Disney+ ændrer fokus til de voksne

Børn og børnefamilier er vilde med Disney+, men nyt indhold skal tiltrække flere modne kunder.

Disney+
Nu skal der flere modne kunder i butikken hos Disney (Foto: Disney)

Disney+ har stor succes. Det er blevet til 116 millioner betalende abonnenter og nu ændrer tjenesten fokus fra børn til voksne. Ikke de dropper børneindholdet, men Disney vil gerne henvende sig til det mere ”modne” publikum.

Disney+ kan vælte Netflix

Tjenesten har været tilgængelig i Norden i et lille års tid efterhånden og nu vil de altså bevise, at tjenesten ikke kun er for familier og børn, men derimod en tjeneste for alle.

-”Budskabet dette efterår er, at Disney+ ikke kun er for børn og familier, men også for de mere modne seere,” sådan lød det fra Hans van Rijn, Country Manager for Disney i Norden og Baltikum, ved en pressebriefing. Det skriver Flatpanels.dk.

Disney+ er bedst kendt for at være til børn og børnefamilier, men nu er der nyt indhold på vej. Noget af det man kan se frem til, er den animerede serie Star Wars Vision, Lego Star Wars, What if…? fra Marvel Studios og Pixar-serien Dug Days.

Allerede tilbage i slutningen af februar 2021, hvor Star blev en del af Disney+, blev der satset på mere ”voksent” indhold. Og det har vist sig at være en succes. Der er også meget mere voksen-indhold på vej, som fodbolddokumentaren ”Galácticos” om Real Madrid, en dokumentar om Beatles og en om Paul McCartneys liv. Ligesom også flere dramaer er på vej.

Du skal heller ikke være nervøs for at børnene spotter det. I hvert fald ikke hvis de ikke er på din profil. Man skal nemlig være registreret som over 16 år før man støder på forskellige uhyggelige film og serier. 

Minisjang til de mindste skal slås mod YouTube og Disney+

Serien ”Voksenliv” har premiere den 10. september og kan måske være med til at afspejle, at der nu også ønskes flere ”voksne”-abonnenter.

I slutningen af september er Disney+ klar med et gensyn med Pantertanter sæson 1-7, der helt klart er til det mere modne publikum, som husker dem.

Anmeldelse af Disney+ fra oktober 2020

Mere til historien

Disney+ har inden længe to år ”på bagen”, da de gik i luften i de første lande i november 2019. Vi måtte dog vente indtil september 2020 før, at tjenesten blev tilgængelig her i Norden.

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram