Netflix vil have betaling når du deler dit abonnement

Deler du dit Netflix-abonnement med nogen uden for din husstand? Netflix vil forsøge at gøre op mod konto-deling ved at tage ekstra betaling.

Netflix-computer-streaming
Netflix vil forsøge at gøre op mod kontodeling, som mange benytter sig af på verdensplan. (Foto: Anastasia Shuraeva)

Mange deler et Netflix abonnement enten med nogle venner eller noget familie. Deler du din adgang til en Netflix-konto med nogen udenfor din husstand – ja så er du ikke alene. Netflix arbejder dog på at komme dette til livs på den ene eller anden måde.

Netop nu tester streamingtjenesten en ny metode. Netflix vil gøre det lettere og billigere for folk, at få deres eget abonnement, hvis de benytter en anden brugers login.

Vi skrev tilbage i foråret 2021, at nogle brugere blev mødt med en besked om, at brugeren skulle starte sit eget abonnement. Og nu er Netflix umiddelbart klar til næste skridt i kampen mod de mange brugere, som deler abonnementer.

I skrivende stund er der ikke tale om at ”enden er nær” for deling. Det er blot Netflix som tester løsninger af. De nye tests foregår i Mellem- og Sydamerika – nærmere bestemt Costa Rica, Peru og Chile. Så panik ikke endnu, hvis du deler et Netflix-abonnement med nogen. Det skriver 9to5mac.

OVERBLIK: Så meget koster streaming på elregningen

Et mindre beløb om måneden

Bliver den løsning, som testes netop nu ren realitet, så vil man til et hovedabonnement kunne betale et mindre beløb om måneden for ekstra adgange.

I Costa Rica er beløbet lige under 3 dollars, hvilket er lige under 20 danske kroner ekstra for hver bruger, som tilføjes. Efterfølgende kan de brugere så få egen profil, eget login og alt det der medfølger.

Om disse priser vil holde stik, hvis det kommer ud af testfasen og bliver implementeret. vides ikk.

Det rygtes, at Netflix vil gøre det lettere for dem, som har profil på andres konto, at overføre denne data til et eget abonnement, så brugeren ikke mister anbefalinger, ting i kø osv.

Denne løsning testes altså samtidig med, at Netflix herhjemme (og i mange andre lande) netop har hævet priserne og dermed måske givet endnu flere lysten til, at dele et abonnement.

LÆS OGSÅ: Så meget har Netflix sat prisen op

Mere til historien

Mens Netflix arbejder på ovenstående løsning, samt har sat prisen for deres tjeneste op i en række lande, så tænker Disney+ anderledes. Rygterne svirrer om en reklamebaseret variant af tjenesten er på vej.

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram