YouTube får nyt design på Android og iPhone

YouTube er i gang med udrulningen af en designændring til Android og iPhone, der giver nye muligheder i fuldskærmsvisning.

YouTube har startet denne uge med udrulningen af et nyt design til deres iOS- og Android-version. Det nye design skulle angiveligt gøre det lettere at reagere på de videoer, som man ser, hvis man ser videoerne i fuldskærmsvisning.

BabyShark sætter kæmpe rekord på YouTube

Selve designændringen er ikke en af de store. Og ses også ”kun”, hvis du ser YouTube i fuldskærm. Ifølge The Verge skulle der angiveligt ikke være nogen forskel, hvis du ser det i andet end fuldskærm. 

Det er Twitter-brugeren Ishan Agarwal, som skriver om ændringen i et opslag på Twitter og han har også lagt et billede op, hvor man kan se ændringerne.

I fuldskærms-visning er forskellen dog tydelig, da man nu kan give ”thumbs up” nederst på skærmen. Ligesom man aktivt kan se og deltage i kommentarfeltet uden at gå væk fra fuldskærmsvisning.

Vi har i skrivende stund ikke fået de nye ændringer på hverken Android eller iPhone enheder. Der er dog ellers kommet en opdatering til iOS-enhederne i denne uge. Men altså uden de nye designændringer. 

Mere til historien

YouTube er ikke kun en "video-tjeneste". I 2018 blev Google Play Music erstattet af YouTube Music, som i september 2021 rundede 50 millioner abonnenter.

YouTube sætter prisen op på Premium-abonnementer

Prisen på YouTube Premium siger i en række lande.

(mere…)
YouTube arbejder på ny platform

KORT NYT: En ny platform kan måske snart se dagens lys. Der svirrer i hvert fald rygter om, at YouTube planlægger en nyhed til efteråret.

(mere…)
YouTube vil være den nye Netflix

En ny post på YouTubes officielle blog fortæller, at de nu vil til at streame film og serier. En konkurrent til Netflix?

(mere…)
BabyShark sætter kæmpe rekord på YouTube

Har du børn, så synger du formentlig “BabyShark” i søvne. Den meget catchy sang har sat kæmpe rekord på YouTube.

(mere…)
Danskernes favorit streamingtjenester afsløret

En ny undersøgelse har tydeligt vist, at danskerne særligt har tre foretrukne streamingtjenster. Undersøgelsen viser også, at tidsforbruget ikke er størst på den som bruges oftest. 

(mere…)
YouTube Music har nu 50 millioner abonnenter

I 2018 blev Google Play Music erstattet af YouTube Music og nu har YouTube Music rundet 50 millioner abonnenter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram