Disney+ har løftet sløret for indholdet

1

Disney har nu løftet sløret for det indhold, som bliver tilgængeligt fra dag ét, når Disney+ er klar til danskerne.

Disney+
(Foto: Disney)

Sidder du og venter på Disney blot åbner for streamingtjenesten Disney+ herhjemme. Så kan du allerede nu se, hvad indhold du kan glæde dig til.

Og der er masser af spændende indhold klar fra dag ét. Blockbusters, Oscar-vindende dokumentarer, originalproduktioner og ”The Simpsons” er blot noget af det. Mere end 500 film, 7.300 episoder og 40 originale Disney+ produktioner, det lover Disney+ i en pressemeddelelse.

INFO: Disney+ er nu åbnet i Danmark. Tjek priserne på Disney+ %%%%

Er du fan af familien Simpsons, så kan du nyde alle afsnit fra sæson 1-30 af den ikoniske serie. Det er samlet mere end 600 afsnit. Og sæson 31 er klar fra november 2020 på Disney+.

Disney+ på vej med ny funktion – ”Group Watch”

Disney+ fuld af masser af spændende indhold

Derudover får abonnenterne også adgang til Avengers: Endgame, Free Solo, Hannah Montana og Gafli. I alt er der adgang til mere end 30 Marvel-film, samt mere end 20 Pixar-successer, som ”Toy Story 1-4”, ”Find Nemo”, ”Biler” og de nye kortfilm ”Et Lampeliv” og ”Pixar i virkeligheden”.

Disney+ bliver også hjemstedet for Skywalker-sagen og alle 9 ”Star Wars” film vil være tilgængelige fra lanceringsdagen. Og fans af ”Star Wars” kan også glæde sig til den komplette serie ”Star Wars: The Clone Wars”.

Pixar, Marvel, Star Wars og National Geopgraphic og nyt originalt indhold fra Disney+ er noget af det, som du kan glæde dig til. Noget af det Marvel indhold, der vil være tilgængeligt er ”Captain Marvel”, ”Black Panther”, ”Guardians of the Galaxy”, ”Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D” og ”Marvel’s Runaways”.

Disney løfter sløret for endnu en streamingtjeneste

Disney+ abonnenter får også adgang til ”The Mandalorian”, der er en af de helt nye Disney+ produktioner. Og så er der også de elskede klassikere, som ”Askepot, ”Klokkeren fra Notre Dame”, ”Aladdin” og ”Den Lille Havfrue”, samt de nyere blockbusters ”Frost” og ”Løvernes Konge (2019)”. Der er også blevet plads til ”Phineas og Ferb”, ”Ducktales” og mange andre Disney Channel-serier. Ligesom du også finder ”Alene Hjemme”, ”Mrs. Doubtfire”, ”Ice Age”, ”Halløj i Klosteret” og ”Avatar”.

”High School Musical: The Musical: The Series”, “Black Is King”, “Candace mod universet” (Phineas og Ferb-filmen) og live action-udgaven af “Lady og Vagabonden” (i november 2020) er også noget af det, som du kan glæde dig til på Disney+.

Introtilbud på et års abonnement på Disney+

Du kan netop nu tegne et års abonnement til en intropris på 490 kroner. Dette tilbud gælder frem til 14. september 2020, hvorefter prisen er 589 kroner for ét års abonnement.

Tegner du et Disney+ abonnement, så kan du se det på de fleste smartphones, medieafspillere, spilkonsoller og Smart-TV. Brugerne vil kunne streame indhold på op til fire enheder på én gang. Der kan laves syv forskellige profiler og forældrene kan lave særlige børneprofiler, som giver en forsimplet navigation og adgang til alderssvarende indhold.

Officielle tal: Disney+ har langt flere abonnenter end ventet

Foruden i Danmark, så lanceres Disney+ også i Sverige, Norge, Finland, Island, Portugal, Belgien og Luxemburg tirsdag den 15. september 2020.

Mere til historien

Den nye og længe ventede storfilm ”Mulan” har dansk premiere på Disney+ den 4. december 2020.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer