YouTube får nyt design på Android og iPhone

YouTube er i gang med udrulningen af en designændring til Android og iPhone, der giver nye muligheder i fuldskærmsvisning.

YouTube har startet denne uge med udrulningen af et nyt design til deres iOS- og Android-version. Det nye design skulle angiveligt gøre det lettere at reagere på de videoer, som man ser, hvis man ser videoerne i fuldskærmsvisning.

BabyShark sætter kæmpe rekord på YouTube

Selve designændringen er ikke en af de store. Og ses også ”kun”, hvis du ser YouTube i fuldskærm. Ifølge The Verge skulle der angiveligt ikke være nogen forskel, hvis du ser det i andet end fuldskærm. 

Det er Twitter-brugeren Ishan Agarwal, som skriver om ændringen i et opslag på Twitter og han har også lagt et billede op, hvor man kan se ændringerne.

I fuldskærms-visning er forskellen dog tydelig, da man nu kan give ”thumbs up” nederst på skærmen. Ligesom man aktivt kan se og deltage i kommentarfeltet uden at gå væk fra fuldskærmsvisning.

Vi har i skrivende stund ikke fået de nye ændringer på hverken Android eller iPhone enheder. Der er dog ellers kommet en opdatering til iOS-enhederne i denne uge. Men altså uden de nye designændringer. 

Mere til historien

YouTube er ikke kun en “video-tjeneste”. I 2018 blev Google Play Music erstattet af YouTube Music, som i september 2021 rundede 50 millioner abonnenter.

MereMobil.dk når mål længe før planlagt

Vores YouTube-kanal vokser så hurtigt, at nye mål er sat.

(mere…)
“Nyn eller syng” for at søge på YouTube Music

YouTube Music er klar med en nyhed, da Android-brugere nu kan søge på YouTube Music enten ved at nynne eller med sang.

(mere…)
Gmail og YouTube brugere skal være opmærksomme

Selvom du har sikret din konto til Gmail og YouTube, så er det ikke nødvendigvis nok.

(mere…)
YouTube-videoer med AI skal mærkes

YouTube er klar med strengere regler, hvis brugerne gør brug af kunstig intelligens i videoerne. Fremover skal det mærkes tydeligt.

(mere…)
YouTube-kanalen på mobil og tech som du har manglet

Jeg er ikke ligefrem MrWhoseTheBoss eller Marques Brownlee, men jeg tror på, at mine techvideoer på DANSK har en plads.

(mere…)
YouTube driller adblockere med en pause

Bruger du adblocker på YouTube møder du endnu et benspænd.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram