Netflix vil have betaling når du deler dit abonnement

Deler du dit Netflix-abonnement med nogen uden for din husstand? Netflix vil forsøge at gøre op mod konto-deling ved at tage ekstra betaling.

Netflix-computer-streaming
Netflix vil forsøge at gøre op mod kontodeling, som mange benytter sig af på verdensplan. (Foto: Anastasia Shuraeva)

Mange deler et Netflix abonnement enten med nogle venner eller noget familie. Deler du din adgang til en Netflix-konto med nogen udenfor din husstand – ja så er du ikke alene. Netflix arbejder dog på at komme dette til livs på den ene eller anden måde.

Netop nu tester streamingtjenesten en ny metode. Netflix vil gøre det lettere og billigere for folk, at få deres eget abonnement, hvis de benytter en anden brugers login.

Vi skrev tilbage i foråret 2021, at nogle brugere blev mødt med en besked om, at brugeren skulle starte sit eget abonnement. Og nu er Netflix umiddelbart klar til næste skridt i kampen mod de mange brugere, som deler abonnementer.

I skrivende stund er der ikke tale om at ”enden er nær” for deling. Det er blot Netflix som tester løsninger af. De nye tests foregår i Mellem- og Sydamerika – nærmere bestemt Costa Rica, Peru og Chile. Så panik ikke endnu, hvis du deler et Netflix-abonnement med nogen. Det skriver 9to5mac.

OVERBLIK: Så meget koster streaming på elregningen

Et mindre beløb om måneden

Bliver den løsning, som testes netop nu ren realitet, så vil man til et hovedabonnement kunne betale et mindre beløb om måneden for ekstra adgange.

I Costa Rica er beløbet lige under 3 dollars, hvilket er lige under 20 danske kroner ekstra for hver bruger, som tilføjes. Efterfølgende kan de brugere så få egen profil, eget login og alt det der medfølger.

Om disse priser vil holde stik, hvis det kommer ud af testfasen og bliver implementeret. vides ikk.

Det rygtes, at Netflix vil gøre det lettere for dem, som har profil på andres konto, at overføre denne data til et eget abonnement, så brugeren ikke mister anbefalinger, ting i kø osv.

Denne løsning testes altså samtidig med, at Netflix herhjemme (og i mange andre lande) netop har hævet priserne og dermed måske givet endnu flere lysten til, at dele et abonnement.

LÆS OGSÅ: Så meget har Netflix sat prisen op

Mere til historien

Mens Netflix arbejder på ovenstående løsning, samt har sat prisen for deres tjeneste op i en række lande, så tænker Disney+ anderledes. Rygterne svirrer om en reklamebaseret variant af tjenesten er på vej.

Viaplay er klar med reklame-abonnement

Nu er Viaplay hoppet med på vognen om et billigere abonnement med reklamer.

(mere…)
Snart vil Netflix se helt anderledes ud

Netflix er i fuld sving med et redesign, som skal gøre det nemmere for brugerne at tage det rigtige valg.

(mere…)
Netflix dropper understøttelse af ældre Apple TV

Har du et Apple TV af ældre dato, så skal du læse med her.

(mere…)
Er streaming-tv i opbrud med nye samarbejder på tværs?

Disney og Warner Bros. Discovery har indledt samarbejde om at tilbyde tre tjenester i én pakke.

(mere…)
Prisstigningen rammer nu eksisterende TV 2 Play-abonnenter

I maj blev TV 2 Play dyrere for nye abonnenter. Nu har prisstigningen ramt eksisterende kunder.

(mere…)
Her er de 10 mest sete serier på Netflix

Netflix er klar med opgørelsen over de mest sete serier i anden halvdel af 2023. Se listerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram