Så mange betaler for YouTube Music og Premium

61

KORT NYT: Google har offentliggjort hvor mange der betaler for YouTube Premium og YouTube Music.

Hvis du bruger YouTube, så har du med garanti fået smidt reklamer for YouTube Music og YouTube Premium i hovedet. Reklamerne virker! De Google-ejede services har nu skrabet 20 millioner abonnenter sammen, viser nye tal.

De 20 millioner inkluderer YouTube Music og YouTube Premium i kombination. Tallene dækker fjerde kvartal 2019.

Selvom 20 millioner lyder af meget, så er der langt op til markedslederen Spotify, der har 113 millioner betalende brugere (tal fra september 2019). I juni 2019 kunne Apple rapportere om 60 millioner betalende kunder på Apple Music. Amazon Music lå i januar 2020 på 55 millioner brugere.

Jeg forudser fortsat vækst i betalende kunder på YouTube-tjenesterne. Årsagen er den simple, at YouTube efterhånden er plastret ind i så mange reklamer, at det er vanskeligt at bruge tjenesten. Når du betaler så forsvinder reklamerne med et trylleslag. Enhver der har taget en prøveperiode på premiumudgaven ved det er en stor lettelse.

YouTube Premium og YouTube Music åbnede i Danmark ved udgangen af august 2018. Premiumabonnementet koster 119 kroner om måneden.

Mere til historien 

Udover at gøre YouTube reklamefri så inkluderer et abonnement også muligheden for at have YouTube videoer og YouTube Music til at afspille i baggrunden på telefonen. Dette er ikke muligt på gratisversionen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
61 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer