Disney+ ændrer fokus til de voksne

Børn og børnefamilier er vilde med Disney+, men nyt indhold skal tiltrække flere modne kunder.

Disney+
Nu skal der flere modne kunder i butikken hos Disney (Foto: Disney)

Disney+ har stor succes. Det er blevet til 116 millioner betalende abonnenter og nu ændrer tjenesten fokus fra børn til voksne. Ikke de dropper børneindholdet, men Disney vil gerne henvende sig til det mere ”modne” publikum.

Disney+ kan vælte Netflix

Tjenesten har været tilgængelig i Norden i et lille års tid efterhånden og nu vil de altså bevise, at tjenesten ikke kun er for familier og børn, men derimod en tjeneste for alle.

-”Budskabet dette efterår er, at Disney+ ikke kun er for børn og familier, men også for de mere modne seere,” sådan lød det fra Hans van Rijn, Country Manager for Disney i Norden og Baltikum, ved en pressebriefing. Det skriver Flatpanels.dk.

Disney+ er bedst kendt for at være til børn og børnefamilier, men nu er der nyt indhold på vej. Noget af det man kan se frem til, er den animerede serie Star Wars Vision, Lego Star Wars, What if…? fra Marvel Studios og Pixar-serien Dug Days.

Allerede tilbage i slutningen af februar 2021, hvor Star blev en del af Disney+, blev der satset på mere ”voksent” indhold. Og det har vist sig at være en succes. Der er også meget mere voksen-indhold på vej, som fodbolddokumentaren ”Galácticos” om Real Madrid, en dokumentar om Beatles og en om Paul McCartneys liv. Ligesom også flere dramaer er på vej.

Du skal heller ikke være nervøs for at børnene spotter det. I hvert fald ikke hvis de ikke er på din profil. Man skal nemlig være registreret som over 16 år før man støder på forskellige uhyggelige film og serier. 

Minisjang til de mindste skal slås mod YouTube og Disney+

Serien ”Voksenliv” har premiere den 10. september og kan måske være med til at afspejle, at der nu også ønskes flere ”voksne”-abonnenter.

I slutningen af september er Disney+ klar med et gensyn med Pantertanter sæson 1-7, der helt klart er til det mere modne publikum, som husker dem.

Anmeldelse af Disney+ fra oktober 2020

Mere til historien

Disney+ har inden længe to år ”på bagen”, da de gik i luften i de første lande i november 2019. Vi måtte dog vente indtil september 2020 før, at tjenesten blev tilgængelig her i Norden.

Snyder du med Disney+ skal du læse her

Deler du dit password til Disney+…? Du skal nok overveje en anden strategi.

(mere…)
TV 2 advarer mod hjælp til at opsige abonnement

Udenlandske tjenester kræver penge for at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Disney+ klar med vildt tilbud

KORT NYT: Disney har annonceret nye abonnementer og prisstigninger, men inden de træder i kraft er Disney+ sat på tilbud.

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram