Disney+ klar til massivt indtog på nye markeder

Streamingtjenesten Disney+ kan formentlig få langt flere abonnenter i 2022, da de udvider tilgængeligheden til 42 nye lande i løbet af i år.

Disney+ logo

Disney+ planlægger, at udvide tjenesten til mange nye markeder i 2022. Alene i år vil Disney+ blive tilgængelig på mere end 50 nye markeder. I Danmark fik vi Disney+ den 15. september 2020.

Disney har i en pressemeddelelse afsløret en liste med 42 nye lande og 11 territorier, som inkluderer Mellemøsten, Afrika, Asien og Europa.

Disney+ ændrer fokus til de voksne

Lanceringen inkluderer blandt andet Færøerne, der ikke har adgang til tjenesten nu.

Listen med de nye lande er som følger: Albanien, Algeriet, Andorra, Bahrain, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Egypten, Estland, Grækenland, Ungarn, Irak, Israel, Jordan, Kosovo, Kuwait, Letland, Libanon,Libyen, Liechtenstein, Litauen, Malta, Montenegro, Marokko, Nordmakedonien, Oman, Palæstina, Polen, Qatar,Rumænien, San Marino, Saudi-Arabien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Tunesien, Tyrkiet, Forenede Arabiske Emirater, Vatikanstaten og Yemen.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

Det meldes ikke noget om, hvornår tjenesten er klar i de forskellige lande, men det sker formentlig jævnt fordelt ud over året.

Disney+ koster 79 kroner om måneden i Danmark.

Mere til historien

Kulturministeriet stod bag en rapport i 2021, som viste hvilke streamingtjenester danskerne har og hvilken der er favoritten.

Netflix har succes med reklame-abonnement

Hader du reklamer på tv? Så er du én af få. Netflix har i hvert fald stor succes med deres reklameabonnement.

(mere…)
Adgangen til dine købte film og spil slettes måske

TENDENS: Et onlinekøb af film og spil er måske slet ikke et ”køb”.

(mere…)
Atter prisstigninger på TV 2 Play

Det er blevet dyrere for nye abonnenter på TV 2 Play på udvalgte pakker, men eksisterende kunder er ikke fredet.

(mere…)
Viaplay sætter hårdt ind mod kontodeling

Nu vil Viaplay også forsøge, at stoppe kontodeling med nye tiltag, som starter i juni.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Netflix vækster i første kvartal 2024

KORT NYT: Netflix har haft en god start på 2024, hvor første kvartal viste større vækst i abonnenter end forventningerne havde været.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram