookBeat, Mofibo eller Chapter modtager MereMobil.dk en mindre betaling.


Mere til historien

Telmore Play-kunder oplever også, at HBO Nordic bliver til HBO Max. Dette er dog samme tjeneste, så har ikke noget med ens Telmore-abonnement at gøre. 

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer