FIFA+ er himlen for fodboldfans

Så er der godt nyt til alle fodboldfans. FIFA har åbnet streamingtjenesten FIFA+ med store ambitioner. FIFA+ er gratis.

FIFAplus logo
FIFA har lanceret streamingtjenesten FIFA+ (Foto: FIFA)

FIFA er trådt ind på streamingmarkedet med deres nye store satsning FIFA+, der skal levere livekampe fra nationale ligaer fra hele verden, kampstatistik, det største arkiv i international fodbold og originalt indhold af høj kvalitet.

De starter lidt stille ud, men forventningerne fra FIFA er enorme.

Tjenesten er stadig i sin spæde start. Ved åbningen kan der livestreames 1.400 kampe om måneden. Du kan allerede nu oprette en konto og streame indholdet.

Tusindevis af fodboldkampe

Når alt er på plads i slutningen af året vil den streame streame 40.000 fodboldkampe om året, fordelt på 29.000 herrekampe og 11.000 kvindekampe. Det skriver FIFA i på deres hjemmeside.

Oven i de streamede kampe tilbyder FIFA+ også en vifte egenproduktioner om blandt andet kendte spillere, kampe og turneringer. Ligesom der vil være adgang til et arkiv over alle VM-kampe fra FIFA World Cup og FIFA Womens World Cup, der strækker sig helt tilbage til 1950erne.

Tjenesten vil bringe daglige nyheder fra fodboldens verden og der vil i løbet af året komme afstemninger, quizzer og interaktive spil for brugerne.

FIFAplus_Screenshot
FIFA+ kommer til at livestreame hele 40.000 fodboldkampe om året (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge FIFA selv er FIFA+ en digital platform i verdensklasse, der er tænkt til at skabe en dybere forbindelse mellem fodboldfans over hele verden og det spil de elsker.

- “FIFA+ er det næste skridt i vores vision om at gøre fodbold virkelig globalt og inkluderende, og det understøtter FIFAs kerneopgave om at udvide og udvikle fodbold globalt”, fortæller FIFA-præsident Gianni Infantino.

Det koster FIFA+

Hvad skal det koste at blive en del af denne digitale platform i verdensklasse? Det bliver gratis, men finansieret af reklamer.

Tjenesten vil fra start være tilgængelig på alle web og mobile enheder. Senere også på flere smarttv-platforme. FIFA+ kommer i begyndelsen på fem sprog (engelsk, fransk, tysk, spansk og portugisisk) med seks yderligere på vej i juni 2022.

Du kan komme i gang med at se fodbold på FIFA+ lige her, men altså uden danske undertekster.

Mere til historien

EA Sports har siden 1993 udgivet en årlig udgave af FIFA. Men det kan være slut med FIFA 2023, da EA Sports overvejer at opsige licensaftalen med FIFA.

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram