YouTube Music har nu 50 millioner abonnenter

4

I 2018 blev Google Play Music erstattet af YouTube Music og nu har YouTube Music rundet 50 millioner abonnenter.

YouTube
(Foto: Gerd Altmann )

YouTube Music blev lanceret tilbage i 2018, hvor det erstattede Google Play Music. Nu viser de seneste tal, at tjenesten har rundet 50 millioner abonnenter. 

YouTube er klar med TikTok-konkurrent

Der er, ifølge Bloomberg, tale om 50 millioner abonnenter, som tæller både YouTube Premium abonnenter, samt de der fortsat er ”på prøve”. Det skriver Wccftech.

Data fra Midia Research mener, at YouTube Music er den hurtigst voksende musiktjeneste på verdensplan i første kvartal af 2021. 

Der er fortsat lang vej til konkurrenter, som Apple Music og Spotify. 

Spotify er fortsat den største tjeneste og har omkring 32 procent af markedet, mens Apple Music har 16 procent og Amazon Music 13 procent. 

YouTube Music oplever fremskridt og har tilføjet 20 millioner nye abonnenter på mindre end et år. Det blev nemlig afsløret i oktober 2020, at der var omkring 30 millioner YouTube Premium og YouTube Music abonnenter. I februar 2020 var tallet 20 millioner.

Google: Betal og slip for reklamer på YouTube

Rober Kyncl, YouTube’s chief business officer, mener også at tjenestens succes på nye arkedet spiller en vigtig rolle. Og det er også gået bedre end de havde forventet.

Mere til historien

Google lukkede i august 2020 deres Google Play Musik. Lukningen af Google Play Musik kom som følge af, at YouTube Music mere eller mindre har overtaget, som Googles primære musiktjeneste.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer