YouTube får nyt design på Android og iPhone

YouTube er i gang med udrulningen af en designændring til Android og iPhone, der giver nye muligheder i fuldskærmsvisning.

YouTube har startet denne uge med udrulningen af et nyt design til deres iOS- og Android-version. Det nye design skulle angiveligt gøre det lettere at reagere på de videoer, som man ser, hvis man ser videoerne i fuldskærmsvisning.

BabyShark sætter kæmpe rekord på YouTube

Selve designændringen er ikke en af de store. Og ses også ”kun”, hvis du ser YouTube i fuldskærm. Ifølge The Verge skulle der angiveligt ikke være nogen forskel, hvis du ser det i andet end fuldskærm. 

Det er Twitter-brugeren Ishan Agarwal, som skriver om ændringen i et opslag på Twitter og han har også lagt et billede op, hvor man kan se ændringerne.

I fuldskærms-visning er forskellen dog tydelig, da man nu kan give ”thumbs up” nederst på skærmen. Ligesom man aktivt kan se og deltage i kommentarfeltet uden at gå væk fra fuldskærmsvisning.

Vi har i skrivende stund ikke fået de nye ændringer på hverken Android eller iPhone enheder. Der er dog ellers kommet en opdatering til iOS-enhederne i denne uge. Men altså uden de nye designændringer. 

Mere til historien

YouTube er ikke kun en "video-tjeneste". I 2018 blev Google Play Music erstattet af YouTube Music, som i september 2021 rundede 50 millioner abonnenter.

YouTube: Nyn en sang som du vil søge efter

YouTube tester netop nu en ny måde at søge efter en sang på. Du kan nemlig nynne og finde den sang du søger.

(mere…)
YouTube hæver priserne

Den nye pris afspejler værdien, siger talsperson fra YouTube.

(mere…)
Dårligt nyt hvis du bruger du ad-blocker på YouTube

Nogle brugere med adblockere kan kun se tre videoer, hvis ikke de slår annonceblokeringsværktøjet fra.

(mere…)
YouTube gør det endnu værre for gratis-brugerne

Nu tages endnu et værktøj i brug for at presse YouTube-brugerne til at betale.

(mere…)
Bruger du YouTube gratis? Nu vil Google spænde ben

Det skal ikke være gratis at bruge YouTube. Nogle brugere skal måske snart til lommerne.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram