Google: Betal og slip for reklamer på YouTube

7

Et nyt YouTube-abonnementet er nu tilgængelig i Danmark.

YouTube
Med et nyt YouTube abonnement kan du undgå reklamer i videoerne (Foto: Gerd Altmann )

Ifølge det amerikanske medie The Verge er ejerne af Youtube, Google, i gang med, at teste det man kan kalde for “Youtube-light”.

Det er dog ikke en nedbarberet version af den 16 år gamle internetsucces. Det drejer sig om en billigere version af Premium-abonnementet.

Der vil med stor sandsynlighed være læsere af denne artikel, som deltager i testen. Den foregår nemlig i Danmark samt Sverige, Norge, Finland, Belgien, Holland og Luxembourg.

Produktet kaldes for “Premium Lite” og koster i Danmark 69 kroner om måneden. Det store abonnement koster 119 kroner hver måned.

“Premium Lite” optræder allerede i Youtubes oversigt over betalingsprodukter. Her kan man se, at lite-produktet alene drejer sig om, at kunne købe sig fri af reklamer før, under og efter visningen af en video.

Dog fremgår det også, at der ikke vil være reklamer i YouTube Kids-appen, hvilket nok vil være et aktiv i forhold til børnefamilier. Til gengæld inkluderer “Premium Lite” ikke reklamefri adgang til YouTube Music-appen.

Youtube opererer med at kalde abonnenterne for medlemmer, og de kan med et Premium-abonnement se alle videoer uden annoncer og samtidig støtte youtuberne. Medlemmerne kan også downloade videoer, som så kan ses offline på mobilen. Man kan desuden afspille videoer i baggrunden.

LÆS OGSÅ: YouTube er klar med en konkurrent til TikTok

Mere til historien

Youtube har månedligt – vel at bemærke ifølge egne tal – 2,3 milliarder aktive brugere. Ifølge sitet Business of apps har Youtube 30 millioner betalende brugere.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer