Nu er Disney+ åbnet i Danmark

3

KORT NYT: Danskerne har fået endnu en streamingtjeneste. Disney+ er i dag en realitet på det danske marked.

Disney+
Disney+ koster 59 kroner om måneden. (Foto: Disney)

Et af verdens stærkeste brands inden for underholdning, Disney, har nu åbnet deres streamingtilbud i Danmark.

Disney+ udmærker sig ved, at indholde en tæt pakket samling af kendte film, serier og ikke mindst karakterer som alle elsker. Selvom Netflix har succes, så ligger Netflix bare ikke inde med det samme stærke “person-galleri” som Disney har opbygget siden 1923.

Blandt de kendte karakterer er Mickey Mouse, Buzz Lightyear, Dr. McStuffins, Ariel osv. Du kan selv gå på jagt i den lange liste – og jeg mener LANGE liste over Disney karaktererne gennem tiderne. Dette galleri kan ingen andre tjenester mønstre, hvilket nok er Disneys største salgsargument.

På toppen af dette har Disney over tid købt sig ind i universer som Star Wars og Marvel, men kommer også med indhold fra Pixar og National Geographich. Læs mere om indholdet her.

Disney+ åbnede den 12. november 2019 i USA. I dag kommer tjenesten så til Danmark. Prisen er 59 kroner om måneden eller 589 kroner for et årsabonnemenet. Her kan du afprøve om Disney+ er noget for dig %%%%

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Den 4. august 2020 var antallet af abonnenter hos Disney+ opgjort til 60,5 millioner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer