Disney+ har løftet sløret for indholdet

Disney har nu løftet sløret for det indhold, som bliver tilgængeligt fra dag ét, når Disney+ er klar til danskerne.

Disney+
(Foto: Disney)

Sidder du og venter på Disney blot åbner for streamingtjenesten Disney+ herhjemme. Så kan du allerede nu se, hvad indhold du kan glæde dig til.

Og der er masser af spændende indhold klar fra dag ét. Blockbusters, Oscar-vindende dokumentarer, originalproduktioner og ”The Simpsons” er blot noget af det. Mere end 500 film, 7.300 episoder og 40 originale Disney+ produktioner, det lover Disney+ i en pressemeddelelse.

INFO: Disney+ er nu åbnet i Danmark. Tjek priserne på Disney+ %%%%

Er du fan af familien Simpsons, så kan du nyde alle afsnit fra sæson 1-30 af den ikoniske serie. Det er samlet mere end 600 afsnit. Og sæson 31 er klar fra november 2020 på Disney+.

Disney+ på vej med ny funktion – ”Group Watch”

Disney+ fuld af masser af spændende indhold

Derudover får abonnenterne også adgang til Avengers: Endgame, Free Solo, Hannah Montana og Gafli. I alt er der adgang til mere end 30 Marvel-film, samt mere end 20 Pixar-successer, som ”Toy Story 1-4”, ”Find Nemo”, ”Biler” og de nye kortfilm ”Et Lampeliv” og ”Pixar i virkeligheden”.

Disney+ bliver også hjemstedet for Skywalker-sagen og alle 9 ”Star Wars” film vil være tilgængelige fra lanceringsdagen. Og fans af ”Star Wars” kan også glæde sig til den komplette serie ”Star Wars: The Clone Wars”.

Pixar, Marvel, Star Wars og National Geopgraphic og nyt originalt indhold fra Disney+ er noget af det, som du kan glæde dig til. Noget af det Marvel indhold, der vil være tilgængeligt er ”Captain Marvel”, ”Black Panther”, ”Guardians of the Galaxy”, ”Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D” og ”Marvel’s Runaways”.

Disney løfter sløret for endnu en streamingtjeneste

Disney+ abonnenter får også adgang til ”The Mandalorian”, der er en af de helt nye Disney+ produktioner. Og så er der også de elskede klassikere, som ”Askepot, ”Klokkeren fra Notre Dame”, ”Aladdin” og ”Den Lille Havfrue”, samt de nyere blockbusters ”Frost” og ”Løvernes Konge (2019)”. Der er også blevet plads til ”Phineas og Ferb”, ”Ducktales” og mange andre Disney Channel-serier. Ligesom du også finder ”Alene Hjemme”, ”Mrs. Doubtfire”, ”Ice Age”, ”Halløj i Klosteret” og ”Avatar”.

”High School Musical: The Musical: The Series”, “Black Is King”, “Candace mod universet” (Phineas og Ferb-filmen) og live action-udgaven af “Lady og Vagabonden” (i november 2020) er også noget af det, som du kan glæde dig til på Disney+.

Introtilbud på et års abonnement på Disney+

Du kan netop nu tegne et års abonnement til en intropris på 490 kroner. Dette tilbud gælder frem til 14. september 2020, hvorefter prisen er 589 kroner for ét års abonnement.

Tegner du et Disney+ abonnement, så kan du se det på de fleste smartphones, medieafspillere, spilkonsoller og Smart-TV. Brugerne vil kunne streame indhold på op til fire enheder på én gang. Der kan laves syv forskellige profiler og forældrene kan lave særlige børneprofiler, som giver en forsimplet navigation og adgang til alderssvarende indhold.

Officielle tal: Disney+ har langt flere abonnenter end ventet

Foruden i Danmark, så lanceres Disney+ også i Sverige, Norge, Finland, Island, Portugal, Belgien og Luxemburg tirsdag den 15. september 2020.

Mere til historien

Den nye og længe ventede storfilm ”Mulan” har dansk premiere på Disney+ den 4. december 2020.

TV 2 Play har rundet 1 million abonnenter

TV 2 har nået en meget vigtig milepæl med TV 2 Play. Én million har nu adgang til TV 2 Play.

(mere…)
Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram