Disney+ på vej med reklamer

BEKRÆFTET: Hvis du kan holde ud, at der er reklamer i indholdet på Disney+, så er et billigere reklame-abonnement på vej. Det bekræfter Disney.

Disney+ streaming
Disnet bekræfter nu, at der kommer en Disney+ udgave med reklamer (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne svirrede i sidste uge om, at Disney+ var på vej med en ny variant af tjenesten, hvor der ville være reklamer og det derfor var billigere at tegne et abonnement.

Dette er nu ikke længere et rygte.

Disney bekræfter, at Disney+ fra slutningen af 2022 får et nyt abonnement på det amerikanske marked, hvor der vises reklamer og det derfor vil være billigere, at købe sig adgang til denne variant. Planen er, at Disney+ med reklamer bliver udrullet internationalt i 2023. Det skriver Disney i en pressemeddelelse.

-”At udvide adgangen til Disney+ til et bredere publikum til en lavere pris er en sejr for alle - kunder, annoncører og historiefortællere,” udtaler Kareem Daniel, formand for Disney Media and Entertainment Distribution.

Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

TJEK PRISEN: Du kan her se det aktuelle udvalg af streamingtjenester i Telmore Play %%%%, hvor Disney+ nu er med i Telmore Play.

Prisen er nævnes ikke

Der er ingen forlydender om, det også gælder det danske marked eller i så fald hvornår. Ej heller hvilken pris det nye abonnement med reklamer vil få.

Disney skriver også i pressemeddelelsen, at mange annoncører i længere tid har ønsket adgang til annoncering. Og det bliver således en realitet fra næste år.

Et abonnement på Disney+ koster netop nu 79 kroner om måneden i Danmark, mens man kan tegne et årsabonnement til 790 kroner – og dermed få to måneder gratis.

FAKTA: I Danmark er streamingkunderne bekendte med reklameudgaver af tjenesterne. Eksempelvis TV 2 Play udbydes i reklameversioner, hvor der kan spares 30 kroner om måneden. Viaplay har muligheden 'Viafree' hvor man kan kigge med gratis på nogle af programmerne, mod at se reklamer.

Disney+ klar til massivt indtog på nye markeder

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt om sagen. Indtil da må vi umiddelbart væbne os med tålmodighed mindst til næste år.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Disney+ har netop nu omkring 130 millioner abonnenter på verdensplan, men det er planen, at dette skal øges. Det skal et billigere abonnement med reklamer nu hjælpe med. Målet er at nå 230-260 millioner abonnenter i 2024. 

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram