Disney+ kan vælte Netflix

Streamingtjenesten Disney+ vækster enormt. Eksperter mener, at Disney+ kan overhale Netflix.

Disney+ logo
Disney+ har vækstet rigtig flot. Tidligere i år lancerede de også sektionen Star, der har masser af indhold til voksne. (Foto: Disney)

Der findes et væld af streamingtjenester, men selvom konkurrencen er hård, er det lykkedes Disney+, at få ikke mindre end 116 millioner betalende abonnenter på mindre end to år.

Det er en vækst på mere end 100 procent i forhold til sidste år.

Ifølge selskabets seneste regnskab, så havde de 57,5 millioner abonnenter samme tidspunkt sidste år. Det skriver erhvervsmediet CNBC.

Disney+ får premiere på flere biograffilm i 2021

Eksperter: Kan vælte Netflix ned fra førstepladsen

Netflix er stadigvæk i front med over 200 millioner abonnenter, men det er altså på markant flere år – selvom tiden selvfølgelig også har været en anden. 

Derfor er der nu nogle analytikere, som mener, at Disney kan overhale Netflix indenfor de næste fem år. 

Sikkert er det i hvert fald, at Disney+ har nået deres 5-års mål på mindre end ét år og fremgangen ser ud til at fortsætte.

Disney har også 14,9 millioner abonnenter på ESPN+ og 42,8 millioner abonnenter på Hulu-tjenesten, som begge er ejet af Disney. Det skriver 9to5mac.com.

Flere markeder på vej

Disney+ udvider deres markedsområde til, at dække Sydkorea, Taiwan, Hong Kong og fem andre lande til november. 

Disney+ er klar med Groupwatch i Danmark

Lanceringen i den østlige del af Europa er derimod skubbet, så den nu først finder sted i sommeren 2022, i stedet for her i 2021. Disney+ lanceres desuden i Mellemøsten og Afrika i 2022, så der er altså potentiale for endnu flere abonnenter på verdensplan.

Podcast: Er Disney+ pengene værd?

Mere til historien

Disney har døbt den 12. november til “Disney+ dag”, hvilket er for at markerer lanceringen. Her er bekræftet en Home Alone-reboot, Home Sweet Home Alone, og Jungle Cruise – og dette er uden, der er krav om Premiere Access.

Deling af din Netflix-konto kommer snart til at koste ekstra. 

Det skal snart være HELT slut med at dele din Netflix konto, uden at betale for det. 

(mere…)
Hver uge streamer 90 procent af danskerne

Danskerne har for alvor taget streaming til sig. DR-rapporten "Medieudviklingen 2022" viser, at 90 procent af danskerne streamer hver uge.

(mere…)
Netflix klar med redesignet app til iPhone

Netflix-appen til iOS har fået en overhaling. En ny opdatering er klar, som inkluderer en ny redesignet brugerflade.

(mere…)
Apple vil have rettigheder til Premier League

RYGTE: Apple har købt rettigheder til bl.a. baseball og den amerikanske fodboldliga. Nu forlyder det, at Apple vil have rettigheder til Premier League.

(mere…)
Husalteret samler ikke længere familien

Fjernsynet har for mange været "hus-alteret" og stedet, hvor familien samledes. Sådan er det ikke længere - kun i særlige tilfælde.

(mere…)
Passworddeling på streamingtjenester bliver ikke politianmeldt

Streamingtjenesterne planlægger ikke at politianmelde password-delere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram