Nu er Disney+ åbnet i Danmark

KORT NYT: Danskerne har fået endnu en streamingtjeneste. Disney+ er i dag en realitet på det danske marked.

Disney+
Disney+ koster 59 kroner om måneden. (Foto: Disney)

Et af verdens stærkeste brands inden for underholdning, Disney, har nu åbnet deres streamingtilbud i Danmark.

Disney+ udmærker sig ved, at indholde en tæt pakket samling af kendte film, serier og ikke mindst karakterer som alle elsker. Selvom Netflix har succes, så ligger Netflix bare ikke inde med det samme stærke "person-galleri" som Disney har opbygget siden 1923.

Blandt de kendte karakterer er Mickey Mouse, Buzz Lightyear, Dr. McStuffins, Ariel osv. Du kan selv gå på jagt i den lange liste - og jeg mener LANGE liste over Disney karaktererne gennem tiderne. Dette galleri kan ingen andre tjenester mønstre, hvilket nok er Disneys største salgsargument.

På toppen af dette har Disney over tid købt sig ind i universer som Star Wars og Marvel, men kommer også med indhold fra Pixar og National Geographich. Læs mere om indholdet her.

Disney+ åbnede den 12. november 2019 i USA. I dag kommer tjenesten så til Danmark. Prisen er 59 kroner om måneden eller 589 kroner for et årsabonnemenet. Her kan du afprøve om Disney+ er noget for dig Sponseret link

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Den 4. august 2020 var antallet af abonnenter hos Disney+ opgjort til 60,5 millioner.

Deling af din Netflix-konto kommer snart til at koste ekstra. 

Det skal snart være HELT slut med at dele din Netflix konto, uden at betale for det. 

(mere…)
Hver uge streamer 90 procent af danskerne

Danskerne har for alvor taget streaming til sig. DR-rapporten "Medieudviklingen 2022" viser, at 90 procent af danskerne streamer hver uge.

(mere…)
Netflix klar med redesignet app til iPhone

Netflix-appen til iOS har fået en overhaling. En ny opdatering er klar, som inkluderer en ny redesignet brugerflade.

(mere…)
Apple vil have rettigheder til Premier League

RYGTE: Apple har købt rettigheder til bl.a. baseball og den amerikanske fodboldliga. Nu forlyder det, at Apple vil have rettigheder til Premier League.

(mere…)
Husalteret samler ikke længere familien

Fjernsynet har for mange været "hus-alteret" og stedet, hvor familien samledes. Sådan er det ikke længere - kun i særlige tilfælde.

(mere…)
Passworddeling på streamingtjenester bliver ikke politianmeldt

Streamingtjenesterne planlægger ikke at politianmelde password-delere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram