BabyShark sætter kæmpe rekord på YouTube

Har du børn, så synger du formentlig “BabyShark” i søvne. Den meget catchy sang har sat kæmpe rekord på YouTube.

Baby Shark
Videoen Baby Shark har rundet 10 milliarder visninger på YouTube (Foto: YouTube)

Den populære børnesang “BabyShark” har, som den første video nogensinde, rundet mere end 10 milliarder visninger på YouTube. Det skriver Android Central.

YouTube Music har nu 50 millioner abonnenter

Videoen var et massivt hit i 2016, hvor den gik viralt. Lige siden har den været et stort hit. 

Ifølge Billboard så nåede BabyShark den flotte milepæl på 10 milliarder visninger torsdag den 13. januar 2022. Og den er i front med en del visninger.

Det er sangen “Despacito” med Luis Fonsi featurene Dandy Yankee, som er den andenmest sete video med 7,7 milliarder visninger.

BabyShark har også sit eget tv-show og det har også forlydt, at Nickelodeon arbejder på deres egen “BabyShark-film”. Holder disse rygter stik, er det formentlig langt fra sidste gang, at vi hører den sang.

https://www.youtube.com/watch?v=XRCDPSg2Y4o

MereMobil.dk laver også videoanmeldelser og lignende, men opnår langt fra samme antal visninger. Du er altid velkommen til, at se vores videoer, som du enten finder i fanen “web-tv” på MereMobil.dk eller på vores YouTube-kanal.

Mere til historien

BabyShark har været så populært, at det har fået en masse merchandise også og endda i nogle lande deres eget morgenmadsprodukt. Og deres helt egen håndsæbe, som spiller den populære sang, mens hænderne vaskes.

YouTube arbejder på ny platform

KORT NYT: En ny platform kan måske snart se dagens lys. Der svirrer i hvert fald rygter om, at YouTube planlægger en nyhed til efteråret.

(mere…)
YouTube vil være den nye Netflix

En ny post på YouTubes officielle blog fortæller, at de nu vil til at streame film og serier. En konkurrent til Netflix?

(mere…)
YouTube får nyt design på Android og iPhone

YouTube er i gang med udrulningen af en designændring til Android og iPhone, der giver nye muligheder i fuldskærmsvisning.

(mere…)
Danskernes favorit streamingtjenester afsløret

En ny undersøgelse har tydeligt vist, at danskerne særligt har tre foretrukne streamingtjenster. Undersøgelsen viser også, at tidsforbruget ikke er størst på den som bruges oftest. 

(mere…)
YouTube Music har nu 50 millioner abonnenter

I 2018 blev Google Play Music erstattet af YouTube Music og nu har YouTube Music rundet 50 millioner abonnenter.

(mere…)
Google: Betal og slip for reklamer på YouTube

Et nyt YouTube-abonnementet er nu tilgængelig i Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram