Telmore dropper Bookmate og C More

YouSee-kunder måtte tidligere på måneden vinke farvel til Bookmate. Nu er det Telmore-kunder, som skal undvære Bookmate.

BookMate (Kilde: BookMate Facebook)
BookMate forsvinder fra Telmore Play (Kilde: BookMate Facebook)

Telmore-kunder som elsker bogtjenesten Bookmate, blev for få uger siden glade, da YouSee og Bookmate meldte ud, at tjenesten forblev med i abonnementerne hos Telmore, selvom YouSee sagde farvel til Bookmate i YouSee's fordelsprogram.

YouSee-kunder må undvære bøger

YouSee fjernede Bookmate den 15. september 2021 fra deres fordelsprogram. Dengang var meldingen, at Bookmate forblev hos Telmore. Hvilket blandt andet Bookmate beroligede besøgende på deres Facebookside med. 

Kort glæde for Bookmate-læsere

Men glæden var kort. Nu forlyder det, at også Telmore dropper bogtjenesten Bookmate og streamingtjenesten C More. 

Telmore oplyser i en pressemeddelelse, at de den 26. oktober 2021 tilføjer lyd- og ebogs-tjenesten Chapter og Paramount+ til Telmore Play. Det bliver på bekostning af Bookmate og C More. 

Det sker den 26. oktober 2021 for nye kunder, mens det for eksisterende kunder sker lidt senere. De har glæde af Bookmate frem til 1. november, mens C More først erstattes af Paramount+ den 1. december.

Paramount+ bliver en del af de to største pakker hos Telmore Play.

-”Det går hurtigt på streamingmarkedet, hvor der løbende kommer nye digitale tjenester til. For at kunne tilbyde vores kunder et attraktivt produkt, der giver dem adgang til den bedste digitale underholdning på markedet, tilpasser vi løbende de tjenester, vi tilbyder via Telmore Play. Vi er glade for, at vi i kraft af vores partnerskaber med HBO Max, Chapter og Paramount+ kan tilbyde vores Play-kunder nye stærke streamingtjenester med masser af serier, film og litteratur af høj kvalitet,” siger Henrik Lehman, direktør for Telmore i pressemeddelelsen.

TIP: Må du sælge din brugte e-bog?


Gratis prøveperioder på Bookmate, Chapter, BookBeat og Mofibo

Hvis du vil fortsat vil læse og høre bøger, kan vi anbefale følgende to tjenester:

INFO: Ved at prøve Plusbog, BookBeat, Mofibo eller Chapter modtager MereMobil.dk en mindre betaling.


Mere til historien

Telmore Play-kunder oplever også, at HBO Nordic bliver til HBO Max. Dette er dog samme tjeneste, så har ikke noget med ens Telmore-abonnement at gøre. 

TV 2 Play har rundet 1 million abonnenter

TV 2 har nået en meget vigtig milepæl med TV 2 Play. Én million har nu adgang til TV 2 Play.

(mere…)
Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram