Disney+ kan vælte Netflix

9

Streamingtjenesten Disney+ vækster enormt. Eksperter mener, at Disney+ kan overhale Netflix.

Disney+ logo
Disney+ har vækstet rigtig flot. Tidligere i år lancerede de også sektionen Star, der har masser af indhold til voksne. (Foto: Disney)

Der findes et væld af streamingtjenester, men selvom konkurrencen er hård, er det lykkedes Disney+, at få ikke mindre end 116 millioner betalende abonnenter på mindre end to år.

Det er en vækst på mere end 100 procent i forhold til sidste år.

Ifølge selskabets seneste regnskab, så havde de 57,5 millioner abonnenter samme tidspunkt sidste år. Det skriver erhvervsmediet CNBC.

Disney+ får premiere på flere biograffilm i 2021

Eksperter: Kan vælte Netflix ned fra førstepladsen

Netflix er stadigvæk i front med over 200 millioner abonnenter, men det er altså på markant flere år – selvom tiden selvfølgelig også har været en anden. 

Derfor er der nu nogle analytikere, som mener, at Disney kan overhale Netflix indenfor de næste fem år. 

Sikkert er det i hvert fald, at Disney+ har nået deres 5-års mål på mindre end ét år og fremgangen ser ud til at fortsætte.

Disney har også 14,9 millioner abonnenter på ESPN+ og 42,8 millioner abonnenter på Hulu-tjenesten, som begge er ejet af Disney. Det skriver 9to5mac.com.

Flere markeder på vej

Disney+ udvider deres markedsområde til, at dække Sydkorea, Taiwan, Hong Kong og fem andre lande til november. 

Disney+ er klar med Groupwatch i Danmark

Lanceringen i den østlige del af Europa er derimod skubbet, så den nu først finder sted i sommeren 2022, i stedet for her i 2021. Disney+ lanceres desuden i Mellemøsten og Afrika i 2022, så der er altså potentiale for endnu flere abonnenter på verdensplan.

Podcast: Er Disney+ pengene værd?

Mere til historien 

Disney har døbt den 12. november til “Disney+ dag”, hvilket er for at markerer lanceringen. Her er bekræftet en Home Alone-reboot, Home Sweet Home Alone, og Jungle Cruise – og dette er uden, der er krav om Premiere Access.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer