Billigere Disney+ på vej

Rygterne svirrer om en billigere variant af streamingtjenesten Disney+ kan være på vej. Billigere Disney+ kommer dog med ‘en pris’.

Disney+ streaming
Billigere Disney+ er måske på vej, men du skal kunne leve med reklamer (Foto: MereMobil.dk)

Disney oplyste tilbage i november, at 118 millioner havde abonnement til Disney+. I dag er der over 130 millioner abonnenter med en forventning om, at tilgangen fortsætter. Disney regner med, at der i 2024 er mellem 230 og 260 millioner betalende abonnenter. 

Den nye variant af Disney+, som Disney angiveligt skulle overveje, kommer med reklamer. Det skriver The Information.

BEKRÆFTETDisney bekræfter, at en reklameversion af Disney+ er på vej.

LÆS OGSÅ: Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Bliver den nye udgave af Disney+ en realitet, vil det formentlig betyde, at langt flere får adgang til Disney+, da prisen bliver billigere.

En model, hvor der er annoncer på tjenesten, og den så enten er billigere eller gratis, er lidt som det kendes fra Spotify. TV 2 Play har også en reklamemodel.

TJEK PRISEN: Du kan her se det aktuelle udvalg af streamingtjenester i Telmore Play Sponseret link, hvor Disney+ nu er med i Telmore Play.

USA i første omgang

Den reklamebaserede variant af Disney+ er angiveligt kun tiltænkt det amerikanske marked – i hvert fald i første omgang. Her har andre tjenester som Discovery, NBCUniversal, WarnerMedia og Paramount også annonceunderstøttede alternativer, hvilket gør det muligt for tjenesterne, at tilbyde indholdet til flere prisklasser.

I USA koster mulighederne med annoncering 4,99 dollars. Det kan altså være, at Disney+ vil prissætte således også. Betalingsmuligheden koster 7,99 dollars.

LÆS OGSÅ: Nu stiger prisen på Netflix

I Danmark koster Disney+ 79 kroner om måneden, men man kan tegne abonnement for et helt år og derved få en besparelse på to måneder – et års abonnement koster 790 kroner.

Det er uvist om en annonceringsmulighed fra Disney+ også vil blive tilgængelig på vores marked på et tidspunkt.

Mere til historien

Disney har meldt ud, at Disney+ i løbet af 2022 vil blive tilgængelig på 42 nye markeder, så det virker til, at Disney har en del i støbeskeen for 2022.

Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Netflix varsler atter prisstigninger

2024 kan byde på prisstigninger hos Netflix.

(mere…)
Netflix fjerner det billigste abonnement

Det billigste annoncefrie abonnement er i en række lande nu blevet dyrere, da basisabonnementet ikke længere er en mulighed.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram