Så mange betaler for YouTube Music og Premium

KORT NYT: Google har offentliggjort hvor mange der betaler for YouTube Premium og YouTube Music.

Hvis du bruger YouTube, så har du med garanti fået smidt reklamer for YouTube Music og YouTube Premium i hovedet. Reklamerne virker! De Google-ejede services har nu skrabet 20 millioner abonnenter sammen, viser nye tal.

De 20 millioner inkluderer YouTube Music og YouTube Premium i kombination. Tallene dækker fjerde kvartal 2019.

Selvom 20 millioner lyder af meget, så er der langt op til markedslederen Spotify, der har 113 millioner betalende brugere (tal fra september 2019). I juni 2019 kunne Apple rapportere om 60 millioner betalende kunder på Apple Music. Amazon Music lå i januar 2020 på 55 millioner brugere.

Jeg forudser fortsat vækst i betalende kunder på YouTube-tjenesterne. Årsagen er den simple, at YouTube efterhånden er plastret ind i så mange reklamer, at det er vanskeligt at bruge tjenesten. Når du betaler så forsvinder reklamerne med et trylleslag. Enhver der har taget en prøveperiode på premiumudgaven ved det er en stor lettelse.

YouTube Premium og YouTube Music åbnede i Danmark ved udgangen af august 2018. Premiumabonnementet koster 119 kroner om måneden.

Mere til historien

Udover at gøre YouTube reklamefri så inkluderer et abonnement også muligheden for at have YouTube videoer og YouTube Music til at afspille i baggrunden på telefonen. Dette er ikke muligt på gratisversionen.

YouTube sætter prisen op på Premium-abonnementer

Prisen på YouTube Premium siger i en række lande.

(mere…)
YouTube arbejder på ny platform

KORT NYT: En ny platform kan måske snart se dagens lys. Der svirrer i hvert fald rygter om, at YouTube planlægger en nyhed til efteråret.

(mere…)
YouTube vil være den nye Netflix

En ny post på YouTubes officielle blog fortæller, at de nu vil til at streame film og serier. En konkurrent til Netflix?

(mere…)
YouTube får nyt design på Android og iPhone

YouTube er i gang med udrulningen af en designændring til Android og iPhone, der giver nye muligheder i fuldskærmsvisning.

(mere…)
BabyShark sætter kæmpe rekord på YouTube

Har du børn, så synger du formentlig “BabyShark” i søvne. Den meget catchy sang har sat kæmpe rekord på YouTube.

(mere…)
Danskernes favorit streamingtjenester afsløret

En ny undersøgelse har tydeligt vist, at danskerne særligt har tre foretrukne streamingtjenster. Undersøgelsen viser også, at tidsforbruget ikke er størst på den som bruges oftest. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
61 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram