Billigere Disney+ på vej

Rygterne svirrer om en billigere variant af streamingtjenesten Disney+ kan være på vej. Billigere Disney+ kommer dog med 'en pris'.

Disney+ streaming
Billigere Disney+ er måske på vej, men du skal kunne leve med reklamer (Foto: MereMobil.dk)

Disney oplyste tilbage i november, at 118 millioner havde abonnement til Disney+. I dag er der over 130 millioner abonnenter med en forventning om, at tilgangen fortsætter. Disney regner med, at der i 2024 er mellem 230 og 260 millioner betalende abonnenter. 

Den nye variant af Disney+, som Disney angiveligt skulle overveje, kommer med reklamer. Det skriver The Information.

BEKRÆFTETDisney bekræfter, at en reklameversion af Disney+ er på vej.

LÆS OGSÅ: Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Bliver den nye udgave af Disney+ en realitet, vil det formentlig betyde, at langt flere får adgang til Disney+, da prisen bliver billigere.

En model, hvor der er annoncer på tjenesten, og den så enten er billigere eller gratis, er lidt som det kendes fra Spotify. TV 2 Play har også en reklamemodel.

TJEK PRISEN: Du kan her se det aktuelle udvalg af streamingtjenester i Telmore Play %%%%, hvor Disney+ nu er med i Telmore Play.

USA i første omgang

Den reklamebaserede variant af Disney+ er angiveligt kun tiltænkt det amerikanske marked – i hvert fald i første omgang. Her har andre tjenester som Discovery, NBCUniversal, WarnerMedia og Paramount også annonceunderstøttede alternativer, hvilket gør det muligt for tjenesterne, at tilbyde indholdet til flere prisklasser.

I USA koster mulighederne med annoncering 4,99 dollars. Det kan altså være, at Disney+ vil prissætte således også. Betalingsmuligheden koster 7,99 dollars.

LÆS OGSÅ: Nu stiger prisen på Netflix

I Danmark koster Disney+ 79 kroner om måneden, men man kan tegne abonnement for et helt år og derved få en besparelse på to måneder – et års abonnement koster 790 kroner.

Det er uvist om en annonceringsmulighed fra Disney+ også vil blive tilgængelig på vores marked på et tidspunkt.

Mere til historien

Disney har meldt ud, at Disney+ i løbet af 2022 vil blive tilgængelig på 42 nye markeder, så det virker til, at Disney har en del i støbeskeen for 2022.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Disney+ har store forventninger til reklameudgave

Størstedelen af brugerne af Disney+ vil tilvælge reklameudgaven, forlyder det.

(mere…)
Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram