Billigere Disney+ på vej

Rygterne svirrer om en billigere variant af streamingtjenesten Disney+ kan være på vej. Billigere Disney+ kommer dog med 'en pris'.

Disney+ streaming
Billigere Disney+ er måske på vej, men du skal kunne leve med reklamer (Foto: MereMobil.dk)

Disney oplyste tilbage i november, at 118 millioner havde abonnement til Disney+. I dag er der over 130 millioner abonnenter med en forventning om, at tilgangen fortsætter. Disney regner med, at der i 2024 er mellem 230 og 260 millioner betalende abonnenter. 

Den nye variant af Disney+, som Disney angiveligt skulle overveje, kommer med reklamer. Det skriver The Information.

BEKRÆFTETDisney bekræfter, at en reklameversion af Disney+ er på vej.

LÆS OGSÅ: Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Bliver den nye udgave af Disney+ en realitet, vil det formentlig betyde, at langt flere får adgang til Disney+, da prisen bliver billigere.

En model, hvor der er annoncer på tjenesten, og den så enten er billigere eller gratis, er lidt som det kendes fra Spotify. TV 2 Play har også en reklamemodel.

TJEK PRISEN: Du kan her se det aktuelle udvalg af streamingtjenester i Telmore Play Sponseret link, hvor Disney+ nu er med i Telmore Play.

USA i første omgang

Den reklamebaserede variant af Disney+ er angiveligt kun tiltænkt det amerikanske marked – i hvert fald i første omgang. Her har andre tjenester som Discovery, NBCUniversal, WarnerMedia og Paramount også annonceunderstøttede alternativer, hvilket gør det muligt for tjenesterne, at tilbyde indholdet til flere prisklasser.

I USA koster mulighederne med annoncering 4,99 dollars. Det kan altså være, at Disney+ vil prissætte således også. Betalingsmuligheden koster 7,99 dollars.

LÆS OGSÅ: Nu stiger prisen på Netflix

I Danmark koster Disney+ 79 kroner om måneden, men man kan tegne abonnement for et helt år og derved få en besparelse på to måneder – et års abonnement koster 790 kroner.

Det er uvist om en annonceringsmulighed fra Disney+ også vil blive tilgængelig på vores marked på et tidspunkt.

Mere til historien

Disney har meldt ud, at Disney+ i løbet af 2022 vil blive tilgængelig på 42 nye markeder, så det virker til, at Disney har en del i støbeskeen for 2022.

CBB Mobil lader dig mixe mobil og streaming

CBB Mix er navnet på et nyt koncept, der lader mobilkunderne, kombinere mobiltelefoni og streamingtjenester.

(mere…)
Deling af din Netflix-konto kommer snart til at koste ekstra. 

Det skal snart være HELT slut med at dele din Netflix konto, uden at betale for det. 

(mere…)
Hver uge streamer 90 procent af danskerne

Danskerne har for alvor taget streaming til sig. DR-rapporten "Medieudviklingen 2022" viser, at 90 procent af danskerne streamer hver uge.

(mere…)
Netflix klar med redesignet app til iPhone

Netflix-appen til iOS har fået en overhaling. En ny opdatering er klar, som inkluderer en ny redesignet brugerflade.

(mere…)
Apple vil have rettigheder til Premier League

RYGTE: Apple har købt rettigheder til bl.a. baseball og den amerikanske fodboldliga. Nu forlyder det, at Apple vil have rettigheder til Premier League.

(mere…)
Husalteret samler ikke længere familien

Fjernsynet har for mange været "hus-alteret" og stedet, hvor familien samledes. Sådan er det ikke længere - kun i særlige tilfælde.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram