Disney+ klar til massivt indtog på nye markeder

Streamingtjenesten Disney+ kan formentlig få langt flere abonnenter i 2022, da de udvider tilgængeligheden til 42 nye lande i løbet af i år.

Disney+ logo

Disney+ planlægger, at udvide tjenesten til mange nye markeder i 2022. Alene i år vil Disney+ blive tilgængelig på mere end 50 nye markeder. I Danmark fik vi Disney+ den 15. september 2020.

Disney har i en pressemeddelelse afsløret en liste med 42 nye lande og 11 territorier, som inkluderer Mellemøsten, Afrika, Asien og Europa.

Disney+ ændrer fokus til de voksne

Lanceringen inkluderer blandt andet Færøerne, der ikke har adgang til tjenesten nu.

Listen med de nye lande er som følger: Albanien, Algeriet, Andorra, Bahrain, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Egypten, Estland, Grækenland, Ungarn, Irak, Israel, Jordan, Kosovo, Kuwait, Letland, Libanon,Libyen, Liechtenstein, Litauen, Malta, Montenegro, Marokko, Nordmakedonien, Oman, Palæstina, Polen, Qatar,Rumænien, San Marino, Saudi-Arabien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Tunesien, Tyrkiet, Forenede Arabiske Emirater, Vatikanstaten og Yemen.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

Det meldes ikke noget om, hvornår tjenesten er klar i de forskellige lande, men det sker formentlig jævnt fordelt ud over året.

Disney+ koster 79 kroner om måneden i Danmark.

Mere til historien

Kulturministeriet stod bag en rapport i 2021, som viste hvilke streamingtjenester danskerne har og hvilken der er favoritten.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Disney+ har store forventninger til reklameudgave

Størstedelen af brugerne af Disney+ vil tilvælge reklameudgaven, forlyder det.

(mere…)
Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram