Disney+ klar til massivt indtog på nye markeder

Streamingtjenesten Disney+ kan formentlig få langt flere abonnenter i 2022, da de udvider tilgængeligheden til 42 nye lande i løbet af i år.

Disney+ logo

Disney+ planlægger, at udvide tjenesten til mange nye markeder i 2022. Alene i år vil Disney+ blive tilgængelig på mere end 50 nye markeder. I Danmark fik vi Disney+ den 15. september 2020.

Disney har i en pressemeddelelse afsløret en liste med 42 nye lande og 11 territorier, som inkluderer Mellemøsten, Afrika, Asien og Europa.

Disney+ ændrer fokus til de voksne

Lanceringen inkluderer blandt andet Færøerne, der ikke har adgang til tjenesten nu.

Listen med de nye lande er som følger: Albanien, Algeriet, Andorra, Bahrain, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Egypten, Estland, Grækenland, Ungarn, Irak, Israel, Jordan, Kosovo, Kuwait, Letland, Libanon,Libyen, Liechtenstein, Litauen, Malta, Montenegro, Marokko, Nordmakedonien, Oman, Palæstina, Polen, Qatar,Rumænien, San Marino, Saudi-Arabien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Tunesien, Tyrkiet, Forenede Arabiske Emirater, Vatikanstaten og Yemen.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

Det meldes ikke noget om, hvornår tjenesten er klar i de forskellige lande, men det sker formentlig jævnt fordelt ud over året.

Disney+ koster 79 kroner om måneden i Danmark.

Mere til historien

Kulturministeriet stod bag en rapport i 2021, som viste hvilke streamingtjenester danskerne har og hvilken der er favoritten.

Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
Disney Sjov er tilbage

Nu kan du og børnene igen se Disney Sjov om fredagen.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram