Disney+ på vej med reklamer

BEKRÆFTET: Hvis du kan holde ud, at der er reklamer i indholdet på Disney+, så er et billigere reklame-abonnement på vej. Det bekræfter Disney.

Disney+ streaming
Disnet bekræfter nu, at der kommer en Disney+ udgave med reklamer (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne svirrede i sidste uge om, at Disney+ var på vej med en ny variant af tjenesten, hvor der ville være reklamer og det derfor var billigere at tegne et abonnement.

Dette er nu ikke længere et rygte.

Disney bekræfter, at Disney+ fra slutningen af 2022 får et nyt abonnement på det amerikanske marked, hvor der vises reklamer og det derfor vil være billigere, at købe sig adgang til denne variant. Planen er, at Disney+ med reklamer bliver udrullet internationalt i 2023. Det skriver Disney i en pressemeddelelse.

-”At udvide adgangen til Disney+ til et bredere publikum til en lavere pris er en sejr for alle – kunder, annoncører og historiefortællere,” udtaler Kareem Daniel, formand for Disney Media and Entertainment Distribution.

Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

TJEK PRISEN: Du kan her se det aktuelle udvalg af streamingtjenester i Telmore Play Annoncelink, hvor Disney+ nu er med i Telmore Play.

Prisen er nævnes ikke

Der er ingen forlydender om, det også gælder det danske marked eller i så fald hvornår. Ej heller hvilken pris det nye abonnement med reklamer vil få.

Disney skriver også i pressemeddelelsen, at mange annoncører i længere tid har ønsket adgang til annoncering. Og det bliver således en realitet fra næste år.

Et abonnement på Disney+ koster netop nu 79 kroner om måneden i Danmark, mens man kan tegne et årsabonnement til 790 kroner – og dermed få to måneder gratis.

FAKTA: I Danmark er streamingkunderne bekendte med reklameudgaver af tjenesterne. Eksempelvis TV 2 Play udbydes i reklameversioner, hvor der kan spares 30 kroner om måneden. Viaplay har muligheden ‘Viafree’ hvor man kan kigge med gratis på nogle af programmerne, mod at se reklamer.

Disney+ klar til massivt indtog på nye markeder

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt om sagen. Indtil da må vi umiddelbart væbne os med tålmodighed mindst til næste år.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Disney+ har netop nu omkring 130 millioner abonnenter på verdensplan, men det er planen, at dette skal øges. Det skal et billigere abonnement med reklamer nu hjælpe med. Målet er at nå 230-260 millioner abonnenter i 2024. 

Snart vil Netflix se helt anderledes ud

Netflix er i fuld sving med et redesign, som skal gøre det nemmere for brugerne at tage det rigtige valg.

(mere…)
Netflix dropper understøttelse af ældre Apple TV

Har du et Apple TV af ældre dato, så skal du læse med her.

(mere…)
Er streaming-tv i opbrud med nye samarbejder på tværs?

Disney og Warner Bros. Discovery har indledt samarbejde om at tilbyde tre tjenester i én pakke.

(mere…)
Prisstigningen rammer nu eksisterende TV 2 Play-abonnenter

I maj blev TV 2 Play dyrere for nye abonnenter. Nu har prisstigningen ramt eksisterende kunder.

(mere…)
Her er de 10 mest sete serier på Netflix

Netflix er klar med opgørelsen over de mest sete serier i anden halvdel af 2023. Se listerne her.

(mere…)
Max er klar til danskerne

HBO Max og Discovery+ er nu smeltet sammen til Max, som i dag er åbnet i Danmark. Har stor OL-dækning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram